192

Митю Пясъка се

преди 1 година

ИЗТРОПА на МЕТЕНОТО

191

Картошки

преди 1 година

Депортираните деца от Украйна първо да върнат, после може да си говорим кой какви мерки ще си мери.

190

Щерев

преди 1 година

въх какви били страшни джуджетата ..ха.-ха ха

189

Картошки

преди 1 година

Един дипломат се изказа много точно за депортираните украински деца - Путин трябва да евакуира не деца, а войниците си от Украйна.

188

Какво приближаване?

преди 1 година

Нали си имате суверенни национални граници!Другите съседни Вам държави също имат такива и е суверенно тяхно право да правят каквото сметнат за добре в своята територия,както и Вие във Вашата.не разбирам какъв е този смешен плач?Никой не Ви дължи нищо,както и Вие не дължите на другите.Научете се да живеете цивилизовано и в хармония със съседите си,а не постоянно да заплашвате и тормозите околните!

187

До 234

преди 1 година

Багдад го превзеха за 19 дни !!!

186

Анонимен

преди 1 година

за една година РФ в Ъкрайна са изстреляли толкова крилати ракети с морско и въздушно базиране колкото САЩ са изстреляли от 1990 до сега -----///----- Е, и? Това може да означава само, че са гърмели като сватбари и за една година са си изхарчили всичките запади.

185

Човек

преди 1 година

От менталното състояние на путин зависи дали ще има живот на земята изобщо.....кой човек ще го приеме за нормално?

184

123

преди 1 година

До Боби Не е важно колко ракети изстрелваш , а какво постигаш. Русия била изстреляла незнам си колко ракети, обаче след над година война е на 20 км от там откъдето тръгна. Щатите за 30 дена превзеха Багдат който е на 12 000 км от тях. Руснаците за 400 дена още малко и ще превземе Бахмут, който е на 20 км.

183

Анонимен

преди 1 година

Фактите казват, че никой не емигрира в русия, а от русия много народ си тръгва. За к.в.о изобщо некой да ви напада?!!! П.а вие успешно си унищожавате народа. И вие направихте така, че НАТО да се разшири, за да се защитава от лудостта ви!!!

182

Анонимен

преди 1 година

Света си е многополюсен товарищ пецков...но вие сте едноклетъчни още и не разбирате!!!

181

Мдааа

преди 1 година

Предприемате...ъхъ...както е казала нашата Преподобна Стойна...ке се свиете и ке въздишате...

180

Анонимен

преди 1 година

През 2017 г. Владимир Путин заяви в интервю за американския режисьор Оливър Стоун, че именно той е предлагал на Клинтън влизане на Русия в НАТО////////Също така през 2004 Путин предлага на тогаващният шеф на НАТО Робъртсън, Русия да влезе в НАТО.Та какво враждебно срещу Русия направи НАТО, та Русия сега счита Алианса за враг?

179

Анонимен

преди 1 година

До 226. Все си мисля, че ще ядете хурката умнокрасивите.

178

Анонимен

преди 1 година

наздаровя тавариш водкин

177

Анонимен

преди 1 година

Единствената сигурна мярка срещу приближаването на НАТО е бързо бягане към Сибир.

176

Анонимен

преди 1 година

Русия искала многополюсен свят, тогава защо не стане наистина федерация а не симулация на такава? Нека да остави всички федерации да си говоорят на свой собствен език, да си имат собствена политика и тн. Това е многополюсен свят, другото не знам какво е

175

Анонимен

преди 1 година

Нарисувай една мишена на за-ника на злото джудже , като ответна мярка .

174

Боби

преди 1 година

До Анонимен с какво ще нанесе удар бре? Ето ти само едно ФАКТЧЕ за размисъл: за една година РФ в Ъкрайна са изстреляли толкова крилати ракети с морско и въздушно базиране колкото САЩ са изстреляли от 1990 до сега на полигони и "наказателни " операции като в Сирия примерно от 96 изстреляни долетели 22 томахавки и то унищожили основно ГСМ складове около летището. На следващия ден руски журналисти изпратиха поредните сирийски самолети на Боен полет от физически самата писта.

173

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Путин що не си сложи една атомна ракета на главата вече и да се успокои малко.