18

Анонимен

преди 1 година

Е Нинова де пъне за пари разбира се

17

ПроСоТо

преди 1 година

много интересно!....Р. Петков "вс" К. Нинова..Що ги коментирате?...Та това са им семейни кавги !..За "имоти" са карат,като сички братя и сестри..НАРОДОПСИХОЛОГИЯ,какво да правиш?

16

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на социалистите лидери е, че са много арогантни. Кака Корнелия се оказа доста арогантна и нагла кариеристка. Разката майката на бсп- то. Здраво се е вкопчила в поста лидер и както изглежда не го пуска, въпреки големите издънки като вице на кирчо, както и лошите изборни резултати. Само за това би трябвало да се оттегли, но надали.

15

Шефа

преди 1 година

Тоя уж го дава математик ,а сметките му напоследък , все не излизат!

14

Анонимен

преди 1 година

Що ми се струва че Нинова е права,старите комунисти с куфарчета от пачкие нужно да напуснат БСП само така че правилно

13

Анонимен

преди 1 година

НАЙ-МАЛКИЯ МУ ГРЯХ Е ФОНТАНА!ДАЛИ НЯКОЙ ПОМНИ КАК С ДОВЕДЕ ДО ФАЛИТ И РАЗПРОДАЖБА ЦЯЛА СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!ПЛЕВЕН РАФИНЕРИЯТА БЕШЕ ЗАТРИТА ЗА ДА ИМА САМО ЕДНА РУСКА РАФИНЕРИЯ! НАРЯЗАХА ХИМКО ВРАЦА И ПРОДАДОХА ЗА СКРАБ!СЪЩИЯ ВОДЕШЕ ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА КРЕДИТИ ОТ БАНКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ ЗАВОДИ СТАНАХА ГАРАНТИ!ЧОВЕКА ИЗТЕГЛИ КРЕДИТА!ИЗБЯГА И БАНКИТЕ ПРИБРАХА ПАРИТЕ ОТ ЗАВОДИТЕ!ПОСЛЕДНИТЕ ФАЛИРАХА!РУМЕН ПЕТКОВ! СЕГА ЧИСТ КАТО СЪЛЗА!

12

Хах

преди 1 година

Точно тоя ли намерихте да коментира бре, дето пика във фонтани и дето лъготи, какви чорапи въобще нямал!

11

Анонимен

преди 1 година

Естествено,че нямат...Как живеете вие и как те? Харчите на ден толкова, колкото те на месец. Какво представителство искаш?!

10

Анонимен

преди 1 година

Наглец! Цялата им кампания беше изградена върху обругаването на нинова и бесепето. Очевидно е, че социалистите в класически вариант са заплаха дори за модерното ляво, което е в услуга на едрия капитал и глобалфашизма...В природата има живот, защото има равновесие.

9

ДЪРТИ ЛЕВИ РЕЗБИ

преди 1 година

Присмял се хърбел на щърбел!P.S.А Първанов що още не се е изходил по темата?

8

БАЙ ШИЛЕ

преди 1 година

УДАВНИКА ОТ БАСЕЙНА СЕ ДУЕ. МРЪСНИ ПОДЛГИ НА ТУЛУПА И ДОГАНА ШИШИ ДОМУСА АГА ГАНЧЕФ ГЕРГО ТО ВСЕ СЪС КРАДЕНИ ПАРИ.И МНОГО ДРУГИ. ПОДЛГИ СТЕ. РАЗБИХТЕ ПАРТИЯТА КОЯТО ПОНЕ МЪНИЧКО МИСЛИШ ЗА НАРОДА. ПОЗОР ***.

7

Анонимен

преди 1 година

Нинова изгони милионерите погледнете само как са са подредени! Милионер до милионер и всички ПЛАЧАТ ЗА ИЗНИМОГВАЩИЯ НАРОД!ЗА БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ! КАК СЕ ПРЕДЛАГАТ ПО 500Х.НА ДЕПУТАТИ ОТ ИТН!ТАНЧЕТО ОТ АДВОКАТСКИ ХОНОРАРИ! ДЪРТИ ...ИСКАТ ДА ПРАВЯТ НОВ БЪР ДАК

6

Чук и Гек

преди 1 година

На Корнелия е нужен един пълен мандат и е щастлива пенсионерка! Резултата показа, че такива като Петков са пасували и работили срещу БСП, когато са били формално в БСП и след вота критикуват Нинова, че не получила резултат! Ами, каза им Нинова, кандидатирайте се в сопствените си райони и покажете резултат! Всички фонтани в Плевенско гласуват за Петков Р.!

5

Бай Миле

преди 1 година

Тоя не мога да разбера как въобще го показват още?! Нафталина в гардероба и пенсия до живот. Ама алчен и нагал, ама сега се наигра с Дончева и Манолова та нема в парламенто. Дай му само да си урежда любовниците по министерствата....пфуууу вони на водка отвсекаде, вече е яко брак

4

Анонимен

преди 1 година

След два избора БСП отива на кино.

3

хвани

преди 1 година

единия,па удари другия!

2

Съвет

преди 1 година

Не ни занимавайте с до-би-чета.

1

Анонимен

преди 1 година

Непоправим алкаж.