51

Анонимен

преди 1 година

Чолаков, Борисов не остава. Борисов народа го връща. Борисов нищо не може да направи сам. Народът го предпочита пред недоразуменията на промяната. А Лили Иванова е достойна за уважение, а ти Чолаков си прос*так.

50

бат БОЙКО = бай ТОШО

преди 1 година

ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!! ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!! ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!! ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!! ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!! ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!! ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!! ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!! ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!! ПРЕВРЪЩА СЕ В бай Тошо !!!

49

хахаха

преди 1 година

До Анониментъпчо, какво се радваш бре - от кражбите на ОПГ ГЕП обедняваме всички, освен герберската шайка!

48

Анонимен

преди 1 година

Просто и Телците и Близнаците се блазнят от парите и са много алчни! Иначе Лили Иванова поне има талант и не фалшифицира броя на феновете си ...

47

Анонимен

преди 1 година

А аз съм синята брада

46

Анонимен

преди 1 година

Нямам спомен и един човек да е казал, че Лили Иванова работи с екип от случайни хора, всички са подчертавали високият професионализъм на всяка позиция. При ББ виждаме непрекъснато хора "от кол и въже". вкл. падението Цвета, заварена без гащщщи при катастрофата покрай ловния участък.

45

Анонимен

преди 1 година

САМО БОЙКО БОРИСОВ МОЖЕ ДА ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА СЛЕД КАТАСТРОФАТА ПРИЧИНЕНА ОТ ЕДИН ВАГОН ГЕНЕРАЛИ И РУСКИ АГЕНТИ, ДОВЕЛИ ЕДНИ АНГЛОГОВОРЯЩИ МОШЕНИЦИ

44

Анонимен

преди 1 година

Гениален стратег е ББ, няма що! Помним му плановете за водоснабдяване на Североизтока с вода от Дунава и система от кладенци! За многото години управление да кажат хората от Омуртаг например, имат ли вода. И не само там. Поне една трета от селищата в страната са с проблемно водоснбдяване.Включително курортите по Черноморието. В нашия град от чешмите тече хем скъпа, хем негодна за пиене вода. Но пари за залепване на цигър-магър по блоковете се пилееха.

43

5

преди 1 година

Бягаи бе *** психично и доказано болен........... от 4г ми пробутваш думи в устата болни човеко...жал ми е за теб...толкова ли няма кои да се погрижи за теб?!?

42

фантазии

преди 1 година

хаха какви избори печели този *** 9% реално печели от 30% гласувщи

41

Анонимен

преди 1 година

Борисов се писа първи църковник. Все спомоществователствува църквата.Което не е лошо само за себе си. Лошо е, че е фарисейщина. Зашо нито веднъж не каза публично нещо по повод гоненията на православната църква в Украйна, за събитията около най-стария манастирски руски комплекс Киево-Печерската лавра. В Украйна изваждат свещениците и миряните от храмовете със сълзотворен газ. Цели се църквата да се разтури, да се преустрои в униатска. Римският папа изрази "безпокойство" по повод събитията. ББ не.

40

Анонимен

преди 1 година

По-скоро Веселин Маринов.

39

Анонимен

преди 1 година

Изключително неудачно сравнение. Изключително неудачно. Лили Иванова никога не се е представяла пошло и просташшки, поне не ми е известно, нямам спомен да ругаае колегите си прд медиите, нямам спомен да се държи фамилиарно и т.н. Борисов е продукт на чужда селекция и финансиране. И е страхливец и подъл.

38

истински мъж

преди 1 година

Крадците на народна пара искат власт.Идва затвора,банкянски крадци.Противни сте на целия народ.За вас гласуват зависимите,изкукалите,и българските италианци от гетата.Но и това ще свърши,и пътя за СЦЗ е открит.

37

Анонимен

преди 1 година

А кой е политолога? Някой знае ли му името освен майка му? Защо реши че може да коментира ББ?

36

Вън

преди 1 година

мутрите герп!

35

Анонимен

преди 1 година

Много тъпо сравнение!

34

Анонимен

преди 1 година

Много е популярен Боко, направо ще ви мобилизира всичките.

33

АМИ ТАКА Е:

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО МОЖЕ ДА ПЕЕ.../..в политиката/....Другите само могат да люпят семки и да плюят...!.

32

Няма

преди 1 година

Значение, какво е казал тоя "политолог". Хората гласуват нон стоп за ГЕРБ. А, тая мижитурка, която била политолог се е усрала да не загуби жалката си заплатка, проблема й е, че се опитва да има мозук, ама няма.