32

Изглежда

преди 1 година

че ядем само домати и криви краставици, та сме се хванали само за тях и все това дъвчем.

31

Скоро???

преди 1 година

Че то от отдавна е така.Големите вериги лъжат,че продават български продукти.Нашето качество се изнася или залежава.И ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕСЕС И ПРОДАЖНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ,А НЕ ПУТИН!!!У.РЕТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ УТА.КИ.БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАПУСНЕ ТОЗИ ГЕНОЦИД ЕС И НАТО!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще остане и без българи....

29

Анонимен

преди 1 година

"Скоро ще останем без медии" - заяви перничанина Иван Митков.

28

.

преди 1 година

до програмистите станахме земеделци - си купувах от бабите на село зеленчуци - истински. Красота. - Това да го напише програмист, който гледа био зеленчуци - толкова е програмист и земеделец. Моите уважения към възрастнте хора, но ти е бедна фантазията бабите колко четат на 32 инча curved монитора за пермакултура с какво пръскат твоите красиви домати. Желая ти успех в панелката и платените коментари.

27

Анонимен

преди 1 година

Докато такива като мен гледаме животни садиме градини Българското няма да изчезне. Научих децата а те внуците на труд и да не ги е страх от мазолите по ръцете Българскоъо няма да изчезне.

26

.

преди 1 година

до програмистите станахме земеделци - колега програмист, от толкова програмиране и биоземеделие кога ти остава време и да блъскаш коментари. Може би жена ти Иван е много харна и ти помага, та се справяш да огрееш и тук.

25

Анонимен

преди 1 година

Че то нещо българско остана ли?

24

СДС-Шайкага

преди 1 година

За 35 години СДСарска Чума,България остана без българи, тези за домати и краставици се загрижили.

23

Алън Грант

преди 1 година

До KretiХоди копай на село, не реви на чужди гробища!

22

Анонимен

преди 1 година

Слабо ме вълнувате. Haters gonna hate, но програмистите станахме земеделци и си отглеждаме био зеленчуци, които продаваме на отбрани хора с добри доходи. Ядем най-чистата храна. БТВ- преди да стана земеделец и да изкупя 500 декара от Wannabe софиянци с панелка в Обеля, си купувах от бабите на село зеленчуци- истински. Красота. От магазините зеленчуци почти не купувам. Гледаме от краставици и домати до аспержи и екзотични люти чушки. Биологично чисти. Редом до плодове- от дини и пъпеши до ябълки.

21

Kreti

преди 1 година

Важното е че Американските фирми доставят Банани за ***. Сега е Демокрация и разцвет.

20

До хюго

преди 1 година

Явно Хюго няма идея за какво става въпрос. Със сигурност яде хрупащи червени домати обработени с газ.

19

дедо ви

преди 1 година

ние отдавна сме без български домат ! и въобще това което ни се предлага салати,краставици и т.н. за българско не е такова , семената са холандски

18

хюго капет

преди 1 година

Български домат звучи като някакъв специален сорт домати, който ще изчезне. Ще останем без произведени в България домати, които са абсолютно същите, като турските, гръцките и мароканския, само дето ни ги пробутват за повече пари с призив подкрепете българското. Аре нема нужда.

17

Анонимен

преди 1 година

Тоз домат иска поливане, тук вали 2 пъти през 6 месеца...Водата я направиха златна след като Софийска вода купи варненската и стана веолия енерджи.

16

Анонимен

преди 1 година

По добре, вносните са по чисти и по евтини. Ама след това да не почнат нашите производители да реват като зърно производителите, за зърното от Украйна?

15

Анонимен

преди 1 година

Аз да попитам - а кога през последните 10 години сме имали наистина български домат?

14

Бай Илийчо

преди 1 година

Язе без думати няаа останъ,мислете му гражданята! Ша дой време х.я си ближете за сол Аъъ !

13

Анонимен

преди 1 година

И АЗ ОТ БАЯ ВРЕМЕ ОПИТВАМ ПЛАСТМАСА СЪС СОЛЧИЦА,АМА НЕЩО НЕ МИ СЕ ПОЛУЧАВА!