17

Ей ама много

преди 1 година

му се иска на Шишков да даде на концесия тая Северна тангента на някоя приятелска фирма бе. То като от Солунската митница ще печели *** от нея при тоя трафик!

16

Анонимен

преди 1 година

Само дето ГЕРБ и Дончев не са на власт от години вече, а държавата се управлява от жълтопаветни калинки. Умни, красиви, но за сметка на това крадливи като Лена Бориславова, която беше с 13 690 лв заплата като говорител на Киро.

15

Анонимен

преди 1 година

Опитват се да прикрият кражбите по времето на Кирил Петков.

14

Анонимен

преди 1 година

Или хората с малки бизнеси - от всякъде проверки, че да се откажат по-бързо

13

Анонимен

преди 1 година

Ама бабата на пазара да дава касова бележка за 6 яйца нали , лицемери !!!

12

Анонимен

преди 1 година

не може да отказва след като харчи държавни пари, данъкоплатеца трябва да може да получи достъп до начините, по които се харчат неговите пари, това ли им е прозрачното управление и на Радевите мошеници, нали изчегъртаха всички , за да няма корупция и подобни недоразумения?

11

Анонимен

преди 1 година

И съответно държавата спи, резултат нула парите ги няма. Хора бягайте от това блато, никога няма да се оправим, НИКОГА!

10

до аборигените

преди 1 година

писали по-долу: АПИ отказва да публикува отчети за дейността си през 2022г.Какъв ББ,зайчарници ,шкафчета ,чекмеджета и всякакви глупотевини!? Баце си стягаше партията тогава за да спечели отново!

9

До 10

преди 1 година

Дончев навремето беше Кмет на Габрово. От там почна да учи далаверите и как се крадат пари от еврофондове. Годините прекарани в кметството за него беха като магистърска степен по крадене на евро пари. После ГЕРБ нямаше как изпуснат такъв експерт и веднага го дръпнаха в София да помага на Бойко.

8

Пак за герб

преди 1 година

Всичко е отчетено в чекмеджето на Шкафчев. Изборите бяха спечелени с малка част от тези пари. Какво повече искате да се отчита? Има пари и за местните избори на есен.

7

В унисон с днесбг

преди 1 година

АПИ отказа да публикува отчети. ЗАЩО ЛИ! Удивителна а не въпросителна! Лек ден!

6

От зайчарника

преди 1 година

Те при мен се отчитат.

5

Анонимен

преди 1 година

Кражбите са нещо нормално за мутрите. Плащайте вминетки и тол такси да има за мутрите да си делкат. Сега ще им изкарат кирливите ризи

4

Мда

преди 1 година

Нищо ново за територията!Държавата и държавните структури нехаят, а и в много случаи директно отказват да спазват законите на същата тая територия!А след това "територията" принуждава и малтретира гражданите и да спазват същите закони!Лично съм бил наказван за закъснения с няколко дни за подаване на аналогичната информация! Тук, баровците, направо отказват да подадат такава ... и нищо!пълна шиофрения!

3

?!?

преди 1 година

НЕ спечелиха правилните хора изборите. Сега лъсват лъжите не могат да ги скрият

2

Това са

преди 1 година

Тези 2,5милиарда,които Киро отказа да плати, защото някои бяха авансово платени,а за други нямаше документи за свършена работа.И за това го свалиха .

1

Анонимен

преди 1 година

важното е да ни дават акъл как да караме по престъпните им 'пътища'