23

Анонимен

преди 1 година

Тази жена какво иска да каже? Че в другите страни се правят ***,а в БГ истински кашкавал? Това какво правят нашите шарлатани го знаем! С лай*на пари да правят! Това е народен спорт у нас!

22

СЛЕД ВРЕМЕ....

преди 1 година

...ше карате и на топене ла""на....само гледайте да са по мазнички....

21

Анонимен

преди 1 година

В бандитска държава без контрол всичко е възможно в 90 те години гладни изядохме месата от резерва на другите държави Ние сме като лабораторни мишки Храним се от промоциите и умираме от инфаркт инсулт това е по малко пенси повече пари за мафията

20

ЗА МЛЯКО...

преди 1 година

...мери 3 педи от брадата на жена си и пий с наслада...

19

НЕМА ЛИ ТКЗС, БЕЕЕ.

преди 1 година

.....От къде ше краднеме сега...КОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ?

18

Анонимен

преди 1 година

Като наш'те няма други на света,от алчност и лакомия си умориха народа!

17

Анонимен

преди 1 година

Естествено пак не сте го патентовали като бълг кусело мляко и бълг баница

16

Ханс

преди 1 година

По - добре полска калиата, отколкото помашки кашар на тройна цена !!!

15

Дони

преди 1 година

калиата?

14

Обективен

преди 1 година

Oт години купувам само холандска гауда ,която е два пъти по-евтина и пет пъти по-вкусна от българските измислени кашкавали .

13

Анонимен

преди 1 година

От полша само гадости идват, яйца със салмонелоза, отровни гъби,някакви замразени химии вместо кашкавал

12

Деди

преди 1 година

В къщи кисело мляко си правим от години. Правил съм и сирене, и кашкавал. За който не знае - само технологията при двата продукта е различна, приготвянето, количеството мляко, постигането на сиренната маса и отлежаването. Иначе изходната суровина все си е мляко - ако то е читаво, каквото и да направиш от него ще е хубаво. А производителите на кашкавал да не хленчат, ***...та им, произвеждат 1кг. за 7-8лв. себестойност, а го продават за 25-30лв.

11

Промоция

преди 1 година

Пени се , не пени се , *** ли е Гьобек ли е ще го ям.

10

банани и WC хартия

преди 1 година

Сладки ли са бананите?! Тоалетната хартия ще ви трябва все по-рядко. Като си рабихте и окрадохте държавата, кой ви е виновен?

9

Анонимен

преди 1 година

В магазините няма нито сирене нито кашкавал от краве мляко. Всичко е ментета. Които искат да разберат вкуса на истинското сирене кашкавал кисело и прясно мляко краве масло да отидат в някое село където има крави и правят истински продукти. Правил съм сравнение със купешките и домашно произведените кашкавал сирене кисело мляко и масло и нямат нищо общо нито с вкус нито с вид с тези от магазина. В магазините продават имитации от палмово масло.

8

ДО 1

преди 1 година

Безплатен медицински съвет - хората с фиксация върху Боко, Доко, Чоко, мечето Падингтън и т.н. спешно да се прегледат и да предприемат лечение!

7

До 5-

преди 1 година

Старите помним . Но днес хлапаците говорят и търсят правата си ,без да са научили задълженията си !Ееееееех слободия!

6

червен ДС феодализъм

преди 1 година

до Фен на Вики Джъстис - Нямат интерес да ни връщат точно там. Но не се знае, как ще се извъртят нещата...

5

До 1

преди 1 година

Дечко ,колко си живял,какво си видял,какво си преживял,че каканижеш тези ,,умнотии".Разглезихте се вие хлапаците ! ...Ех щоне се върне ,,железният ред" на другарите Рашков,Атанасов,Радулов ,да видите колко е хубаво в ,,гримьорната " на Московска 5/вход от към М.Търново/. Тогава ще проумееш какво е да си роб/ако оживееш/

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Кой както може така ***. Не всеки е финансов експерт да участва в крупни финансови имами и далавери. Лошото е, че докараха повечето хора до избора или мамиш и мажеш, или загиваш. Буквално ни връщат в робовладелския строй.