92

Разговорът в ГЕРБ

преди 1 година

Вожда: Как мислите, другари от ИК на ГЕРБКП? Другарите: Като вас, господин Борисов! Вожда: Съгласен съм. И аз мисля като вас.

91

Анонимен

преди 1 година

Честито на ГЕРБ за пировата победа. Без София и Пловдив не знам още колко време ще са първи, а изборите излизат скъпо.

90

Анонимен

преди 1 година

Като ансамбъла по художествена гимнастика са на тази снимка - любим уред - бухалки.

89

антимафиот

преди 1 година

Да гласуваш за крадлив политик, е като да наливаш вода в каца без дъно.

88

Радослав

преди 1 година

До 85: колко много да са? 90% от българите са против герб и нямат вяра на лидера им. Та масово българина не вярва на любимата ти тиква, колкото и да се бие в гърдите с едни фалшиви %, ако се махне и купения вот и фалшивите бюлетини ще се окаже, че 95% от българите бягат от дон тиквон и компания като дявол от тамян!

87

Анонимен

преди 1 година

Ако сте гледали филма "Наркос Мексико", може да видите как са се правили там избори. Един бос на наркокартел нарежда и в протоколите веднага се вписва необходимата бройка за правилната партия. Нещо подобно е и тук. Държава от третия свят управлявана от престъпници.

86

Анонимен

преди 1 година

До Браво 82. 60% от българският народ каза, че не вярва на политиците. 20% гласуваха ЗА войната. Нищо лично. Само статистика.

85

Анонимен

преди 1 година

Ще го съставят правителството, като се надупят на хамериканците.

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Бойко колкото повече остарява, толкова повече му личи че е ром." Дали е ром ? Тази лъжа ли измислихте ? Ром е този,който измисля тези лъжи!!!!!!

83

Анонимен

преди 1 година

До Кико-Ех,Кико,Кико, снимаха го като фалшифицираха чекмедже и снимки! Още ли се опирате на тези нагласени снимчици!?? Колко сте жалки,като не можахте да го манипулирате! Няма за какво,Кико,нямааа....А за другите,истинските снимки от едно стълбище защо не казвате нищо??? Не е вярно,А ? Дали???

82

Анонимен

преди 1 година

До Борисов Ха,ха,ха.....

81

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да не ви се вярва много хора все още вярват на Бойко и казват по негово време беше по добре

80

Никола Стефанов

преди 1 година

При такова раздаване на мандатите - може и да не успеят.

79

Радослав

преди 1 година

Да живеят госпожиците тип "тоз дете" който за 50 лева наредиха бюлетините както Тиквата поръча! Българи замислете се как госпожица "тоз дете" ви брой вече трети ден гласовете и до колко тези избори бяха прозрачни или реални. С броящи тип "тоз дете" и с контролиращи ги неграмотни кметове! После се чудите защо герб толкова се грижат за "тоз дете" и него подобните!

78

Браво

преди 1 година

80 процента от българския народ каза не на руския фашизъм!БКП и Възраждане сега могат смело да се отправят към благоденстващите блата на Москва!

77

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ унищожават всеки, с когото се съберат. Ако ПП се съберат с тях, може да не оцелеят

76

78%

преди 1 година

От имащите право на глас в Симитли са гласували за ГЕРБ.Обипат си я булката на кмета .А синчето на Апостолов със 7000 гласа преференции .от които две трети с хартиена бюлетина.Как точно служебното МВР си е свършило работата с купените гласове?

75

Радослав

преди 1 година

Който, каквото и правителство да състави, с който и да се коалира още от ден 1 ще е подложен на масови протести. То целият парламент взет заедно с мъка събира 25% подкрепа от избирателите! Ще отлагат, ще преговарят по 1 месец, ще се размотават с празни папки и след 4-5 месеца и този парламент ще последва предишния. Този цирк го гледахме вече. Дано този път поне президента да не ги бави, а още от ден първи да им връчва папките и да се приключи за 1 месец с целия цирк, поне от заплати да спестим!

74

Георги Илиев Митев

преди 1 година

ОДА за Бойко Борисов : Бойко от всичко разбира . Вожда пред нищо не спира . Всеки проблем ще реши . Никога Той не греши . Бойко признат е спортист : Каратист , тенисист , футболист . Доктор на пожарникарските науки . Не е като някои неуки . От сега и занапред . Бойко е езиковед . Изборите нашият месия все печели ги на вересия . Личният му лекар - Лъчо вече е доцент . Бойко пък се цели ... в бъдещ президент . Автор: Георги Илиев Митев. София, България (2014).

73

Слона

преди 1 година

Не знам с какво трябва да ги заплашат от Козяк другите партии , за да ги накарат да се прегърнат с прокажените ГЕРП , сташни заплахи и зависимости трябва да са