324

Анонимен

преди 1 година

Да метнат няколко Кинжала, колкото да не е без хич. Поне това го могат.

323

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че "българските патриоти" от ***, бяха припознати от шефа си.

322

В китайския ефир

преди 1 година

Дали да не освободим и да си върнем Сибир? Така и така си е наш а ние сме толкова нагъсто тука... Поне няма да ползваме ресурсите му за военни цели , а ще инвестираме в по-нататъшен икономически възход?!

321

Слънчарски

преди 1 година

До Анонимен #354Точно затова говоря. Всеки като почне да си иска тъпотии от предо 200+ години, накрая всички губят. През Втората световна поне не са имали ядрени ракети.

320

Ооооо, да !

преди 1 година

Що не си изпратите мобилизираните и пандизчиите във Финландия ? Финландците са феноменални снайперисти ! С един куршум два москала ще оземляват !

319

Анонимен

преди 1 година

До Слънчарски В турския ефир: "Дали да не освободим България? Тя е исторически наша земя!"

318

Слънчарски

преди 1 година

В монголския ефир: "Дали да не освободим Русия? Тя е исторически наша земя!"

317

Не е същото

преди 1 година

До Taka e.....За Македония е пролята много Българска кръв,тя е родно място на Велики Българи.За голямо съжаление и ние носим вина,че не успяхме като държава да освободим навреме братята си и Сърбия и Гърция се възползуваха от това.НО!Има едно голямо НО - ние признаваме правото им да се наричат както си искат,ако щат и Марсианци да са,скачаме само когато нагло и безобразно се краде историята ни и се поругава паметта на загиналите за тяхната свобода.Това е!

316

Taka e

преди 1 година

До първобитно мислеИ и ние съшото го кйазваме за Македонците, обаче като ни кажат че не сме прави от 9 кладенеца вода вадим.

315

Тези "хора"

преди 1 година

Са...пещярняци!Те още живеят някъде в пъвобитно-общинския строй и все някого трябва да нападат и "освобождават".Давайте-пробвайте се.Там вечеокончателно ще Ви счупят зъбите!

314

първобитно мислене

преди 1 година

"Финландия исторически е наша земя"---а исторически московията, Китай, Индия са били монголска земя......България --турска земя.......а цялото средиземноморие --римска,т.е. италианска земя..... тези хора дали съзнават , колко са ограничени и изостанали въвр времето? Това не е само от пропагандата, а и от умственият им багаж.

313

Туй свободата

преди 1 година

Русите първо да освободят себе си и после, да мислят за другите !!!

312

ZеленскиV

преди 1 година

Тежко време настъпва за многополовите .. дръжте се за квот се хванете и най вече за идеята която сте забъркали с доста пресни, но топли, а после и се намажете. Изтече хакнат планът за евакуация на някакво ново посолство с50 звездички на байрака в Лвов.. ще си обират крушите в края на Август. Зеленчука и компанията която го направи най известният клоун в света вече преговарят в коя колония да бъдат настанени. Натискали се копаят новата магистрала Одеса-Пекин, имало Картофи в менюто освен моркови.

311

Mалорусь

преди 1 година

кошмарът за многополовите не спира.. но и РУСКИЯТ чепик продължава да мачка безмълвно и тихо. Остава сега да мръдне и към Фините, те полските бутилки и без това не им трябва много. Във Варшава предатели колкото и Америкосите, само пачки да има, както и унас. Всите предатели живеят на кредит те затова и достойнството им е такова на кредит. Кажат им бегай скачай срещу Бойча - там са, бегай срещу Волгин също, а сега пред ***. Само за Хейпарада ги събират повече от пРОВИНЦИЯТа.

310

Анонимен

преди 1 година

Ще освобождаватДрисльовци акоСеПробваатЩе ги освободятЗаднешким

309

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са щастливи, че свръхразвитата инономически и социално държава Еритрея е техен верен съюзник, да не забравим и братска Северна Корея,

308

дяконе

преди 1 година

дяконе много си чел ама виж изхода и кой какво печели какво губи като територии

307

Дякона

преди 1 година

Най-смешното в руската изцепка е, че фините им ЕБ-Аха Майката през 1939-1940 !!! Алчните ватенки бяха разбити от малобройната финландска армия ! Според статистиката загубите на финландия в жива сила са 25 904 (загинали или изчезнали) срещу руските загуби от 126 875 (загинали или изчезнали) - ПОЧТИ 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ !!!Финландия губи около 30 танка докато руснаците отчитат загуби от 3543 танка !Хвала на храбрите фини !!!Позор за ватняците !!!

306

Първо нас

преди 1 година

Първо требе да освободят тук - задунайската губернийка ! Ето - ко-пей-кин и референдумче спретна . Подготвяме почвата за просъеднияването към сибирската империйка .

305

Русия - смех

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 14 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.