135

big meech

преди 1 година

що не оправиш и америка тогава ве нисичък ?

134

trol-

преди 1 година

аман от чуждопоклонници в нашата страна с най-глупав народ от цяла Европа, руски ***, приемайки руснака като нещо повече от тях, жалки вечно наведени ***, вярващи цял живот на всички руски лъжи и всяка информация, която им изнася се приема за 100% истина :) Най-глупавият и беден народ сме с 50% руски роби

133

Отговор

преди 1 година

До аз 142 Същия лъжец и убиец е.

132

Така е ..

преди 1 година

До Ясновидец ха-ха 143 Надявам се и на Путин да му дойде акъла , ама късно и по трудния начин.

131

Ясновидец ха-ха

преди 1 година

Украинците са най-големите продажници. За пари са готови на всичко. Усетиха ги американците, а и са 40 милиона и решиха, че са идеални за един майдан. Ще им дойде акъла, но като разберат накрая, че са били употребени и тези, които създадоха тези нацисти ще ги унищожат. Много малко им остава, до септември.

130

аз

преди 1 година

Този дето се кълнеше,че няма да напада ли е?

129

Вижте Гешев и ББ

преди 1 година

Украинците ги зомбират с честоти, изведнъж станаха всички Фашисти, скоро и в България масово !

128

Ти да видиш..

преди 1 година

А вие какво правите в тази "противна " страна ? Война ви се приискало.Че и оценки за справедливост давате.

127

един друг

преди 1 година

Путин е фашист и всички, които го подкрепят са фашисти. Освен това лъже като Гьобелс, ама освен прости нашенци, никой друг не му вярва.

126

Анонимен

преди 1 година

2015 година снайперистите по покривите бяха хора от сегашния режим в Киев (парламент и правителство), действащи по инструкции на ЦРУ.

125

тя

преди 1 година

Та те ако бяха човеци ,нямаше да я има тая война !

124

тя

преди 1 година

Фашистки маниери, то голяма част и от самите украинци са жестоки !

123

Анонимен

преди 1 година

Българите и свободолюбивите хора желаем успех на Русия в борцата с отстъпващите от Бахмут нато-вски военни! Деютилизация на място, че по-скоро да дойде ред и на нашенските евроатлантици! За една по-добра България!

122

Анонимен

преди 1 година

Урките още 2014/15 година горяха своите с одобрението на ЦРУ.

121

Анонимен

преди 1 година

за себе си ли говориш бе кремълски убиецц

120

Хахахаха

преди 1 година

Путин когато каже нещо означава че обратното е вярно

119

карачанаков

преди 1 година

Преди година и нещо Пу ти то обяви СВО/специална военна операция/ и нападна Украйна за да СПАСИ рускоговорящото население от системен тормоз и присъедини тези области към Русия. Трябва ли другаря Радев по примера на др.Путин да вдигне юмручето да обяви СВО и да нападнем Македония за спасим хората с Българско самосъзнание от системния тормоз от страна на македонците .Има ли някаква разлика в двете ситуации ,какво ще кажете товаришч Копейкин и такивата като него.За един приятел пита

118

Анонимен

преди 1 година

Си им го каза в очите! Ха уркопитеците да се репчат сега!

117

Циничен, подъл

преди 1 година

сатрап, който от позицията на силата и парaноята тълкува всичко така както му изнася... Същото тук правят и гнycните русофили.

116

Анонимен

преди 1 година

Не можее да се вярва на никой злодей още по-малко на масов злодеец-диктотор (нацистки, комунисгически ислямски и др.терористи),т.к. фалшивата пропаганда от лъжи, клевети чрез зависими от него под страх да бъдат убити или подкупени служби вкл.съд, медии,защото злодеите извиняват престъпленията си с измама до пълна ззагуба на съвест,разум и чувство на реалност. и приписвоне свои дела на невинните си жертви,но делата им са явни Путин незаконно напада, за да ограби чужди земи, уби хиляди невинни