107

Анонимен

преди 1 година

Българина да спре да бъде расист и да започне да приема мигрантите от Азия и Африка, и бе това не сме големи белчовци, а българката да стане по смирена и да поработи върху моралните ценности и възпитанието.

106

Анонимен

преди 1 година

До 2100 ние няма да сме тук, така че какво ни интересуват безсмислените ви прогнози? Няма ли да кажете какво ще се случи през 3045 година, че е много важно!

105

Анонимен

преди 1 година

До до 116То всичко е по-добро от масовия българин.Вземи се стегни. Българинът е силен, волевивсестранно развит, а не кон с капаци, дето само си бърка по дупките. А ти "умно-красивия" що не вземеш да се гримираш и да ходиш да ни оправяш икономиката.., езика ти гледам е достатъчно остър.

104

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЕ, добре че са ви компютрите да да можете да въведете статистически данни от днес и вчера и програмата да ви направи модел. Първото и най важно нещо, не вярвай на врачки, хора които виждат бъдещето и сякаквите там които искат да те плашат. До 2100 година толкова променливи може да има, че не в ЕС, а в цялата вселена може да има "демогравски срив". Едно е видимо, страх, страх, страх, само това се набива. Ще преименувам "новините" Страховитите новини, пфууу

103

до 116

преди 1 година

То всичко е по-добро от масовия българин, който описа. По-пpoтивна нация надали има. Добре, че има една група умнокрасиви да издържат държавата и да я дърпат напред, че не знам.

102

Анонимен

преди 1 година

Еми нормално, като пропагандират нон стоп новите ценности - мъж става жена, жена става мъж и тн. Откъде да се раждат тия деца

101

Owuwewe

преди 1 година

Алаху Акбар- жамиите ще се увеличават

100

до 114

преди 1 година

По-добре обратен, отколкото панелен бачкер вмирисан със шкембак, немска бракма, русофил безняк, като теб.

99

Анонимен

преди 1 година

Феминизъм!

98

анализатор

преди 1 година

Да,намаляваме и ще изчезнем,но най-важното е,че джендърите,нежните мъжленца и л-ес-бий-ките са на почит.И парадират,че са об-рат-ни,и деца не създавата.Прекрасно е,же християнката бръщолеви за профи кариера,че не иска да е съпруга и майка,не иска да ражда деца,но за сметка на това,разюздана сменя мъжете през седмица,пие,с арогантно поведение и пр.Какво щастие ни настигна,нас християнска Европа.НИЕ СМЕ В ТЕЖЪК МОРАЛЕН УПАДЪК,И ТОВА Е ПОСЛЕДИЦАТА ОТ ЗАВЛАДЯНОТО НИ ЕВРОПЕЙСКО БЕЗУМИЕ.

97

кристина

преди 1 година

ще намалее зер.. само погледнете статистиките на СЗО относно смъртността на ваксинираните и невакснати.. лошо да му стане на човек.. но пък рептилите точно това искат - изтребване на 4 милиарда ненужни консуматори, затова и създадоха изкуствените утроби, имат си изкуствен интелект, който ще върши цялата.. за какво са им хората, омразните човеци, които Бог толкова много обича, че и цялата планета им подари да живеят в мир и любов, планета която преди големия взрив принадлежеше на тяхните деди..

96

мхмъ

преди 1 година

много по-скоро може да намалее и то доста . Тъкмо ще видим НАТО дали ще ни пази . Към момента обаче ни побутва към заколение , а ние ръкопляскаме

95

абе

преди 1 година

дрън-дрън! кой го интересува туй!.....защо няма пари за пенсионери, а за украински бежанци и оръжие има?

94

До 109

преди 1 година

Това пък какво значение има? Бели, черни, пимбени - все тая. В Европа винаги ще има наплив от имигранти и лесно могат да се коригират такива спадове.

93

Анонимен

преди 1 година

При този прилив на бежанци, представете си белите че че намалеят с 40%.

92

Модерен европеец

преди 1 година

И какво от това, че населенеито от християни европейци намалява, това дори е добре! Важното е да се внимава населението на Израел да е само от етнически чисти евреи, доказани с ДНК тест, както и да се увеличава! По възможност, експотенциално!

91

bil гейц

преди 1 година

Както казва великия човеколюбец Бил Гейтс: "Когато ваксинираме повече хора, започваме да наблюдаваме че живота им се подобрява, имайки по-малко деца".... 1 към 1 с казаното от Путин, че Военните действия, офанзивата и разполагането на ядрени бомби, спомага за мира на планетата. Просто две страни на една и съща монета. И вие им вярвате.

90

Вай вай вай

преди 1 година

"Населението ще намалее с 6% до 2100 г." - ВАНГЕ, ти ли си мa?!

89

Анонимен

преди 1 година

Напълно нормално е да има спадове, не може постоянно да има увеличение на населението.

88

Хохо

преди 1 година

Не ми дреме, така или иначе всички ще умрем. Айде наздраве