61

ГЛЕЙ

преди 1 година

САМО КАК НИ НАЗИДАВА-УПРАВЛЯВАЙ САМО СЕБЕ СИ,ЧЕ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ И ЧУВАМ СИ ДАЛА И ВЗЕЛА

60

ББ

преди 1 година

До Анонимемуау...пп им предлага инвестиции,работа и достойни заплати в България,върховенство на Закона!какво им предлага копейкин...да ги "освободи"от Свободата...ок извеждате ги от ЕС..и къде ще пътуват...къде ще работят?вадите ги от нато...и кой ще гарантира животите им?руски лъжи,чеченците?..Свободни хора сте,всеки да гласува по съвест,но е добре да се четат и осмислят фактите!живеем в Глобален...Света ни не е Украйна!бедна ви е фантазията какво ви спестява Света ни!продължете и ще видите..!

59

ББ

преди 1 година

***...новото-старо оръжие на мафията и раша,атака,хитлеристки,вмро,нфсб...а и марешки,итн...против Народ не се върви...можеш и 20 пъти да го излъжеш и 500 г. да го ограбваш и убиваш...накрая ще ти види сметката...прочетете Историята ни...айдуци обслужващи военнопрестъпника путин!!!скоро няма къде и да бягате...САЩ ще се споразумее с Дубай...да ви екстрадират когато САЩ ви преследва!война е...или ще има война!Дубай не е остров закрилящ престъпници и мафиоти убивали и ограбвали!

58

ББ

преди 1 година

*** увлечени в броенето на сребърниците платени им от дявола,забравили,че живеем в Глобален Свят...света не е мАсква,бАнкя,алчноста и егото ви...никога не е късно да станеш за смях г-жо е казал един мъдър...вие станахте за позор със слугинажа ви от десетилетия за...евтин крадец и роб на военнопрестъпник!вие сте една пр.Зта ППП...мога да ви го преведа но е...отвратително като...вас!!!

57

ББ

преди 1 година

ще ви се на крадящите комунисти от Българите!г-жо колко ЕС научни проекта окрадохте?подарени ви от борисов за да манипулирате българите..а харалан?много сте няма да ви изброявам..елементарни крадци и усвоители на животите и данъците на българите и ЕС данъкоплатците сте...от десетилетие вече манипулирате платено хората водещи ги към..АДА!служите на военнопрестъпника путин...и сте малцинство..и сте слаби и бедни..имате само пари...толкова сте бедни!борисов е крадец и слуга..служите на слуга,г-ожо!

56

Анонимем

преди 1 година

щом 10% от привържениците на ПП са гласували за Възраждане всичко е ясно.

55

Обективно

преди 1 година

ПРЕДПОЧИТАМ БОЙКО ПРЕД КИРЦАТА И АСИ!!

54

Майна

преди 1 година

И кво сега? Ще ходим август на избори заради инатливите НАРЦИСТИЧНИ политици от всички партии??? Ужасс! Няма нито 1 нормален!!!Нито 1 държавник!

53

Цъ

преди 1 година

ПАРТИИТЕ В БГ СА КЛУБОВЕ ПО ИНТЕРЕСИ. ИКОНОМИЧЕСКИ. ТОЛКОЗ.

52

Анонимен

преди 1 година

Тези хора и след победата на ГЕРБ продължават да плюят по ПП. Ще имат дълги безсъници в Сиатъл. Тези хора не са психично болни, те са псих*пати.

51

Анонимен

преди 1 година

Следете, КОЙ ще гласува Въздържал се? Една добре наложена практика през годините за заблуда на гласободавателите. Аз съм против хартия, АМА гласувам въздържал се. Аз съм за съдебната реформа, АМА гласувам въздържал се. Някой, който ги следи какво правят, ще разбере за КОЙ говоря.

50

Анонимен

преди 1 година

В момента политическите партии са в много неприятна ситуация, в която никога не са се намирали в подобна. Избирателите много внимателно следят действията им и си прави заключенията. Всеки влезнал в коалиция с ГЕРБ, просто ще изгори. Единствено тези от БСП и Възраждане могат да ги лъжат, понеже да вземат да проверат тези саботьоти как действат на закрито? В хартиената коалиция.

49

Анонимен

преди 1 година

Върви, ама друг път. След местните избори, ПП ще е партия номер едно.

48

Мдобре

преди 1 година

До 555 - и затова дайте да си кютаме и да си седи с герберите ли?! Нали се сещате, че ако ПП не изпълняват дневния ред зададен им от избирателите, същите тези избиратели ще ги изринат, защото не са послушковци като избирателите на ГЕРБ.

47

555

преди 1 година

Уважаеми г-не, , ако част от избраните депутати от ПП , са представители на младата българска интелигенция бореща се за истинска промяна, то тежко и горко на България . Причината за тези тежки думи е , че , като се започне от върха на на ПП пирамидата надолу, по никакъв начин не е демонстриран необходим интелект, управленски потенциал, независимост от външно вмешателство, отърсване от зловонен популизъм, апетит за личностно и роднинско обогатяване и зачитане на конституцията и законността.

46

ехх

преди 1 година

Допреди 2 години голяма част от образованите, здраво бачкащи с акъла си българи не бяха парламентарно представени! В момента тези българи държат почти 1/3 от местата в парламента! Това е дълбокият смисъл на думичката "промяна". Тя настъпва. И да, тези българи не ги интересува дали ще има правителство или не, защото техните доходи са все още доста независими от парите на държавата. Тях ги интересува качествено образование, здравеопазване, меритокрация, чистота и порядък, и работеща администрация!

45

Бай Иване!?

преди 1 година

Не си добре, по-лесно крадене на изборите от това с машините няма, при това не е нужно да се напъваш, да правиш кампания!

44

До 37

преди 1 година

Навсякъде гласуват с хартиени бюлетини, изкл. Естония! Това е демократичния начин на избор! Даже в САЩ на предните избори, определиха резултатите в няколко щата с ръчноброене на бюлетините, които по принцип се сканират!

43

Анонимен

преди 1 година

А ГЕРБ накъде вървят? Търсят удобна патерица, която да поеме отговорността, а те да си продължат постарому.

42

До 43

преди 1 година

Какво им е различното на ПП и ИТН? Двете са несистемни партии, създадени са да действат на принципа "само ние сме прави и колкото и да сме малки ние ще определямедневния ред". Те не са партии, те са сдружения със стопанска цил!