29

Анонимен

преди 1 година

36 Религията е запазила България.

28

Анонимен

преди 1 година

35 стига си ревал тротинеткаджия. Първо слагаше че си бил чарли после гей знаменца накрая украински. И се мислиш за 99% . А всъщност сте шепа наемни соростутки. И навсякъде сте по затворите. Съдят ви да. И като ви осъдят почвате - искам да чета корана , гладна стачка ще правя, болен съм и подобни. Ей ти навални ей ти и саакашвили, ей ти и тротинетката.

27

Анонимен

преди 1 година

Религия=КОНТРОЛ

26

Космонавт

преди 1 година

До 29-30 Ревливи сте като лилипутин окупатора. Няма да ревете, почти-хора подкрепящи геноциди срещу един цял народ! Няма по нахално нещо от русофила и руснака. Последно, ще ревтуните ли или ще се държите като мъже? Скоро, много скоро украинците ще ви научат на възпитание! НК ми развява нискочестотният *** муа-ха-ха! Осъди 99% от света затова, че не харесват русия! Да живее България, Слава Украине!

25

Анонимен

преди 1 година

Та по темата - килимарската мисирешка история не е предизборна кампания, а храната на мисирките. Глухия чул че слепия видял.

24

Анонимен

преди 1 година

И като гледам как пишеш легени кошерни и какво ли не има точно един извод. Наркоманче си. От ония от форчана с теориите. Само че там се трие а тук остава. И там не ги съдят, а тук ги съдят. Научи се да спазваш българските закони, либерастиен наркоман.

23

Анонимен

преди 1 година

28 ти май не си чувал за реч на омразата. Има такива вече като теб арестувани. Искаш ли НК да четеш?

22

Космонавт

преди 1 година

До 25 Какво написа току що? че русофобията е наказуема?! От русия ли пишеш или тотално си изплискал легена? Егаси, психичното здраве на русофилите се влошава рязко и едновременно при всички, защо ли е така? А, досетих се - защото нямат самостоятелна душа а кошерна. Късия е пчелата майка ха-ха

21

Анонимен

преди 1 година

Предизборната кампания в Турция не е килимарска мисирешка история с коментиращ укропителки тролл. Нивото тук е под всякаква критика.

20

Анонимен

преди 1 година

Голям праз

19

Анонимен

преди 1 година

Горкия си мисли че ще заблуждава че давал мнение. Като всеки вижда че целта му е да пише русофобии. Което даже по НК е наказуемо. Накрая ще завърши като тротинетката.

18

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува това нас нормалните хора???

17

Космонавт

преди 1 година

До 22 Ру-сор-об, страдаш от някакви мании и коомплекси. Не си струваш, нито ти, нито който и да е русофил и руснак да сменям никнейми. Луд ли си ве ха-ха не се взимай насериозно! А, и ще давам мнение по всяка тема. Ти си гледай пРосията, че скоро ще има гражданско-религиозна война и сатанинската църква на Лилипутин няма да ви спаси от кавказците. Зная, че следиш какво пиша, защото си обсебен от мен заради латентния си хомосексуализъм, затова си спомни какво написах за кавказкия фронт.

16

Анонимен

преди 1 година

Укропитек на теб вярата ти е в бандера и факелното шествие. Опорки за килими на турците не вървят, те си имат там кой да им ги раздава. Никой турчин обаче няма да сменя никове като теб и да се прави космонавт и не знам какъв. Тези номера ги прави само бай Мирослав Блажев Атила

15

Хурейшио

преди 1 година

Тоя мустакат сребролюбец и той като руското джудже си мисли че ще царува вечно.

14

Космонавт

преди 1 година

Познавам много мюсюлмани, виждам ежедневно много мюсюлмани, наблюдавам ги и не виждам да разнасят килимчета, не виждам в определения час да се кланят на изток, не виждам да има хора в джамията върху която имам поглед. Западния модел инсталира суета в хората и те започват да се срамуват от религията си, като след това следва удар по вярата им. Ако вярата ми намираше логика да припозная определена религия, определено щях да съм отдаден на нея и ако трябва щях да нося килимчето си навсякъде с мен.

13

Дядо Ви

преди 1 година

Нов Ататюрк трябва на Турция, всички са здраво объркани вече там.

12

Абе

преди 1 година

Ние оправихме България, та тръгнахме да оправяме и Турция! Оставете ги хората, те сами преценяват, какво да правят!

11

Анонимен

преди 1 година

Ердоган стиска здраво властта и не пуска

10

Paşaya

преди 1 година

До ядрен вампир!в къща, живея, но от яйце и от заек да си празнуваш за, мен си е тъпотия, ама сицтрайкаме