47

Анонимен

преди 1 година

Хората не гласуват,защото изборите се фалшифицират.Кратко и ясно

46

Анонимен

преди 1 година

На Радев политолога

45

Анонимен

преди 1 година

Защо да гласуваме като изборите се фалшифицират. Страха от възраждане фалшифицират резултати те им. Те са с над 40 % гласуватели но им отпуснаха само 14 от кумова срама. Не са евро гейци иначе щяха да спечелят.

44

Анонимен

преди 1 година

Мда - защо ли българите не гласуват. Да видим какво има на пазара: провален бизнесмен, който е израснал в чужбина и доскоро нямаше и българско гражданство, известен рапър, известен чалгаджия/клоун, проруска партия, турска партия - чуден избор.

43

Анонимен

преди 1 година

Хората не гласуват най-вече,защото и да гласуват и да не гласуват,накрая ГЕРБ и ДПС купуват изборите.Манипулират,натаманяват,нагласят,станали са професори в това.Местните феодали по места са техни,използват купен,принудителен и корпоративен вот.И социолозите се правят че нищо не знаят за това,и разтягат какви ли не локуми,и правят някакви фантастични анализи

42

Анонимен

преди 1 година

Гласуването е бизнес за партиите, от който се облагодетелстват определени фирмички при съставяне на правителство, народа както винаги кучета го яли...

41

Преминаващ

преди 1 година

На следващите избори(които вече чукат на вратата)нека ни един избирател не се яви да гласува.Щом няма политическа сила,която да се занимава с проблемите на държавата и хората,то защо изобщо трябва да я има тази партия?Самият смисъл на понятието партия е сбор на индивиди с общи интереси и общи цели.Явно в България партиите нямат общ интерес и обща цел с народа си,а индивидите в тях имат някаква лична облага в членуването в такива "партии".Щом не ни представляват качествено Защо са ни тогава?

40

Бай Ганя

преди 1 година

Хората не гласуват, защото им писна да ГИ ОПРАВЯТ. Писна им от лъжи, измами и пишман политици, които отдавна вече трябваше да са извън политическия живот. Писна им от натъкмени изборни резултати, купени и контролирани вотове и най-вече от факта, че няма алтернатива. Писна им преди избори да се сменя изборния кодескс, за да може тези, които са се окопали де си отанат там. Писна им, защото знаят, че дори и да гласуват с "Не подкрепям никого" - това не би променило нищо. Така е в БГ.

39

Анонимен

преди 1 година

До кога ще се дъфчат тези кюлчета и пачки? Да го бяха осъдили до сега този Борисов. Празни приказки. Василев толкова е пристрастен, че без да си е отворил устата е ясно какво ще каже.

38

Анонимен

преди 1 година

До 41 "Ми като няма лустрация така ще е!" - лустрация няма заради атлантиците като Соломон Паси и Александър Йорданов, които 1990 година бламираха Дертлиев и помогнаха на Лукановото БКП и ДС. Факт.

37

Анонимен

преди 1 година

Че то ЕС и НАТО са единствено празни приказки ... в услуга на САЩ.

36

еврокомунист

преди 1 година

Ми като няма лустрация така ще е!Нашенеца чака на готово,а така не става!Сега ДС си въртят игрите и пет пари не дават за България,важното е те да са добре!Тях това ги устройва,а на който не му харесва да емигрира!

35

Анонимен

преди 1 година

Гладни и измръзнали хора не им е до гласуване.

34

Xaxa

преди 1 година

Крайно време е овцете, които участват в цирка "избори" да се събират в някое гето и да си направят нова държава там. Да не пропуснат да си вземат 240-те хрантутеника и шайката на Радев.

33

Анонимен

преди 1 година

Най-смешното е, че масово не гласуват най-големите мрънкачи и функционално неграмотни аутсайдери. Но те са си роби- свикнали са си на жалката заплатка и снишената главица и това е. По цял свят да живеят ще са си тотални аутсайдери. Прочее важи за около 80% от българите. Лош материал. Фунционално неграмотен. Вече умнокрасивите ще сме си такива по цял свят и винаги ще сме образовани, кадърни, търсени, ценени и заможни. Мерси.

32

Анонимен

преди 1 година

Продажен като баща си

31

Сър Уилямс

преди 1 година

Този е лакей на радев, радев - руската по-дл-ога!

30

Анонимен

преди 1 година

От всички политолози този е с най-реално становище до сега

29

селянин

преди 1 година

не е верно я не гласувам оти са циций по една ракия не сакат да сипат да си гласуват сами

28

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НЕРАЗБИРАМ ЗАЩО ТОЧНО ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗВЕДАТ БЪЛГАРИЯ ОТ КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО? ТЕЗИ НАШИ ПОЛИТИЦИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И 60% ОТ БЪЛГАРИТЕ ГО РАЗБИРАТ.