18

Амин

преди 1 година

За елементарниците, които си обясняват всичко с ваксините против Ковид, По вашата логика 2/3 от света трябва вече да е мъртъв, защото има поставени ваксини. Но не е.Като се има предвид възрастта и пола на този млад мъж, както и планинарското хоби, вероятността да е бил ваксиниран е близка до нула

17

Амин

преди 1 година

Пил ли е твърд алкохол преди това? И две глътки са достатъчни, ако е менте, да получиш анафилактичен шок. Поставяли ли са му упойка при зъболекар или лекар ден-два преди смъртта?Пил ли е анаболи? Пил ли е лекарства, които имат странични ефекти, като сваляне на кръвното?Все щеше да е усетил досега, ако е имал проблеми със сърцето.

16

Лека му памет

преди 1 година

Случайно да е бил ваксан с на Урсула сиропите! Щото има много доказателства в света,естествено повечето се трият от админи,за умрели и проблеми след бустерите на извратеняците и това го доказват доктори и доценти,които по всякакъв начин медиите не ги излъчват за да има дезинформация.

15

Мдаааа

преди 1 година

Да има за правоимащи, за другите изнудване на роднините преди операция

14

Анонимен

преди 1 година

"Абсолютно недопустимо е всички медицински лица да се правят на Дръж ми шапката по въпроса с внезапната *** на здрави прави МЛАДИ хора и дори да я наричат ЕСТЕСТВЕНА" - Нали същите тези медицински лица (с малки изключения) 2 години ни обясняваха, че трябва да се боцнем. Как си представяш сега да заявят, че боцкането е причината за тези случаи, при положение, че те са агитирали за ваксината? Все едно да си признаят, че са уби_йци... :) ... Но нищо де. Онзи отгоре гледа и знае кой какво е правил!

13

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно недопустимо е всички медицински лица да се правят на Дръж ми шапката по въпроса с внезапната смърт на здрави прави МЛАДИ хора и дори да я наричат ЕСТЕСТВЕНА

12

Анонимен

преди 1 година

До до 9 - Тези обяснения за Ковид ги разправяй на близките си. И да не забравиш да ги посъветваш да се ваксинират и да се бустеризират редовно. Останалите обичаме живота и нямаме намерение да го прекратяваме преждевременно в името на мъжа на Урсула.

11

Анонимен

преди 1 година

За починалият ли я събират тая кръв ще го възкресяват ли?

10

Анонимен

преди 1 година

Лека му пръст. Нека позная - вЕрвал е в науката и се е ваксинирал.

9

Анонимен

преди 1 година

Безопасни и гарантиращи бърз летален изход не забравяйте втори и трети бустер .Бъдете защитени.Дай рамо на твоето бъдеще .......,.. у трапа

8

Анонимен

преди 1 година

Много станаха внезапно починалите млади хора. Някой по акълен ще даде ли обяснение за случващото се?

7

Анонимен

преди 1 година

Явно има поръчка пак... Мина метлата и всяко споменаване на БЕЗВРЕДНИТЕ И БЕЗОПАСНИТЕ е изтрито... Виж, дивотиите на ковипсихарите си седят... С измишльотините и съчиненията... Хехе пак се задава нещо май... Нещо с инжекционна насоченост?

6

до 9

преди 1 година

Ковид е нещо много по-различно от обикновена настинка. Първо- инкубационният период може да стигне 2 седмици. Второ- никое познато лекарство срещу грип А, Б, С не действа срещу него. *** обичате да го сравнявате със Свински грип. Хубаво де, ама свински грип изобщо не се развива и се лекува на 101% с Ремантадин, например. И така нататък. Ама панелните бачкери без 2лв. в джоба разбирате много от наука. Доказани експерти сте и в доходите ви се вижда. Първи по смъртност в света.

5

Въпрос

преди 1 година

Кажете ваксиниран ли е бил? Ковид 19 е направен спецялно да създава първо сърдечни проблеми. Също предизвиква спонтанно свиване на мускулите по цялото тяло.

4

Teo

преди 1 година

Момче в разцвета на силите си ... жалко, наистина. Животът е бил пред него, но му е било писано друго. Благородна инициатива! Уважение пред близките за идеята и реализацията.

3

Анонимен

преди 1 година

Починал внезапно = надупкан и умрял от вакса.

2

Анонимен

преди 1 година

ами явно си глух и кьораф, че сега чуваш че си отиват млади хора от сърдечна недостатъчност

1

Анонимен

преди 1 година

За последните няколко години това е чевъртият случай , за който научавам за внезапна кончина на млад човек.