97

Бабата на кашика

преди 1 година

Тоз моя румбурак ептем превъртя повтаря кът папагал едно и също о глупавия ми румбурак много си смешен

96

Анонимен

преди 1 година

Правителството е капан за водещите партии, най вече за ГЕРБ. С такъв парламент ще се управлява със скандали, а всякакви реформи са абсурдни. Ще се видим на 6-ти избори, но барем да се приеме бюджет. Еврото ще почака, лева си е добре.

95

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, идват другите.

94

Анонимен

преди 1 година

Да купим патента на Москвича! Висока принадена стойност според Маркс, висок принаден продукт според икономиката на социализма.

93

До 101

преди 1 година

За да стане.революция ...ни трябват хора с революционни идеи, а не такива.които искат да се върнем назад в развитието и в нещо което сме преживели вече!!! Живота продължава...никой не става по млад!!! А тук и по мъдър

92

Анонимен

преди 1 година

Кое е прагматично- да се съберат две партии,които са еднакво пагубни за БГ. Кое е реалистично- ще продължим да сме на дъното,последни по всички показатели..... и първи по смъртност.Сами си причинихме и ГЕРБ ,и ПП. Не си вземаме поуки от грешките,караме я по инерция и това е .За да има промяна и напредък,то първо революция в главите трябва да се случи.

91

Президента

преди 1 година

На 7 -ми април ви свиквам. На 8-ми давам първия мандат. На 16 -ти април втория. На 24 -ти третия. На 25 -ти ви разпускам.

90

Тангра Сила

преди 1 година

До До 89 Тангра силаМного по-добре от Северна Корея ще бъдем даже;)))

89

Анонимен

преди 1 година

Чичо Радко, чичо Радко, с твоя юмрук доведе държавата до абсолютното дъно. Колкото и да се правиш на ударен, ти имаш съществена роля. От тогава ние реално нямаме правителство. Цените стигнаха тези на запада с разликата, че доходите ни са далече от техните

88

Анонимен

преди 1 година

фтмак- имутмънт - чемодан- вокза- масква..

87

До 93

преди 1 година

Това вече го играхме ...казваше се СИВ и се провали! Нито забогатяхме, нито България спечели нещо...загубихме!!! Това ли е предложениего на копейкин да ни върне в миналото!!! М.и значи му липсва и интелект и знания и експертност. Мислех си, че е измислил нещо...а то ПОВТАРЯЧ...елементарно ми е!!!

86

До 89

преди 1 година

И държава ще градим с Б Борисов??? Има ли работещ парламент веднага кредит 20 милярда,който ние ще връщаме а те ще харчат ? Ако нямаше изгода и субсидии Костадинов щеше още да е библиотекар

85

Анонимен

преди 1 година

Търси се безработен снайперист за *** Крадев.

84

до 87-ми

преди 1 година

България в БРИКС? Вариант ми се струва. Тъкмо ще си върнем домашното селското стопанство, вместо да внасяме *** от Украйна... или от където ни кажат да внасяме.

83

До 89 Тангра сила

преди 1 година

Значи предлагаш живот тип Северна Корея!!! Наистина ли ти харесва???

82

Анонимен

преди 1 година

Абе ти ли ще ни говориш за прагматизъм.Преди години като вдигаше юмрука и тласкаше държавата към гражданска война не говореше така.

81

Анонимен

преди 1 година

Сбого фигурантино!

80

Ехоооо русофили

преди 1 година

Хайде обяснете какво развитие я чака България ако излезе от ЕС и НАТО. Само да лаете вън не става. Обяснете кое ще се подобри за живота ти и как?!!!!

79

До 66

преди 1 година

А.б.е ти к.в.о предлагаш за Благото на България. Я обясни(ако можеш) как ще живееш като излезеш от ЕС и НАТО. Какво по точно ти обещаха от кремъл за България??? Кажи д.е и ние Българите да чуем!!!

78

Българин

преди 1 година

Импийчмънт...точка едно след като изберат Председател на НС!!!