39

Анонимен

преди 1 година

Така симпатизантите на БСП, колкото са останали, ще бъдат предадени. На следващите избори дали ще влезе в парламента тая столетница се съмнявам.

38

Анонимен

преди 1 година

Тази персона с абсолютно нищо не може да е полезна в политиката на България, тя просто иска на всяка цена да е в парламента и да усвоява субсидиите на ЕС. Както и да саботира изключително важни за напредъка на страната закони, свързани с правото на ненасилие като ИК!

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.21 Възрожденците го дават хитреци:При всеки опит за съставяне на правителство те ще гласуват 'въздържали се', реално 'против' и ще парират опитите на ГЕРБ и на ПП+ДБ за съставяне на кабинет и ще доведат нещата до нови избори, на които да повишат гласовете си. Само че това ще бъдат 6-ите избори, с които държавата губи още 100 млн лв., а патовото положение се запазва.Президентът трябва да отправи искане до КС за отстраняване на тази възможност за блокиране съставянето на кабинет.

36

ема

преди 1 година

От ПП ако не желаят да правят правителство, повече няма да гласувам за тях.

35

Истината

преди 1 година

Единствено мафията няма интерес от редовно правителство.

34

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да "жалим" за БКП-то - уж го забранихме със закон през 2001 г., пък то си цъфти и процъфтява, макар и на умряло. Нали Ваньо Костов "изобрети" малкото БКП в "лицето" на Бойкикев и Женерал Жуже, какво повече ни трябва? Рундьо измисли още едно БКП - ПеПе-Руди-те - още едно БКП! Ураа-ааа!Най-хубавото БКП си остава Рундьо Путлеров и Държавната сигурност - какво мрънкаме ние за цената на поминъка и Рундьо-мизерията?

33

баба мара

преди 1 година

оставка оставка оставка

32

Анонимен

преди 1 година

Математиката е едно, но реалността е друга. Никоя партия няма да се коалира с ГЕРБ, защото коалира ли се, ще изчезне от политиката на следващите избори. ДПС е изключение. Единственият възмпжен вариант е БСП, ДПС и/или Възраждане да подкрепят правителство на ПП-ДБ, но е малко вероятно. Тук интересните са Възраждане. Ако те си мислят, че подкрепата за тях ще расте и продължават да отказват да подкрепят едно редовно правителство, много бързо ще ги сполети съдбата на ИТН.

31

Анонимен

преди 1 година

Ако двете първи коалиции не направят правителство, изобщо вече няма да гласуваме за тях! Мерат си егото, а държавата пропада.

30

Анонимен

преди 1 година

Да вземе вече Боко да я изпращи тази нинова. Много е загоряла завалийката. И току виж правителството да се състави!

29

Социаглиcт

преди 1 година

В БСП всички са експерти..... по крадене!

28

жалкиНищожества

преди 1 година

Върви си ОФсо и то колкото се може час по-скоро!Върхи при господарите си от Козяк и не се връщай!Не съсипвай държавата, както съсипа Партията !

27

яя

преди 1 година

да са ви честити новите стари управляващи гроб дпс и ***, мисля да седя по далече от това блато българско

26

мириСлива гатанка

преди 1 година

Познай къде е скрила ключа?

25

държи

преди 1 година

ключа към хартиената коялиция - папие парламенте

24

О хо хо

преди 1 година

ЗАЩОТО " СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"! НЕ РАЗДЕЛЕНИЕТО!!! НЕ НА РАЗДЕЛЕНИЕТО! ЗАЩОТО ОКОНЧАТЕЛНО ЗАТЪВАМЕ И БОГ НЯМА ДА МОЖЕ ДА НИ ИЗМЪКНЕ!!! ИСКАМЕ РАЗУМ ОТ ВСИЧКИ!

23

О хо хо

преди 1 година

БСП ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИСКАМЕ СЪТРУДНИЧЕСТВО И РАЗБИРАТЕЛСТВО МЕЖДУ ПАРТИИТЕ В БГ!!!

22

Държат ключа?!

преди 1 година

Како Корни, добре ли си? Премери ли си температурата? Колко национални катастрофи на България причиниха вашите "експерти" и то в периоди, в рамките на които цялата власт беше в ръцете на БКП/БСП? Нали сегашните ви "експерти" са техни деца и внуци, защото във вашето престъпно партийче всяка власт се предава по наследство, включително и най-дребните началнически постове?

21

Анонимен

преди 1 година

Ако БСП бяха наели освен Явор Дачков,Мартин Карбовски,Владо Варгала също Маги Халважиян,Рачков и Мария Илиева щяха да спечелят 9.5%

20

Анонимен

преди 1 година

Един експертен кабинет с БСП , ГЕРБ и ДПС е добре за Нинова пак ще е некакъв министър или нейни хора за министри , но е харакири за БСП и на следващите избори които ще са скоро ще са на РЪБА.