32

Анонимен

преди 1 година

През последните 33 години в България изчезнаха 2 милиона души.Ай ся една малка статийка исз тва

31

Експерти да проверят

преди 1 година

Експерти да огледат видео репортажи от Верховная рада Киев. По време на драки/побоища се вижда обемно обсебване на депутати с спец наркотици в телата. Данни за проникнали БЕсове.. Екпсерти да направят автоматизирани системи за откриване.. Инстерсни масови убиици има около Провеждащия масови убииства в Украйан - Владимир роден 1952 .. наричат ги Pidirasti"" При смоменаване експерти от СССР знаят къде са в пространстовото.. Ползват наркотици за обсебване вижте какви има в Захарова и ..

30

Внимателно

преди 1 година

След преврата в Ирак у нас пристигнаха около 200 нови студенти.. ПРоникнаха Бесове от Месопотамия. Станаха убииства . Новите студенти бяха върнати в Ирак с самолети.Експерти да огледат инцидент в студенски дом "Цветан Спасов" по време на чупене на столове. Данни за проникнал обемно обсебващ масов убиец тип "месопотамски бяс"..

29

Анонимен

преди 1 година

До опетков - По-"много"умен коментар скоро не бях чел. Трябвало на планетата да има един, който да раздава правосъдие, обаче Опетков бил против диктаторите. А какво е това да има един, който да раздава правосъдие на цялата планета според собствените си разбирания, ако не диктат? Бил против диктаторите, обаче иска САЩ да диктуват на света какво да прави хахаха Да не си някой изкуствен Ентелект? Всъщност няма как, защото поне някаква логика щеше да има в коментара ти т.е. и за това не ставаш...

28

Анонимен

преди 1 година

Съдът в Хага не се ли интересува от изчезването на 1 млн. иракчани, включително деца или щом Путин и Русия нямат нищо общо, значи и темата не е важна? Въпросът е риторичен и не изисква отговор от никой. На мен лично ми е ясно от какво се интересува този съд и от какво не. И не, не съм фен на Русия, просто ненавиждам лицемерието, дори и то да се проявява от съюзниците ни.

27

Анонимен

преди 1 година

До Ястреб Османлията. Позицията ти спрямо САЩ и Русия е ясна. Но нали не искаш да кажеш, че по този начин определяш Турция като империя на доброто?

26

ПЕНКО

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ СА ИЗЧЕЗНАЛИ 7-8 МИЛИОНА ????????

25

Ястреб Османлията

преди 1 година

Най-голямото зло, което може да сполети един народ е американци да го "демократизират" или руснаци да го "освобождават"! Аллах да опази всеки един народ по лицето на плоската земя от тези две империи на злото. Амин!

24

Анонимен

преди 1 година

"интервенцията на САЩ" - така ли му казват. Интервенция или преведено на български вмешателство може да има в нещо което няма военни действия.

23

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Няма мир под сянката на алахата!

22

хаха

преди 1 година

До опетков - А сега в Ирак цари мир, любов и разбирателство. Демокрацията цъфти та връзва вече, нали многоУмен? В Либия също. Кой е назначил краварите за шериф на Земята? Или пък защото по някакво невнимание американският петрол се е озовал в Ирак, те нападнаха страната, избиха милион жители на Ирак + диктатора Садам и си взеха петрола. Ако някой реши, че и в САЩ е диктатура и им метни едни ракети, за да внесе демокрация?

21

Луцифер

преди 1 година

Души да, но дали душите са човешки ?! Трудно е да се докаже !

20

опетков

преди 1 година

Нещастни, мало*умни, неграмотни и необразовани българи (повечето изакали се тук се изявяват като такива) в света трябва да има ред и джандарин, който да го пази. За сега тоз джандарин е САЩ, независимо дали ви харесва. Много от вас сигурно не са били и родени и няма как да знаят за зверствата на самозабравилия се диктатор Садамчо, който реши, че правилата не важат за него. Когато чашата преля той бе справедливо наказан от стражара. Точка по въпроса. Сега идва ред на другото самозабравило се дикт

19

Търсете ги

преди 1 година

Във западна Европа със нови самоличности!!

18

Анонимен

преди 1 година

През последните мммм 10 години. Малко сте се пообъркали и сякаш не ги избомбяха американците та сте се вкарали в чуденки къде са изчезнали.

17

Анонимен

преди 1 година

ООН ще накаже САЩ за избитите в Ирак под измислени факти, нали? Направо вервааааам

16

Анонимен

преди 1 година

Над 1 милион са само жертвите на САЩ. За останалите не знам

15

Анонимен

преди 1 година

Аматьори, по бойково време само изчезнаха 1 млн българи, пък и не са изчезнали, знаем къде са всички. Половината в чужбина, другата половина 2 метра под земята.

14

До търговец

преди 1 година

Внос от америка ли са.

13

Търговец

преди 1 година

Внасям всякаква демокрация и цветни пролети.