6

Николай

преди 1 година

Какво решение предлагате?-да се отрежат всички дървета-да се прави обследване на опасните и да се режат-да не се прави нищоИ в трите случая недоволни ще има.

5

Анонимен

преди 1 година

Кметовете да не чакат нещастни случаи, а да режат всички дървета застрашаващи живота и имота на хората. И ако има все пак такива случаи да бъдат подвеждани под съдебна отговорност.

4

inatut

преди 1 година

Фъндъка е за тотална смяна. Тя и цяла гербераска ***, дето тероризира София през Кметове и СОС.. Расли на село, ама София ще ми управляват. Сгъсти всички квартали, Бароковци, Бллъсковци, артекси.. просперират.. 1 нов булевард няма. Само уплътняване.. и тотален транпосртен хаос..

3

Анонимен

преди 1 година

Е за 3000-4000 евро квадрата в Изгрев толкова, нали плащат хората за зеленинка. Шегата на страна, много неприятен инцидент, дано всичко да се е разминало с изкривени ламарини.

2

Фандъкова

преди 1 година

Ще ни изпотрепа.

1

Анонимен

преди 1 година

Това дърво ако беше паднало върху някой му гарантирам разцепена глава и изпотрошени кости. За човек е достатъчен един клон да го удари и да го ликвидира или натроши. В белите държави за такива ициденти кметове подават оставки и плащат обезщетения на пострадалите. Но само в белите а в занзибарските минават метър.