136

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън - По-скоро накара хората, да си плащат за оръжията.

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 172 - Звучи ми много, като края на 40-те години у нас, за които съм слуша от роднини, когато народъте бил между фашисти и комунисти. Сега разглеждаме и двете групи каот крайни, но за тях тогава е било дясно срещу ляво. Ходили са, да се бият по улиците. Накрая едната сстрана получила цялата власт и външна подкрепа и направила с другата страна, същото, кеото правили с тях преди време - гонения, затвори и убийства.

134

Анонимен

преди 1 година

ДОБРИТЕ ХОРА СИ ВЗЕМАТ ЖЕНИ СЛАВЯНКИ. ДАНО НАПРАВИ ОТ АМЕРИКА ОТНОВО ВЕЛИКА СТРАНА, ПАРТНЬОР НА СЛАВЯНСКИЯ СВЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БОГ ДА ПАЗИ ЧОВЕКА ОТ """""ТН ДЕМОКРАТИ""""".

133

Анонимен

преди 1 година

Голямо разделение имат! Тук е неприятно, но е нищо в сравнение! Народът е разделен, но и по фолклорно винаги обединен, а канадските ни неграмотници се взимат насериозно, но с намигване и лека забавна истерия.... Българинът, когато го бутат в крайности, гледа да угоди за някоя субсидия или нещо важно, но не си го слага на сърцето и пак си кара както си знае от време оно и няма ентусиазъм!

132

Джендърите на сап..

преди 1 година

България обича Тръмп!Нямаше война при Тръмп!

131

Анонимен

преди 1 година

Разликата между Тръмп и Навални е, че Тръмп се бори за направи отново Америка велика и уважавана от света. А Навални се бори за да съсипе и разпарчетоса Русия и да я направи Нищо. Затова и народите избраха първия за президент а антуража на втория връчва експлоззстатуетки на руснаци и сега пее на ушенце на службите... Затова първия пак ще е президент а демакратите 30 години вече няма да хванат ръка от републиканците. А втория ще колонизира Сибиря. А Америка пак ще е велика. и България е велика!

130

Анонимен

преди 1 година

Ако беше жив Ботев щеше след Примери от турското правосъдие да напише и примери от демократичното правосъдие. Интересно как ще се развие кариерата на прокурора... Той постави рекорд по едновременно повдигнати обвинения, от тия 34 сигурно 32-33 са абсолютно творчество на хора решили да станат известни на гърба на доскорошния президент на страната си...

129

Анонимен

преди 1 година

То и сега за Украйна Европа и България дава далеч повече като дял от БВП отколкото дядо отвъд Атлантика. Глупаците скоро и тук и в Брюксел, града на последния зоопарк за хора в света до 1958 година ще свършат...

128

Дядката

преди 1 година

Колко е прав !Да защитаваш САЩ , тази терористична държава си е огромно престъпление!Не бой се Тръмпе , няма кой да те осъди засега за това !

127

Анонимен

преди 1 година

На демократите названието на партията не отговаря на убежденията им. Редно е да го променят, за да спят спокойно.

126

Анонимен

преди 1 година

До ГерманецЧовек има право на личен живот и той си упражнява това право, не налага на никой дженризацията, не налага на децата своите джендростични убеждения, така че човека е демократ ама наистина. Германец си ама в мечтите си...

125

Анонимен

преди 1 година

Един достоен президент, от години не извършил агресия срещу никоя страна. Единствено нареди въздушна атака срещу Сирия, когато тн бели каски излъгаха че е използвано химическо оръжие. След като истината лъсна че е постановка никога повече не е наредил никаква военна инвазия или каквото и да е. След като е освободен е ясно на какво равнище са обвиненията. Дана е следващия президент и светът отново стане по-мирен. Освен това част от корените му са от България, с. Насалевци, Трънско, преди 120 г.

124

Анонимен

преди 1 година

Альооо, журналЯта.... последни новини: Тръмп е осъдил Сторми Даниелс за клевета, а съдът е постановил Даниелс да заплати 600.000 обещетение. Което е началото на края на това скалъпено "обвинение"!

123

Анонимен

преди 1 година

Доналд *** с 34 обвинения и ва тн и ци те кви чат за тяхната вербовка от 70те.Квииииик квиииик.

122

света се

преди 1 година

ръководи от психопати и престъпници в момента, Тръмп им е пречка обаче

121

Анонимен

преди 1 година

А деменцията и синът му кога ще им повдигат обвинения?

120

Гиб Мелсън

преди 1 година

Цирка е невероятен. Президента който принуди Саудитска Арабия да закупи американска военна техника за 300 милиарда долара, 50 милиарда изнуди за изтребители Полша и дори от най-бедната страна в ЕС България успя да изкопчи два милиарда за нарисувани осем изтребителя. През която и страна да минеше след него тръгваха реки от милиарди за американската инкономика. Сдуши се дори с вожда на Северна Корея. Поиска да заграби за Америка Гренландия от Дания. И накрая за награда ще го правят затворник. Шоу!

119

Препатил

преди 1 година

Парадокса е, че може да е президент и от затвора.Но истинския проблем е, че демократите са изкукали и не могат да приемат поражение.Нищо чудно скоро там да има масови размирици.

118

Анонимен

преди 1 година

Едно от тях е честност.

117

Анонимен

преди 1 година

Да работиш за собствена сметка носи лична отговорност. Политиката е утежняващо обстоятелство. И двете искат ограничения и определени качества.