94

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

МОЯТА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА Е БАШ БАШ КАДЪНА. СЕГА РОДИНАТА МИ ТУРЦИЯ НАЙ НАКРАЯ ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАДЕЙСТВА ПЛАНА СИ ЗА АНЕКСИРАНЕ НА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ. ВЕЧЕ ХОДИХ ПРИ ХОДЖАТА И СЪМ ГОТОВА ДА СТАНА КАДЪНА НА БЕЯ НА РУМЕЛИЯ. ГОТОВА СЪМ БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА, ГОТОВА СЪМ ЗА КАКВОТО МИ ОБЕЩА.

93

Анонимен

преди 1 година

Е го ти държавата щом наркозависими ни решават съдбата.

92

Сабри

преди 1 година

ИЦО, дай на вампира -мишковски и депутатите да видят какви бонуси дават на пенсионерите в Румъния! Заради политици- подали и президент предател(за си пирати е ясно) излизаме горяни и ще има съд-и нещо преди това! Смърт на комунизма- свобода за хората ! Хайде на БАС ,че пак няма да има правителство !

91

Анонимен

преди 1 година

Ицо,показателно е и отношението на политиците.Много не искат и правителство за да вършат гешефти и обслужват работодателите си.Ако можеш питай *** Гълъб педерастки,защо при тази убийствена инфлация недаде на пенсионерите по40лева да посрещнат ВЕЛИКДЕН. Под давление на руснаците шие за отмъщение или от простотията му!? ИЦО хората вярват на теб заради делата ти! Донев да ходи да лиже и смуче нали му е амплоа.Гледай само в какъв филм сме се вкарали с политиците

90

Анонимен

преди 1 година

Ицо Хазарта е нарицателно за това каква пяна има на гребена, на мътната, българска политическа вълна - той казва скромно : "аз съм човекът за който гласувахте и който ще бори, заедно с вас "изобретателното зло". До къде стигнахме...Няма ирония, има агония.

89

ХайлХимарс

преди 1 година

Българина се е превърнал в една инертна чалга маса. Тези 60% негласували нямат никакво право да се оплакват впоследствие.

88

До конституцията

преди 1 година

Има достатъчно немафиотски партии, както се разбра 2500 лв. и няколко съмишленици , всеки може да реши да има такава...! Направете си Ваша ,тези 60% и действайте! Стига мрънкане по хората, който сега искат промяна и не чакат на вселената да ни спаси!!!

87

Грешна формулировка

преди 1 година

лично Христо Петров не е спечелил 25 МИР.Да, ПП/ДБ печели най-много гласове в района,но конкретно за Христо Петров има по-малко гласове отколкото за Бойко Борисов.Така че ролята му за спечелването от ПП/ДБ на изборите в района е силно преувеличена.

86

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ КРЕЩИ ПО СЦЕНАТА ИЗМИСЛЕН ПЕВЕЦ СИ И ПОКАЗВАШ СРЕДНИ ПРЪСТИ НЕОБРАЗОВАН НО ЛОВИ ШАРАНИ ЗА ШАРЛАТАНИТЕ

85

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ХАЗАРТА ТВОЯТА РАБОТА Е ДА ПОЛУЧАВАШ МНООГО ПАРИ ДЪРЖАВНИ ЗА НИЩОПРОВЕНЕ И НЕ СИ САМО ТИ ХАЗАРТ ИМА ОЩЕ МНОГО НА ДЪРЖОВНАТА ХРАНИЛКА

84

Шотландец

преди 1 година

Браво на Ицо хазарта, умен човек.Ще успее ли обаче Българинът да разбере че, за да злослови против някой трябва да е една идея по високо ниво ????? Иначе си е чиста злоба.....

83

Българин

преди 1 година

Ицо, адски се кефя на твоята отдаденост на доброто ти дело и за постоянството, с което подхождаш към това да промениш живота в България към добро. Жалко, че не гласувам в твоя район, бих го направил, като дам гласа си за теб и твоите съмишленици. Бъди жив и здрав, и не се отказвай, нещата ще се случат, макар и бавно!

82

Мишо Шамара

преди 1 година

60% отказали на Хазарта.Каква трагедия в болното му мозъче

81

Анонимен

преди 1 година

Типичен представител на лявата сбирщина незнайно защо наречена, градска десница. Голяма уста, голямо его, никакви реални възможности.

80

Анонимен

преди 1 година

При офиациална избирателна активност от 40 % и ситуация с населението, което реално живее в България сравнено с некадърните избирателни списъци, то си мисля че реалната изборателна активност е около 70 %. :-)

79

Иван радоев

преди 1 година

Хората не гласуват, защото в парламента влизат случайни и некомпетентни хора, като въпросния Петров

78

В Конституцията

преди 1 година

Трябва да има закон, който не позволява легитимност на явилите се партии, ако не съберат 51% от гласоподавателите. Не може шепа едни и същи мафиоти, перманентно те и отрочетата им вечно да са на власт. Ето го резултатът. Подобно правителство е нелегитимно както за българите, така и за останалите държави. В случая управниците са НИКОЙ, НИЩОТО. Щом са такива умници, да намерят начин хората да ги изберат.

77

Перниканец

преди 1 година

Eдно време имаше сребърни монети с лика на цар Борис и на тях пишеше " Боже, пази България". Сега нищо не пише...няма смисъл. Ние сами не сме пожелали да сме такива и затова си гласуваме за себеподобните на нас ***

76

:)

преди 1 година

Вкарахте най големия наркукуман в парламента.

75

Анонимен

преди 1 година

Евала Ицо !Успех!