27

Анонимен

преди 1 година

Когато търси брачен партньор, умната и практична жена преценява характера му. Търси стабилен, улегнал, отговорен. По-глупавичките момичета и златотърсачките най-напред тичат по лъскавите мачовци и едва след време разбират колко права е била умната жена. Някои обаче цял живот не успяват да проумеят това. Весел нрав и креватни умения търси онази, която се оглежда за мъж за забавление.

26

Deep Zone

преди 1 година

Бай Илийчо е спец по нещата, които мъжът търси в една жена, затова не се е изказал :D

25

една жена

преди 1 година

Как не се е изказал Бай Илийчо, форумният експерт :) Не, че не знам какво ще напише :)

24

Помня грозен пример

преди 1 година

отпреди години. Сравнително млад човек се оказа на твърде висок пост. Беше женен само от няколко години за момиче, с което се взеха с много любов. Смая ме това, че сред върволицата от техни познати, които се редяха да му искат услуги, имаше и такива, които направо му водеха жени. Съпругата му не го придружаваше винаги, защото децата им бяха съвсем малки. Затова канеха него някъде, а там - поканена специално за него засукана, амбициозна и безскрупулна жена. В крайна сметка една от тях го разведе.

23

До Анонимен 18

преди 1 година

Ти също си прав. Изглежда, че мъжът е така устроен - по природа е полигамен, а не моногамен. Дори онези, които са възпитавани строго, много обичат жените си и държат да си запазят семейството, дори и те понякога кривват, стига да им се отдаде случай с много съблазнителна красавица.

22

Анонимен

преди 1 година

До Чичко Паричко - Много си прав, но само относно една част от жените.

21

Анонимен

преди 1 година

1. Жените не търсят десет качества, а две количества у мъжете. Голям портфейл и/или голям шнyp.

20

Анонимен

преди 1 година

Добре сте започнали Химия, второто е 20 - годишен премиум, татуси и да я побийва в знак на обич.

19

Чичко Паричко

преди 1 година

Качеството е ЕДНО и само едно - ПАРИ. Нищо друго няма значение. Нито романтика... нито мур... нито уважение... или вярност... нито еане... Това са едни заблуди казвани основно за да прикрият единственото качество което жената търси в мъжа. ПАРИ. Я се огледайте . Ккавито и мили и романтични думи да говориш на една жена, колкото и голям мур да имаш и колкото и здраво и редовно да я еаеш... ако не можеш да и осигуриш достатъчно пари за шопинг на безсмислени дрънкулки Жената ВИНАГИ е недоволна.ФАКТ

18

Капка Морал

преди 1 година

От това избегАх, от липсата на морал. Няма достойнство нито геройство в изневярата. Г0вняни дупки като бегето не се броят.

17

Анонимен

преди 1 година

Важното е да се обичат!

16

Анонимен

преди 1 година

Правят се, че не разбират, че абсолютно всички мъже с престижни позиции, фирми пари, коли, апартаменти, висок социален статус абсолютно винаги рано или късно имат и разнообразие извън брака, разбирай любовници, съответно при всеки удобен момент кръшкат на поразия. Всяка мечтае да се омъжи за грък примерно, а точно гърците най-нагло лъжат жените си, че имат работа по Сандански и ходят да правят други неща. Същото е в Германия, Австрия, Швейцария, Франция -всеки спи с всеки и това е норма.

15

Анонимен

преди 1 година

Доста злобно

14

Анонимен

преди 1 година

Toва да не иска да те променя, май е качество, което търсят мъжете в жените, а не обратното.

13

Анонимен

преди 1 година

До Студент Още си зелен и не ги разбираш тези работи.

12

Анонимен

преди 1 година

Аз съм заврян зет. Не удържам вече на сксуалния тормоз от страна на балдъзата, ще взема да се прежаля.

11

Анонимен

преди 1 година

Понякога просто обичат. Вид, изражение, поглед или жест. Незначителни неща говорят най-много за някой. Дори незаслужено обичат. Непонятно.

10

contractor

преди 1 година

Копането на лозе е истината, докато свърши с копането на 2-3 лозя, пък колкото часа толкова. Повечето мъже и 1 лозе не могат да скопат с мотика.

9

Анонимен

преди 1 година

Само 10 качества.

8

В тая

преди 1 година

Връзка, най зле е беден с малък мур, а най-добре богат с голям мур. Златната среда е нормален със средно-голям мур. Защото първия вариант д абсурд. Вторият сам ще те зареже. А третия, ако е разбран ще живеете хепи.