48

Гошо

преди 1 година

В Русия инфлацията е 4% и пада. Защо ли?

47

Анонимен

преди 1 година

аа другарю, икономиката я прецака Путин и пудел МУ рр!

46

Анонимен

преди 1 година

Спирайте я тази икономика щом пречи! Преди не пречеше и бяхме на 29 място в света, а сега пречи и сме на 136 място в света! Ще открием нов континент/сдружение на държави или територии изпаднали от световния индекс на развитие т.н. петия или шестия свят!

45

"заради руската

преди 1 година

война в покрайна... " Все някой им пречи,войната,ковид истерията,световната криза,корупцията... Добре,че все още си намират оправдания за некадърността! Резултата от 33 години демокрация е от 9 млн българи останахме 5 млн, най-бедни,мизерстващи европейци,нещастни хора,разграден двор отвсякъде и ненаситни алчни чорбаджии! Огледайте се - почти сме изчезнали като нация и се делим на фили и фоби,десни и леви,сини,зелени, жълти и червени,докато политиците си подсигурят правнуците до 9 коляно с кражби

44

До 47

преди 1 година

Да, имах предвид "Имаме ниска безработица заради все още ниските лихви...".

43

Анонимен

преди 1 година

Защо герб увеличи държавните служители за 13г. , от 340 000 , на 620 000 чантаджии , а ни ''обеща'' -- СЪКРАЩЕНИЯ ???

42

Анонимен

преди 1 година

нАЛИ всичко беше О'кей , даже и Украйна ще победи !?

41

Фед Красивия

преди 1 година

Ами не 28 не са вицове.И не подвеждай или се правиш на улав?Около 600 000 държавни по средно 1200 са 720 милиона на месец.Така,само вече млад даскал взима толкова.Казали са ми чисто че са 1100 лично даскали.Значи с осигуровките гони 1500-600 пара.Ама има МВР шкембаци с по 2-3 бона + във армията бая тумбаци с големи заплати.Сложи БР дето някой пак имат заплати по 40-50 бона ,държавно въздухоплаване,Съда си раздават по 15 милиона бонуси...До утре ще продължа.И май отиваме на 2 милиарда на месец???

40

Пустиняк

преди 1 година

Те Ви промяната, те Ви генералчето.

39

Канчу

преди 1 година

Га ви дигаа заплатити и пенсиити ни риваати, сеги ривети че скъпо било

38

До 43

преди 1 година

Имаме ниска инфлация заради все още ниските лихви. Но се очаква да се вдигнат и тогава ще започнат да фалират фирми и да расте безработицата.

37

Анонимен

преди 1 година

На Рудьо финансистите това го умеят най-добре. Слагаш един комунист (социалист) в пустинята, и моментално възниква дефицит от пясък.

36

Анонимен

преди 1 година

Защо не си направите киселото мляко в къщи хем био хем евтино

35

Анонимен

преди 1 година

Не е розово ама и не сме и пред фалит, в момента има ниска безработица и малко дефолтни кредити, не е толкова черна ситуацията

34

Херонимов

преди 1 година

Цените започнаха да падат. Влизам в магазина и гледам кисело мляко по 1.20 има , има и по 2 лв. На вкус са едни и същи. Отворковците дето продават на 2лв да си го държат.

33

Анонимен

преди 1 година

А чакайте малко. Да видим Урсула какви ще ги надроби в Китай, че сега те са под прицел. Нашата икономика е в пряка зависимост от икономиката на Германия защото ние изнасяме основно ресурси с ниска добавена стойност. Ако започнат със санкции към Китай, това ще е самоубийство и тогава забавянето няма да само до 1,8 на сто, а най-вероятно 18 на сто.

32

Ние и без война сме

преди 1 година

пред фалит. Бойкономика на изкуствено дишане.

31

Помня когато пишете

преди 1 година

статии "Цените на храните са се повишили с 2-3%, а инфлацията е 4%". Но в магазина цените бяха 30-40% нагоре. Интересно при прогноза за инфлацията от 8% колко ще скочат цените в магазина? А нещо за горивата да кажете? ОПЕК+ са намалили добива на нефт, сещате ли се какво значи това?

30

Аз

преди 1 година

И по-лошо ще става. Макрон още миналата година каза, че времето на изобилието свърши. Русия пренасочва на изток евтините си ресурси, което означава, че дори и да има решение на конфликта в Украйна, търговските отношения с ЕС няма да се възстановят. Европейската икономика ще рухне заради скъпите енергийни източници и лудостта на зелената сделка. Светът се пренарежда, а ние ОТНОВО сме от грешната страна.

29

Pen

преди 1 година

Хехе и пак войната виновна, все едно е единствената в света ....Мисирките ни имат за пълни будали.... А за санкциите нещо да кажете ?