78

Веско

преди 1 година

Aми там работят нашенци. Кво ви дразни?

77

Стан

преди 1 година

Това на снимката май не е хлебарока, но все пак проблема е същия

76

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Трябва да свикваме. Евро-жендърите,пардон - западните ни "партньори" скоро ще ни хранят с хребарки, с плужаци и със скакалци. Установили са,че са много хранителни и полезни за българите.А какви с вайна да очакваме да ни хранят задокеанските говдарЕ - все още никой не може да кажа,дори и БАБХ .За сега са сигурни само пълните памперси от Бай Дън.

75

Анонимен

преди 1 година

Наскоро бях неприятно изненадана от лошата хигиена в едното Хепи в Бургас. Масите бяха мазни, видимо чистени отгоре отгоре, чашите също. Столовете на места протрити, тук там скъсано. Иначе добро, любезно обслужване.

74

Име

преди 1 година

Е - това е най-безсмисленото - да ходиш по заведения, някога е било признак на лукс - сега е пълна тъпотия - скъпо и т.н. Много се сърдят ако не направиш голяма сметка - ужас. Най-дребната разходка е - 50 лева - за какво - мога да си купя агнешко.

73

Това е България

преди 1 година

Това е герп!

72

Анонимен

преди 1 година

Веднъж видях с очите си как една келнерка се изплю в напитката на една посетителка и после и я поднесе. Беше на Златните пясъци

71

Анонимен

преди 1 година

До 43. Случка на летище София... това не ме съмнява, на летището работят страшни проостачки и грубияни! Особено на секюрити, имат се за много велики и направо тормозят хората. Моя позната писа оплакване дори до управата на летището заради просташшкото поведение на служителите. Искам да кажа на всички - хора, ОПЛАКВАЙТЕ СЕ. Пишете до мениджъри и се оплаквайте! С конкретни факти. Не оставяйте иддиотите на мира, тези неща стават защото ние ги търпим и позволяваме

70

Анонимен

преди 1 година

явно цените им не са достатъчно високи, щом хората ходят по заведения

69

Анонимен

преди 1 година

От коментарите се разбира, че русофилите разбират много от ентомология.

68

Анонимен

преди 1 година

В хепи да идат да видят листни въшки в зелената салата, ако не са виждали! Цените до небето, но хигиената на 0 - в много заведения е така.

67

бУбоУечка КЮЧЕК!!!

преди 1 година

ай ся- да не обиждаме хле6аркитИ

66

бУбоУечка КЮЧЕК!!!

преди 1 година

ай ся- да не обиждаме ***

65

Еврогеец

преди 1 година

Няма да ревете, хлебарката е официално разрешена за консумация!!!

64

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Ами пишете в кои заведения това става, без да ги криете. Така Вие ставате СЪПРИЧАСТНИ с тези нередности !!!

63

дедовия

преди 1 година

Не разбрах дали вместо жива, хлебарката е трябвало да бъде натрошена на малки парченца?

62

Анонимен

преди 1 година

Затваряне на тези "заведения" за да си вземат поука и другите бизнесмени .И не само това трябват глоби но не ,50 лв а повечко нули отзад .И всички да се вразумят ,сигнал няма да подам ,защото не ходя там където не ми харесва .Но обиколете Сф област (малките градове) .Хигиена под всякаква критика ,някой прибори си седят по земята ,ужас просто .Но няма държава ,няма работещи ...взимате си парите на кьораво .А хората кучета ги яли ,я минете по мгз в малките градове вижте за как е .Не ви пука

61

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия насекоми бе, че ставате смешни с тая съвецка пропаганда.

60

Анонимен

преди 1 година

Бутат ни скъпи буболечки

59

Ади Бегов

преди 1 година

Вижте сега, нормално е където има кухня и се готви да има по някоя и друга *** или мишка. Но това не е толкова важно, важното е, че отпред заведенията са лъскави, а за да се поддържа тоя имидж ние ресторянтьорите имам нужда от вас! Затова отново повтарям - бакшишът трябва да стане задължителен! Значи, идват ми някакви двама и си поръчват 1 пица с 2 чинии и единият си взе и вода. После даже ми правят скандал, че имало *** в пицата. Айде, марш!