311

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 333 Абсолютно.Упадъка започна от Радев.

310

Самоук социолог.

преди 1 година

Борисов отново се показа като диалогичен и практичен човек , наистина мислещ за бъдещето на държавата. Готов е на отстъпки , само да има правителство.Поведение на истински държавник.Не случайно народа отново иска Борисов да е начело на държавата.

309

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА!

308

Анонимен

преди 1 година

Тук се пускат само коментари против БОЙКО БОРИСОВ

307

Шу 1958

преди 1 година

Защо има агнешко а няма кучешко . Дори замразено да е . Няма да гласувам повече за вас.

306

Ангеларий

преди 1 година

Този защо не е в затвора?

305

НА BG й ТРЯБВА ... 4

преди 1 година

Идва Видов ден за това КОЙ КОЙ Е защото на ББ му трябва власт и имунитет за да не го арестуват пак. И ще стигнат ли кюлчетата от окрадения асфалт за да купи БСП - уж бореща се срещу модела Борисов и Шоуто Джипко Бибитко. А иначе по добре без корумпирано евратл. прав/во, защото ще е жив Троянски кон на Путин и то в условия на война, колкото и военни поръчки да плащаме на USA, за да ги приспиваме. И за народа ще е по-добре щото ББ не ще да е"пъдар на обран бостан" и ще гледа да си трупа "мазнинки"

304

Истина

преди 1 година

Готов е на всичко за да останат във властта, след като минат месните избори и загубят тях , а след това няма да може да манипулират хората в малките населени места да гласуват за тях и ще пропаднат, още преди 2 години им казах че трябва да има избори чак след местните за има реално виждане в страната ни кой какво иска. за жалост настоящия закон не може да задължи временно правителство докато минат местните ...

303

ЛОЙКО ЛОСА

преди 1 година

АЗ СЪМ СТАР ПРОСКУБАН ПАПАГАЛ,СТРАДАМ ОТ ДЕМЕНЦИЯ И КЛЕПТОМАНИЯ

302

НА BG й ТРЯБВА ... 3

преди 1 година

Ако господата олигарси, задкулисието и чуждите посолства не са сигурни за интересите си в ГЕРБ без Бойко, то да инсталират там бившия втори Цветан Цветанов (предлагам го с омерзение:). Цецо доволен и окрилен ще се шмугне там като у дома си, а и ще привнесе свежа евроатлантическа, пронатовска а защо не и републиканска кръв с оглед евентуалното влизане на Тръмп в Белия дом. Струва си г/та да се позамислят особенно ако Тръмп сериозно се засили натам. А ГЕРБ ще се чете: ГзаЕвропейска РепубликанскаBG

301

НА BG й ТРЯБВА ... 2

преди 1 година

ББ е дразнител като червеното за бика и ако се махне само ще направи добро на BG. Дончев или друг там да си поема ГЕРБ (че те що за хора изобщо са!да не кажем политици, ако все ББ трябва да ги води? а като умре някой ден? нали не са ов це все пак?) и така ще се успокои политическата обстановка - без ежбите, изцепките-че Доган го бил сготвил ББ и т.н. И ще може да се състави с който и да е нормално проевропейско правителство каквото българите заслужават.А не BG да е заложник на оцеляването на ББ.

300

Анонимен

преди 1 година

ББ е готов да продаде "гъ..за" на всеки един българин само и само американците да не му пипат откраднатото... Готов е на всичко за да запази ограбеното... ББ си е чиста проба мафиот, за париците е готов и на господ да посегне... Той няма идеология има само жажда за пари.

299

Аритметика

преди 1 година

То като гледам коя партия колко гласа има...единствен шанс имат ГЕРБ + СДС+ ДПС и то ако ПП-ДБ излязат от залата,за да намалят кворума? Но те няма да го направят!Другия вариант е експертно правителство с НЕПАРТИЙНИ МИНИСТРИ И С ЯСНО- ФОРМУЛИРАНИ 5-6 ЗАДАЧИ И СРОК - ДО МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ !!ТРЕТИ вариант ...НЯМА!!

298

НА BG й ТРЯБВА ПУТИН

преди 1 година

Или някой като него, който (както на Елцин даде уверение, че ако доброволно напусне президентския пост, то срещу него няма да има съдебни и каквито и да са преследвания) да даде такива на ББ ако напусне ГЕРБ и престане да се занимава с политика. Живков пращаше такива за посланници в Индия. Защото ББ е като огромно дърво препречило руслото по което тече реката на българския политически живот. Да не кажа, че се е заинатил като маг аре на мост и пречи на развитието на BG с селските си тарикатлъци.

297

До 323

преди 1 година

Е,това не ти ли харесва?Защо тогава рИвеш?

296

Правилният въпрос е

преди 1 година

На какво е способен Борисов за да краде?

295

Анонимен

преди 1 година

Тлъстия кръгъл суджук от Банкя е готов да влезе в затвора

294

Хайде

преди 1 година

...да не забравяме и ролята на медиите, в деформацията на българите! Кики Ментето го хванаха да държи парапета на секретарката си, и за секс-воаяж до Солун с правителственият самолет, и всички медии мълчаха като ***! Назначиха си шеф на Булгаргаз, служител на Мет,собственикът на най-голямата частна поща за шеф на държавната, и доказан ДДС измамник за шеф на НАП! Да не говорим за имотите на Най-забогателият държавен чиновник Бойко Рашков, с личен "Градинар"!

293

МЛАДЕЖ

преди 1 година

Всички скачат на ПП и ДБ,че нямали полезен ход.Защо?Полезният им ход е да покажат на гражданите,че има МОРАЛ и ДОСТОЙНСТВО в политиката.Тези,които защитават ББ дали биха се прегърнали с него,ако ги обижда както Цвета,министъра-дето се напикавал,оня,дето трябваше да бие тъпана и пр.Такова поведение трябва да бъде осъдено и да сме непримирими към него.Всичко в д-вата се е свело до ББ и плюенето му срещу ПП.Те загубиха,заради наемането на Н. Тицин-един нереализирал се човек на жена си Пендачанска.

292

Ха ха

преди 1 година

Младите ще се вземат - а пишкащите по площадите против бацон , ще хапнат по една торта без глутен - докато борят корупцията