68

Мира

преди 1 година

Млъкни бе,стига си копал дъното.Изобщо не ме интересува партията ви,интересува ме България..И да сте в Парламента и да не сте за нас е все тая,но за вас е трагедия, защото не можете да си пълните джобовете с нашите пари.Така,че млъкни и стой мерен

67

ББ

преди 1 година

вкараха ви с фалшификация мой,свинарО,кОнсУла на путин от пловдив ви вкара в последният момент с корпоративен и фалшификации с агентурата на кгб-дс да сте патерица руските интереси!

66

Трончо

преди 1 година

Вие по принцип трябва да си кръстите партията - Фалшификация. Ще гледате правителство през крив макарон.

65

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха. С други думи, когато през април 2021 ИТН бяха първи, всичко с кодовете на машините беше наред. После изпаднаха. Сега, когато върнаха хартиените бюлетини - влязоха.

64

пасарела

преди 1 година

Този сама може да ""лае " , а не да върши работа !!Когато бе в парламента какво направи , крещеше "шофьорчето да дойде " а се видя , че той не става и за шофьор на господаря си , освен да пълзи !! Аман от такива !!!

63

До долният

преди 1 година

Те обаче няма да са в правителството този път !

62

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм че ИТН ще ликвидира и този парламент или правителството ако изобщо бъде създадено такова. Те за друго не стават.

61

И този ли

преди 1 година

*** сега ще ми дава наклон?! Еми сега ви вкараха с машинации! Просто сте нужни на някой да свършите някоя магария! Видя се ,че за друго не ставате! И о Господи, имали"законодателни инициативи", ама от кого бе един юрист имахте и тя вече не е при вас!

60

хихихи

преди 1 година

Изхвърлиха ви защото не ставате за нищо ,политиката не е за вас! Я си пейте песнички и си разказвайте стари вицове,за това по ставате!

59

Анонимен

преди 1 година

ИТН се занимават само с интриги и уреждане на съпартийците си на високи постове. Те развалиха два парламента и бутнаха от власт едно правителство защото техния човек не беше сложен за шеф на БНБ, а на друг техен човек не му беше позволено да разполага еднолично с 4 милиарда лева.

58

Анонимен

преди 1 година

ИТН- ИМА ТУРЦИ В НАРОДА

57

Анонимен

преди 1 година

На тоя пак ще му гледаме тъпата мутра.

56

Ганди

преди 1 година

Вярно е че сте нестандартна партия,вие сте като тука има ,тука нема,това сте вие

55

СтиВън Янки :

преди 1 година

Не е вярно,нашите гласове са прозрачни и честни,питайте Херо Мустафа,ако не вярвате :)

54

Слеви

преди 1 година

Ко зеете срещу ИТН бе бурсуци? Хората гласуват, влизаме. Вас като ви пробутват като на промоция, ние казваме ли нещо?

53

Анонимен

преди 1 година

Удобни са за патерица на ГЕРБ, както и да пробутват на Радев фатмашката република

52

Бай Кор

преди 1 година

ЛЕНА ЩЕ ВИ НАТИКА В МИША ДУПКА, ЧАЛГАРОПИТЕЦИ...ОТИВАЙТЕ ДА ПЕЕТЕ БЕК-ВОКАЛ НА ГРОЗНАТА РОМКА СОФИ МАРИНКОВА..НАЛИ РЕКЛАМИРАТЕ РОМСКИ ЧАЛГИ ПО 7/8 ТВ -- НОНСТОП . КУКУ-БЕНТ И СОФКА = 8 ЮНИ МЕГА КОНЦЕРТ .

51

наблюдател

преди 1 година

Сега ще глсувате заедно с ГЕРБ и ДПС.

50

До Свобода

преди 1 година

Това кой и къде е завършил не значи, че не може да е глупав, арогантен и т. н. Ако самото завършване гарантираше знания и умения добре ама... Ядец. А и нашите момци доста смотолевиха какво са учили там и май не е точно цялата програма, ами само някакви други неща, та не бих разчитал само на образованието. Отделно икономиката на Бг не е икономиката на USA, или Англия.. Нямаме печатница и покритие.....

49

Анонимен

преди 1 година

Ами нали вие искахте машини бе, чалга?! С машините е така, може да имаш гласове, но оставаш отвън, други може и да нямат, ама софтуера ги вкарва. Така че, каквото си надробихте, това и сърбахте.