123

до 129

преди 1 година

Не са превзели целият Бахмут. Били стигнали до стадиона и там се почерпили с водка. Пийнали малко - по 3 литра на танкист и се събудили на другият следобед!Обаче танка им без екипаж стигнал до края на града и там му свършило горивото.Украинците го взели като подарък от руската армия. Те сериозно казват,че най много оръжие са получили от руската армия,а не от НАТО!

122

до 132

преди 1 година

Ония дето са обградили мазето на кмета вече не са живи.Почерпил ги е с първак от миналата година и са се споминали от първака.Та кмета вече си използва мазето.Вчера изкара от гаража трофейният танк използван преди това от ония дето изпиха първака.

121

Анонимен

преди 1 година

До Рибентроп-МолотовПропусна "миролюбивото"за НАТО. Не разбара ли, че целта на руснаците е да утилизират украйнската армия! Процеса върви с по 100-200 човека на ден. Срещу това се чистят от десетина криминално проявени. От 900хил.армия са вкарали 180 хил. в недоокомплектовани баталюни, плюс наемници и резервисти. Дотук чистиха складовете си от стара съветска военна техника. А цялото НАТО не може да насмогне с боеприси!!! Путин ти го каза преди 6месеца. "В Украйна още не сме започнали".

120

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Русия вече има 1300км нова граница с НАТО, обаче важното е, че за 9 месеца са превзели 1ва, 3та и 18та стая на сградата на администрацията в Бахмут, и стратегически са обградили мазето на къщата на кмета.

119

Анонимен

преди 1 година

Защо използвате в заглавието ТРЯБВАЛО ДА ОСТАНЕ СУВЕРННА бе, руски гАзолизци, според вас май не трябва? Вие сте предали душите си на дявол! Пардон- на ***.ин!

118

Анонимен

преди 1 година

Хаха бати и заглавието да е суверанна и независима.То влезе ли в Нато вече е зависима и несуверенна.Смешна история

117

Анонимен

преди 1 година

Абе аз разбрах ултра-мега-голямата новина - супер-мега-силната блядска армия била превзела - страшно е да се помисли дори - Бахмут. Верно ли? ))))

116

ХайлХимарс

преди 1 година

Русосифилистията се лекува с Чилийски антибиотик.

115

Анонимен

преди 1 година

Путин скапа Русия е побърка руснаците.

114

Анонимен

преди 1 година

Клоуни, клоуни навсякъде.

113

До 143

преди 1 година

Абе, вий най-напред превземете Бахмут още няколко пъти и тогава мислете за превземане на други градчета и селца.

112

Анонимен

преди 1 година

Владимир Рогов: "Украинската групировка на войските приключи подготовката за настъпление в района на Запорожие. Фашистката craH вече са готови и чака зелена светлина. Те докараха резерви от зомби нацита, бронирана техника и боеприпаси в района на Запорожие. Във всеки момент може да се случи всичко и ние сме готови да посрещнем craHTa в пълно въоръжение. Опитът за "контранастъпление" ще бъде началото на края за цялата фашистка армия и режима на Владимир Зеленски.

111

Анонимен

преди 1 година

На видео се показва как въздушно-космическите сили на Русия унищожават укрепени райони на противника във Угледар. Бойната авиация на V група (ВВО) бомбардира обекти на фашистката craH в града и околностите му. Мощните удари се коригират от квадрокоптери.

110

Анонимен

преди 1 година

Угледар и околностите.Водят се артилерийски дуели. фашистката craH използва самоходни оръдия и танкове. Огънят се извършва с т.нар. навесна траектория(ъгъл на ствола по-голям от 20 градуса), за да се увеличи обхватът на стрелба. Председателят на Обединениният комитет на началник щабовете Марк Мили: Когато Русия спечели, Америка ще трябва да удвои бюджета си за отбрана до 1,8 трилиона долара.

109

Анонимен

преди 1 година

Нправление Херсон. Руските витязи идентифицираха и поразиха цели на фашистката craH в района на Херсон и Берислав.CraHTa нанесе удари по контролираната от руснаците част на Херсонска област - пострадали са жилищни сгради в Нова Каховка, Софиевка и Горностаевка. Съобщава се за движение на техника на фашистката craH по магистралата Николаев-Херсон. посока Запорожие. По фронтовата линия се водят артилерийски дуели и се извършва взаимно разузнаване. Киевският режим изтегля допълнителни сили към Орехов, за да организира нов опит за атака на позициите на ВС на РФ в Запорожка област в близко бъдеще.

108

Анонимен

преди 1 година

В Лиманския участък (направление Старобелск) ВС на РФ продължават да нанасят удари по позиции на фашистката craH в района на дефилето Журавка и Серебрянското горско стопанство. Крепостите на craHTa постепенно се унищожават, а звената за специални операции нахлуват в аванпостовете на uзMeTTa. Донецко направление,Авдиевка: ВС на РФ продължават да обстрелват фашистката craH, окопала се в града. По позициите на craHTa работят оръдия, реактивна артилерия и авиация. Маринка: ВС на РФ водят тежки боеве близо до проспект Дружби. Руснаците напредват от север и юг, опитвайки се да преминат през горските

107

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. В северната част на Бахмут територията на индустриалната зона АЗОМ е напълно прочистена, а също така е освободена жп гара Бахмут-1. Центърът на Бахмут е напълно контролиран от ВС на РФ. Има настъпление на запад, където е окопана фашистката craH на киевския режим. Вагнеровците са в района на ул."Александър Сибирцев" и се приближават до стадион "Авангард". В южната част на града се водят боеве близо до мястото, където се издигаше известният паметник на МиГ-17, на който се снимаха посетителите и който беше взривен от фашистката craH.

106

Анонимен

преди 1 година

Тиренцето в подзаглавието е абсолютно безмислено и излишно.

105

Друг анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 За да остане вярна на народа си (суверенна), трябва да влезе в РГ. Няма две мнения по този въпрос. Дори курортистките от Украйна вече смятат че това е правилното решение за мир.

104

Румен

преди 1 година

"Зеленият гущер" пак глътна вода.