36

ахахаха

преди 1 година

Тровете се на воля и със салмонела хихихахахахихихи

35

Селянин

преди 1 година

До ветеринаря по-надоу. Недей да коментираш хората по собствената си мизерия. Този който продава има само един опит. Ако млякото не е наред хората втори път няма да купуват от него, едва ли е толкова глупав продавача ;).

34

VladTepes

преди 1 година

Сигналите се насочват към протопрезвитер Кусан Хадавян, но той е претоварен и вече възрастен и понякога се бави с разглеждането.

33

Рамбооо

преди 1 година

Помните ли мутренските времена,когато на пазарите в София се продаваше прясно мляко от околните домашни стопанства в София Област. Хората купуваха и се радваха истинско мляко, а не на прах и от чужбина.

32

герги

преди 1 година

До Ветеринар е по мандрите ползват само мляко от крави, които 1гр антибиотик не са приели .... чунким налЕ

31

герги

преди 1 година

Айде пак бабетата дето се чудят как да оцелеят станаха най-големия проблем/враг на държавата .... тея сигнали да не са от някой собственик на мандра, който му намалява пробутването на ***, който произвежда?

30

Анонимен

преди 1 година

Това най-много да е разредено с вода. Масово хората си купуват и си правят кисело мляко. Аз досега от над 20 вида кисели млека, само две ми се вкисват като ги оставя за ден-два извън хладилника, а дори и хладилника до седмица. Не са като едно време, но поне се доближават - т.е. имат живи бактерии и не е нагрято в края да ги убият, както правят повечето, за да запазят трайността.

29

То и да не подлежи

преди 1 година

Е 100 пъти по-хубаво,от онова с проверките украинското ,с Менделеевата таблица по големите вериги представено за българско!

28

contractor

преди 1 година

Чатбота ли надраска тази статия?

27

анонимен

преди 1 година

в зависимост от гледната точка и двете страни са и прави и грешат. съмнявам се векове назад животните и млякото добивано от тях с стандартни методи (доене на ръка) :) да са били по-чисти от сегашните, така че наличието на бактерии май винаги го е имало преди преваряване. Нещото в магазините едва ли може да се нарече мляко от друга страна. Избирайте кое е по-здравословно/ или вредно - химията или мляко с бактерии преди термопреработка.

26

Анонимен

преди 1 година

На Женския пазар в София има поне 10 сергии с мляко, сирене и кашкавал в събота и неделя.

25

Сата НАТО

преди 1 година

Това мляко никой не го пие сурово, всички като го купят, го варят. Така че приказките за отровени и инфектирани са пълен булшит. Така или иначе ако млекото е тръгнало да прокисва, при варенето се пресича. Аман вече от бдителни граждани-тьпигьози...

24

Риск

преди 1 година

Ами риск печели,риск губи.Може да е хубаво,ама може и да хванеш инфекция и да се посер****. Всеки си решава.От едни домашни яйца съседите се тръшнаха от салмонела

23

Лекар

преди 1 година

От тази истинска,"чиста" био храна елате да видите как са наблъскани инфекциозните отделения, особено лятото като се прокисва млякото в "чистите"бутилки от безалкохолни.Бедна ви е фантазията какво пиете и видите всичките гадини под микроскоп.Иначе спор няма , че в магазина е само химия.Жалко

22

Ветеринар

преди 1 година

Само ако знаете колко мръсотия , бактерии има в това мляко,как не мият вимето на животните, където е с л****, а да не говорим за антибиотиците дето без доза са наблъскани кравите да не правят мастит-ужас е!!! Единствено хубаво е , че може да не е обезмаслено, но половината го разреждат с вода.2/3 от селяните не си мият и ръцете след тоалетна,но нищо -тренирате имунитета, ха-ха.

21

хаха

преди 1 година

И какво сега? Истинското домашно мляко на цена 2 лева е забранено. Трябва да купувате само фалшиво обезмаслено и разредено мляко от немските вериги. Иначе като забележка мога да посоча липсата на хладилник. Нека хората които продават на улицата и по пазарите да се снабдят с мобилни хладилници на 12 волта и да не държат млякото така на слънцето. Зимата не е проблем. Но качат ли се температурите над 10 градуса и особено в слънчево време хладилникът е задължителен! Не са скъпи, купете си.

20

Анонимен

преди 1 година

От половин година в Южен столичен купуваме мляко от производител. Правим много добро домашно кисело мляко. По рецепта направихме и домашно сирене. Много сполучливо, но следваме стриктно инструкциите.

19

абе

преди 1 година

тичайте при Алекбер Ракиджиев да ви тури една минало годишна пържола, руска салата от 2021 и снежанка от 2020

18

Анонимен

преди 1 година

Който толкова се интересува от състава, качеството и сертификацията на продукта, има ги на етикета на опаковката в магазина. За какво се оплакват сега? Имаш крава, пиеш мляко!

17

Анонимен

преди 1 година

Добре бе, има достатъчно магазини за новодошлите граждани да си пазаруват там, да гледат лъскавки опаковки и да се радват, че са у големия град. Ей им Кауфланд, Лидъл, Била, Фантастико, да си ходят там и да се кефят. Какъв пак им е проблемът та са се огледали в нормалните продукти и не оставят нормалните хора да си пазаруват нормално! Аман от новоизлюпени граждани!