12

Настоявам за !

преди 1 година

Уволнение за всеки мързелив учител който не работи присъствено е училище веднага. Стига сме отделяли пари за лентяи

11

Анонимен

преди 1 година

Деянчо е долна гербераска, мнението и действията му не са фактор.

10

активни мероприятия

преди 1 година

на Американското и Английско посолство за повдигане на избирателната активност

9

Онзи

преди 1 година

Заплахите с училищата са по заповед на Глобалистите за да се зомбират децата от компютрите и да нямат социални контакти.

8

Анонимен

преди 1 година

Едни пешлигаарчееетааа разиграват цялото МВР. СРАМ И ПОЗОР!

7

Анонимен

преди 1 година

От МВР се похвалиха че след ювелирна акция са заловили ученика който пускал заплахите. Само дето не ни казаха че няма такъв ученик, което днес се потвърди. Митрофанова излъга че заплахите не са от Русия и както винаги управляващите ни доверчиви русофили и повярваха.

6

Анонимен

преди 1 година

Вие шегувател ли се? Значи утре ако някой друг човек пак плати 100 лв на някой ром да вдигне на крак държавата, ще му се вържете? Или това е нов Холивуд да покажем, че Рамбо е от към добрите а Руснаците са лоши.

5

Модерни времена

преди 1 година

Ееее да, едно време нямаше такава опасност!Тогава само глашатая думкаше тупанЯ и правеше съобщенията, а сега имейли, телефонЬе мобилни.......

4

Хаха

преди 1 година

Ама то това беше и целта на шмекерите ученици, да си мързелуват онлайн отново!

3

Анонимен

преди 1 година

Това е поне четвърта или пета новина днес по темата..... Явно туй ще да е новата спуснатта от Коззяк опорка!!!! Продължавайте да давате гласност, че пъпчивите ученици да слушат и да пускат още нови заплахи.... Да позная ли?!? Да познах - туй е поредната * хибридна атака* на Путин нали?!?!

2

Бай Пешо

преди 1 година

Училищата са пълни със скарлатина, децата не спират да боледуват. Директорите на училищата се крият зад РЗИ, РЗИ замита всичко. Естествено че на някой родител ще му писне, и ще търси начин за справяне с проблема, след като всички директори нехаят. При малките са болести непрекъснато, при по-големите 5-6 га_менчета тормозят цели класове. И за всичко директорите нехаят. Нямат заповед от РЗИ, МОН не дава, този не дава, онзи не дава. Ето това е събирателния образ на софийското училище. Закривай.

1

Анонимен

преди 1 година

119 с неговия изтракал герберуга директор не мисля че са всички училища в софия....и...така написано е все едно мвр са казали училищата да минат онлайн. а то е че някакъв изтракал самосиндикално си го е решил това....