17

Анонимен

преди 1 година

Значи лелката е вече нещо като Бойна звезда за град Пазарджик!

16

До Мел Гибсън

преди 1 година

Точно на тая улица има детска градина и глутница кучета живеят точно до нея.И често лаят по минувачите. Въпрос на време е да нахапят някого.

15

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 1 година

Добре, че е далеч стрелбата. Щеше да изплаши, даже изгони и малкото туристи в градчето.

14

Гиб Мелсън

преди 1 година

Много странно. В събота бях в Пазарджик и се разхождах из центъра и хората в града ми се сториха най-спокойните хора, които съм виждал някога. А на улица цар Симеон, една улица с червени тротоари имаше бездомни кучета, които бяха супер спокойнички, лежаха си и не мърдаха, толкова ги мързеше, дори като минавам покрай тях на една педя разстояние.

13

Анонимен

преди 1 година

Тва добре, ама да се научи да стреля както трябва, само по песовете.

12

ноби

преди 1 година

много съмнителна работа, да не е бил сина и, а тя да го прикрива

11

здравословна причина

преди 1 година

Как пъквсе нещо им става, като опре полицията до Д-то им? Нищо й нямаше , когато е стреляла по кучетата, но после хоп нещо й станало хахахаха. Ами ако беше убила човек?!

10

Искра

преди 1 година

Пострадалият мъж пусна ли жалба и иск за обезщетение ? И няма ли държавна инсисуция, която да се самосезира в такива случаи ?! Това бабе е опасно, че и въоръжено ...

9

Адаптация

преди 1 година

Тази дъртофела е болна ама за- дърво ще стреля по кучета ,ами не може ли да обърне цевта към себе си или да си избере някой по висок етаж и да се метне от там , луда работа!

8

Явно

преди 1 година

пушката е била слабичка. По всяка вероятност от евтините китайски. С такава не може да се убие куче. За ефективна стрелба по мека цел над 8 кг. трябва да има дулна енергия не по-малко от 25 дж. И то до 15/18 метра макс.

7

силно загрижЕна

преди 1 година

Незабавна проверка дали е ваксинирана и бустерирана......

6

Анонимен

преди 1 година

Аре кучкарите започвайте да виете. Една стара и болна жена да стреля по кучета значи, че нещата са опрели до кокала много ми е интересно къде е оня измислен кмет дето преди време му гръмнаха секретарката защо има кучета по улиците.

5

Кера

преди 1 година

До Анонимен И добре би сторил, ама без свидетели.

4

Анонимен

преди 1 година

"Жената не е задържана поради здравословни причини." - нищо, той ще се върне и ще й напука канчето...

3

Анонимен

преди 1 година

Бабата е изперкала тотално. Стреля със сачми по кучета а оцели човек в лицето. Ами ако го беше оцелила в окото да го ослепи? И бабичките вече си еахамакята.

2

Анонимен

преди 1 година

Това е опит за убийство. Това, че извършителя е болен не е извинение според Закона. Като не става за затвора, има лудници, там по никого няма да стреля...нито по хора, нито по кучета.

1

Щерю

преди 1 година

- Спри или баба ще стреля! Докарахме я май демокрацията...