10

Анонимен

преди 1 година

Западни ценности.

9

Зози

преди 1 година

Абе като почнете да наричате тревицата "наркотици", чак на смях ме напушва.

8

МВР сие ОПГ

преди 1 година

Бъдете на ясно, че целия организиран наркобизнес е под котрола на МВР свободни електрони няма. Това си е така още от времето на комунизма. Целия престъпен контингент също е под контрола на МВР. И точно този контингент се ползва от МВР за параван. Контрола е тотален и паричките си текат нагоре. Който не е с МВР дупе да ме е яко. И скоро къщичката на МВР няма да бъде прочистена. Свестни, знаещи и можещи хорица за това прочистване в системата няма. А тези хлапета са за парлама и медийна изява.

7

Алов

преди 1 година

Дайте да дадеме да се _дрогираме

6

Анонимен

преди 1 година

Какво стана ушевия от миналата седмица,дето го заловиха с две кила трева? Продава ли свободно вече? Обещал бил да се отчита подобаващо,не да шанаджийства.

5

Анонимен

преди 1 година

Това не е от 2023-а, нито от 2013-а, ами си е от поне 93-а. Няма да забравя, как чедото на едно "величие", го бяха хванали с индустирални количетва "прахообразни" вещества. Друг, па като бяхме на 15, ми се хвалеше, как синът на местен бизнесмен ги черпал с бонбони за РД. По 2-3 екстазита на човек.

4

Анонимен

преди 1 година

До 5 - Да. Правих много лоши неща, които не трябваше да правя. Може би цялата идеология с "отавете децата, да са деца" някак си се обърна срещу нас. Ако като деца знаехме, кое е правилно, нямаше да е налага, да ходим по 12 години на училище.

3

мхм

преди 1 година

на 17 не продавах трева,а спортувах и се развивах и разбира се това сега се отплаща,както ако продаваш трева на 17 последстията ще ги усетиш по-късно.ще ги разберете тез неща така или иначе

2

мхм

преди 1 година

До 3, тук въпроса не е до грамажа,а до това,че са деца.Анадъмбо чоджум?

1

мхм

преди 1 година

с такива подрастващи ни чака светло бъдещеБраво!