105

Паню Баирски

преди 1 година

Защото унгарците са жалки русофили и не стават за нищо. Трябва да бъдат изритани незабавно от ЕС.

104

Анонимен

преди 1 година

Защото Швеция е пълно с мюсли от всякакэв род а Унгария е като нас с роми

103

муспи

преди 1 година

Путин има възможност да предложи на Китай огромна военна база до границите със скандинавието, въоръжена с атомно и химическо оръжие, и свободна да прави с тези Демокрации каквото реши Китайската Народна Демокрация.

102

Анонимен

преди 1 година

Унгария се прави интересна , но само Орбан . Обществото не се интересува от него . Същото е и с Вучич

101

Анонимен

преди 1 година

Защото Швеция подкрепя ислямския тероризъм Факт.

100

=

преди 1 година

Унгария си търси белята и ще я намери. Или си с ЕС и НАТО, или си с путин.Времето е такова, че които опитва да седи на два стола ще си удари жестоко за.дника.Много дребна държавица е Унгария за да спъва големите, пък и загуби подкрепата на Чехия, Словакия и особенно на Полша.

99

емигрант

преди 1 година

До Анонимен 134. Живял ли си вШвеция, че да пишеш такива измишльотини? Защото аз, да. Живял съм и мога да споря с теб за бита на този народ.

98

\/

преди 1 година

Унгария е добре да бъде изхвърлена от ЕС и НАТО!

97

Анонимен

преди 1 година

ТУКА ЕДИН МИ НИЕТ1ЧИЯ ЗА КОПЕЙКИ ЗАЩИТАВА ДЪРАВА, КОЯТО ИСТОРИЧЕСКИ НИ Е ВРАГ! ОБОСНОВКА: ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА, ЗА СИМЕОН, КРУМ И МАДЖАРИТЕ И ПР. ТЕ СА И ГЛАВЕН ФАКТОР ДА СЕ ОТСЛАБИМ И ПОПАДНЕМ ПОД ТУРСКО.

96

Анонимен

преди 1 година

Щото са руски пудели, за тва!

95

Амет

преди 1 година

До Анонимен 133Няма такъв бизнес - от тия грипени никой не е купил никога.

94

Стефан

преди 1 година

Такива моменти са много удобни за държавите с гръбнак да си ползват моментната сила за да си поискат нещо насреща и да го получат. България можеше също да се заиграе с такова вето и да поиска насреща натиск срещу македония или нидерландия да признае за шенген но вместо това както винаги сме в поза партер и не възползваме редките такива ситуации когато наистина имаме власт.

93

Анонимен

преди 1 година

Швеция е бивша регионална северна сила и подобно на Холандия претендира несъразмерно и дори смешно за днешното й състояние влияние. Даже като гледат как батковците критикуват унгарци и турци за правата на човека, гейоовете и прочие репертоар за омачкване и те се включват нахално. Но точно с турци и унгарци не са познали.... отделно Швеция се превръща в нещо трудно за определяне- с огромна улична престъпност, с експерименти върху психиката на децата в джендерски план- изобщо пълна бъркотия!

92

Анонимен

преди 1 година

Злите езици говорят,че шведите тихомълком са помолили Орбан и Ердоган да ги спрат за НАТО,щото инак американците ще им прецакат бизнеса с Грипените,както го направиха у нас.

91

Анонимен

преди 1 година

Орбан е патриот на страната си. Други държави се държат като овце.

90

Тихомир

преди 1 година

Защитават си националните интереси. ТОЧКА. Така се прави, това е политиката - искаш ми съгласието за нещо - и ти ще направиш нещо за мен. Иначе си в ролята на някоя к----ва дето дава на всеки. Добър, лош, Орбан е държавник. А нашите от последните 20-30 г. са печалбари. НИЩО ПОВЕЧЕ !

89

Анонимен

преди 1 година

Евала на Орбан!

88

Морен сокол

преди 1 година

Я ние булгарите да не се месим в големите работи.

87

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

В лошата унгария БМВ имат завод за автомобили, в които се правят дори електрически такива. В добрата, послушна, козируваща и сервилна бългейрия им шием седалките и правим жичките. Предателите никой не ги обича, и всеки ги подритва!

86

Анонимен

преди 1 година

До До АаА-не обиждай . работи върху възпитанието си.