62

1

преди 1 година

До Анонименруаия като имаше 140 защо ги избиват като пилци и едно унищожено градче като бахмут не могат да завземат от август с 50 х загуби и се бият с двупотопна техника от 60 те године подобре малка армия с качествено оръжие и обучена отколкото много алкохолици с техника от 60 те

61

Анонимен

преди 1 година

Населението на финландия е 5 млн - каква подкрепа само за натото ?

60

von Newmann

преди 1 година

Браво, гавагишч Путин! Так держать. Направи една дълга граница враг на дэржавата Путлерландия. Да не забравяме, че Швеция е 100% също унутре у НАТО, макар и не точно в момента. Народът на Швейцария и политическите лидери вече са готови с приемането им в НАТО, а след тях ще ги последват Молдова, Грузия и естествено УКРАЙНА. Голям берекет за НАТО. Спасиба Путина, наш любимий.

59

Жиката

преди 1 година

Голяма победа,сега ще дават 2 % от БВП на краварите.

58

Анонимен

преди 1 година

Това е стратегическо поражение за Финландия! Още една говедарска колония! Да им е честито!

57

Анонимен

преди 1 година

Зависи от гледната точка. Границите на Нато с Русия се разшириха и това прави финландия мишена.

56

R.A.T.M

преди 1 година

Като влезат да не забравят да разположат ядрено оръжие и американци и тогава Тагарев да напише за стратегическа победа ако има ток в северното полукълбо. Ядрената доктрина на Русия са я чели. Финландия има над 800 летища и за миг могат да станат ниви, един руски войник няма да стъпи на финландска земя, но няма да има заразяване, ток и вода, ще ги върнат в 17 век. Защото руснаците не са показали нищо от съвременното си оръжие, а НАТО много иска да го види и драпа ли драпа да е близо до бърлогат

55

аноним

преди 1 година

А този всвзнайко,който дава обяснения по-горе,-на всяко гърне мерудия!!!!!

54

Така е ..

преди 1 година

Предстои и Швеция да влезе в НАТО и след това всички бивши съветски републики ,една по една.Путин загуби всичко.Сега включва на задна скорост , но е късно.

53

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо, Г'син Путтинн е най-добрият френд на OTAN - заради него сега русия има още 1340 км обща граница с Алианса!

52

Подоляк

преди 1 година

Не знае още, но скоро ще му докладват...

51

По същество

преди 1 година

Ама Путин знае ли?

50

Подоляк

преди 1 година

Започна контраатаката! Руските производители на ковчези да ускорят темповете на нроизводство.

49

НАТО настъпва

преди 1 година

За да се обърне една страна, която принципно е добронамерена, неутрална и настроена позитивно към Русия от десетилетия, към това да поиска по най-бързия начин да бъде приета в НАТО, показва, че Финладия се опасява за своята национална сигурност. С приемането на Финландия границата между НАТО и Русия се увеличи с още 1340 км. За момента Финландия не разполага допълнителни части на НАТО, но скоро ще се случи.

48

НЯКОЙ

преди 1 година

Да ама не, на Путин хич не му дреме за Финландия и Швеция. Войната с Украйна започна за Крим и за излаз на Черно море, а от там и на Средиземно море, така, че журналистите на се хабете напразно. Макрон е помолил Китай да съдейства за мир в Украйна, а вие се сетете какво пише в китайския мирен договор.

47

Анонимен

преди 1 година

Ненормалници...седнали да пишат и да смятат какво ще стане ако има война между НАТО и Русия.Яко ви перка в главата.Една такава война ще сцепи планетата на две.Няма какво да смятате армии.

46

Анонимен

преди 1 година

До 47руския цар и подари свобада и независимост.През 1917г руският цар е свален от власт.

45

Анонимен

преди 1 година

До 47Финландия беше руска територия стотици години. )))))))От 1809 до 1917 не са стотици години.

44

DO 50

преди 1 година

Русия имаше между 3 и 12 Су-57, от които паднаха доста. Предполага се, че има 3, 2 от които загуби в Украйна. По документи уж има около 50, но това са неверни данни. Фактите са други. Та да- 1 брой.

43

До 48

преди 1 година

1 брой СУ-57. И поръчани хиляди. Ама парите за тях ги няма, окрадоха ги. Прочее, на миналия 9ти май се видяха 0 Су-57. Може и 0 да са вече.