60

Исая

преди 1 година

те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие.- ( Римляни 25-28 )

59

Исая

преди 1 година

Богохулство ! Бог унищожи перверзията в Содом и Гомор със огън от небето ! А тя беше абсолютно същата както тази , която вие искате да допуснете в църквите ! Ако такъв човек се покае и пожелае да се обърне от тоя си път Бог ще го приеме отново . Но ако не се откаже от грешния си път , и продължи с обратните си наклонности и посещава църква , тази църква ще бъде осъдена както Содом и Гомор .

58

АноН

преди 1 година

Нима този си мисли, че не знаем как се кръсти наобратно ли и че подкрепя джендърските идеологии.. Жестоко се е объркал!

57

Анонимен

преди 1 година

ОТ 60 до 62: Така е. Но от секс до секс има голяма разлика.Има видове секс които не се вписват в рамките на нормалното.Не желая да ги изреждам за да не замърсявам форума.Има неща които няма как да бъдат приети за нормални.Тях ги е имало и винаги ще ги има но няма как църковната институция да ги благослови и приеме като нещо естествено.

56

Анонимен

преди 1 година

Сега е Содом и Гомор, къв секс , какви пет лева.

55

Анонимен

преди 1 година

Бог е дал секс, не само на човека, а на всяки живо същество, за продължаване то му!!

54

Анонимен

преди 1 година

А бракът е най-лошото, което богаташите са измислили да заблуждават бедните!!Сексът е нужен на човека, както слънцето и въздуха, храната, за всяко живо същество!!

53

Анонимен

преди 1 година

Инакомислещите винаги могат да доидат в българската православна църква.Тя ще ги приеме с отворени обятия.

52

(..)

преди 1 година

Папата пък откъде знае? Личен опит ли, що ли?

51

Анонимен

преди 1 година

Той откъде знае не е ли целомъдрен

50

Анонимен

преди 1 година

Има някакво противоречие. Природата, в цялото си многообразие е творение на Господ. За преобладаващата част от живите организми е предопределено мъжкото и женското начало, като система за възпроизводство. Сексът като емоционалност вкарайна сметка има мотивираща роля за възпроизводство. Ако приемем, че крайната задача на човечеството е пренасяне и усъвършенстване на вида чрез възпроизводство, чудя се каква е задачата на ЛГТБ-децата Божии?

49

Tyf

преди 1 година

Не беше ли създаден от сатаната, за да се раждат хората в грях?

48

Във форума

преди 1 година

има две обратни ши33ита,които слагат минуси на всеки,който каже,че папата е слуга на дявола! Ей,феферугите,що не си гледате прайда и другите ЛГБТИФКШ+%)(&$ и33вращения евроценности! Оставете нормалните хора да коментират без да си налагате мнението!

47

Толераст

преди 1 година

Много удобно е че папата ни уточнява КАКЪВ ВИД ССЕККС има предвид. Дали този хетеросексуалния който практикуват нормалните хора.... или оня специален еднополов понякога и с малки деца извършван в цъквите от неговите " набожни" колеги . Абеее... сех да има. Няма значение какъв.

46

Сталин

преди 1 година

Вържете го за една каруца и го влачете поне 1000 км , за да проумее някои неща.

45

анонимна

преди 1 година

Никак не отива на добре този свят, щом и църквата се обърна вече на 180 градуса и загърби ценностите и духовното.

44

Анонимен

преди 1 година

И на тоя дeдец му се прищяло да "се изрази сексуално". На сатaнизъм смъpди вече тая църква! Сексът е функция на тялото. Но човек не е тялото си. Има душа и дуx. Да "се изразиш" чрез функция на тялото, е да изоставиш висшата си същност и да изразиш единствено животинската същност. Като в сатанизма, където животинската част е издигната в култ.

43

Анонимен

преди 1 година

ох котиоооо .

42

Анонимен

преди 1 година

В Евангелието пише точно какво трябва да е отношението към хомосексуалните. Папата сигурно не е чел Евангелието.

41

Анонимен

преди 1 година

Сатана!!!