189

Анонимен

преди 1 година

ПП са никои, инсталирани от чужди сили случайници, които се провалиха тотално. Никоя партия не ги припознава в Европейския парламент, защото крадат платформи от ГЕРБ и БСП. Трябваше след тях, президентът да свиква кризисен щаб, който да спасява това, което може да се спаси, след разрухата, която остави ПП.

188

Анонимен

преди 1 година

192 ГЕРБ, ДПС, БСП са европейски партии, представени в Европейския парламент. С дългогодишен политически опит. Само те могат да върнат нормалността и парламентаризма, в политическия ни живот, който надменните аматьори от ПП разрушиха. Трите стари партии могат да приемат разумен бюджет и да извършат нужните реформи.

187

Анонимен

преди 1 година

Коалицията Нексо реве - нема власт, нема и пари от Нексо, нема изгледи да спечелим някога парламентарни избори, не знаем какво искаме, но го искаме!

186

Анонимен

преди 1 година

До 201 Ще управлява, не се притеснявай!

185

до 205

преди 1 година

Точно така.Хартиената коалиция свали правителството, промени законите---сега е ред да се докаже, като управлява .....а сега, де..

184

ПРОСТА СМЕТКА

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС И БСП правят 128 депутата . Напълно достатъчно.

183

Радослав

преди 1 година

До Ралица, госпожица "тоз дете": да ти напомня ли какво говореше ромската ти принцеса като я наритаха за първи път и Славина спечели? Ангажимент е на първата политическа сила да състави правителство! Лично твоята ромска принцеса го каза! Хайде първият път след тази случка се покри като магистрална девица при вида на патрулка. Да съставя правителство бе! Имат гласовете и дупедатите! Гроб + ДъПъСъ + БеСраПак и *** събират за стабилно правителство! Стига се е крила под магарета!

182

Радослав

преди 1 година

До Ралица, госпожица "тоз дете": къде ти се покри ромската принцеса? Пак ли скъса менискус или този път е остри менструални болки? Нали се напъваше да управлява? Нали искаше тоалетна хартия на изборите? Нали е Меси на политиката и там каквото друго простотии е измислила? Да се прегръща с корени, шиши и Копейката и правете коалиция тюрлюгювеч на клозетната хартия и управлявайте! Нали уж била мъж бе? Къде се покри пак? Кое магаре ще праща на заколение този път за да се покрие?

181

Boko

преди 1 година

До хартиена коалицияТочно казано! Дано го проумеят всички политически "кратуни"! Нова "тройна" коалиция!

180

Радослав

преди 1 година

До Ралица, госпожице "тоз дете": драга ромска принцесо, набий си в простата ромска тиква, че дон тиквон не е нито държавата, нито жалките му 10% от които половината костинбродски бюлетини, а останали купени като теб тип "тоз дете" му дават правото или на теб да го представяте за едва ли не съвкупност от народа! 90% (включително и аз) мазно се изхрачиха в сурата на жалкият ти банкенски ром! 90% от народа каза НЕ на Ромската баронеса и страхлива комунистическа бабишкера бойко!

179

Boko

преди 1 година

Тоя "Киряк-Генчо" да не дрънка врели-некипели как без ПП нямало да има правителство. Тези "новобранци" в политиката сами си подливат вода - няма да подкрепят правителство на Герб, щели да подкрепят политики! Аланкуолу Киряк, политиките се генерират от правителство! Позицията на ПП е "Сърдит Петко, празно му торбичка".

178

Радослав

преди 1 година

До Ралица: госпожице "тоз дете" какво мнозинство бълнуваш, бе ромска принцесо? С клизма 10% събирате и, то с председатели на ЦИК и СИК съпруги на кандидатите ви, с броящи тип Ралица и "тоз дете"! И стига с дъртите комунистически номера бе ромке! Преди ме изкарвахте фен на БСП, сега станах на ПП, утре и на *** ще ме изкарате защото за вас по стар комунистически обичай или си част от ромското ви котило или си от ония другите! Ти госпожице "тоз дете", марш в зайчарника за нови опорки!

177

СЕЛСКА ИСТОРИЯ -стих

преди 1 година

Мома Герберана първа е в селоТО, но й е лошо потеклоТО. Много грехове имаЛА, за Кюлчета се продаваЛА, даже и Путин обслужваЛА. Заоправдава са момата - не била сифилисТИЧКА, а евроатланТИЧКА. Не била куромпиРАНА, а към натовците ориентиРАНА. Никой обаче не й вярва! ЧЕРВЕН ФЕНЕР яко миналото й осветЯВА. А тя - на някой льохльо да я коалира все още се надЯВА.

176

Ти..

преди 1 година

До ДАЙТЕ ДА СЕ ИЗЯСНИМ?"""Ти от Главно следствено ли си,или от НАП?Що не търсиш на Рашков 22 имота с какви пари са купени?И кой знае още какво има скатано.А?Що не го питаш него,милиционера!

175

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Пъпъ са получили спонсорство от 500к от един газов посредник а вие още пишете против държавата си ЕДНИ яко си богатеят а вие драскайте по сайтовете шараниии

174

Ралица

преди 1 година

До Радослав Какво още ще пишеш измислици Борисов ЛИДЕР запомни това и в България живеят здравомислещи българи и аз и благодаря А Радослав вече е в групата на малцинството но ако желаеш да надмине ш Борисов създай партия и действай това е пътят А не твоите лъжи нескопосни писаници всякакви измислици вече не важат

173

Анонимен

преди 1 година

Асенчо и Кирчо от детската градина, ми, пък с Борко не искаме да си играем! Като ги гледам с никого не искат, ама пък и народът не ги ще явно, та не им дава мнозинството гласове. То и когато им го даде, голяма файда имаше. Абсолютни аматьори и некадърници!

172

Някой си

преди 1 година

Няма значение каква ще е коалицията. Важното е ПП и Русофила да са извън нея, защото са вредни за държавата ни. А темата Магнитски е безсмислена за дъвкане. Това е едно политическо решение на ФАЩ, за очерняне на който не им е изгоден. Те Тръмп са готови да вкарат в затвора, само защото иска спре войната в Украйна, а тука някои ми го разтягат Магнитския за еталон на справедливост ... Глупости за наивници!

171

Анонимен

преди 1 година

Кирил и Асен най-добре да ходят в Дубай. Те там не само са първа политическа сила, ами имат гласове за квалифицирано мнозинство.

170

Анонимен

преди 1 година

До Нормално да не можеJВижда се че София е селски град пълен със сел*нд*ри! Вижда се и кои квартали най-много са гласумали за шмекерите -- Софиянци Отскоро!