24

ЗаПознат

преди 7 месеца

Ахааа. Нареждаме нашите хора на топли длъжности. Високоплатени и без никакви задължения. Който си е имал работа с БГ посолство в чужбина знае - масово са безполезни връзкарчета там.

23

баба Ви

преди 1 година

Периодът им изтича през 2023г и би трябвало редовно правителство да извърши промените, а до тогава дейността може да се изпълнява от шарже д"афер.Радев иска да завземе цялата власт - зъл човек.

22

Анонимен

преди 1 година

Какво ще рече тихомълком. Да бият кабаната ли . Това посланиците нали и те са хора , предполагам , може би остаряват , уморяват се, пенсионират се, та дори и умират накрая сигурно !

21

Анонимен

преди 1 година

Така би действал бай *** ако беше президент - щеше да нагласи всеки който му е дал 100 хилки на синекурна длъжност

20

факт

преди 1 година

служебното правителство и негопвия патрон радев превишават правата си

19

Анонимен

преди 1 година

Посланиците по принцип са на временна длъжност. Лошо е, че откакто избухна демокрацията, за посланици масово започнаха да назначават политически фигури, загубили репутация, при това без традицонно изискващото се дотогава специализирано образование, например литератори. Фашагата Александтр Йорданов и досега се шматка по чужбината и налага престъпленчески образ на България,. А други не само се 'адаптираха", а са и вече озплюто, храччка на демокрация, като Поптодорова.

18

Анонимен

преди 1 година

Подмяната на толкова много подланници е признак на две неща: Скандал с разкрита външна намеса на високо ниво в дипломацията ни или външна намеса на високо ниво в дипломацията ни. Изберете сами. И в двата случая е пробив. Кой отговаря за дипломацията и кой да подаде оставка. Кой

17

Анонимен

преди 1 година

До РАДЕВ ИНСТАЛИРА КИРО, РАДЕВ Е ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ, НАЙ-НОРМАЛНИЯ В УПРАВЛЕНИЕТО, НО Е ХВАНАТ, НЕ Е СВОБОДЕН. НЕ ВСИЧКО Е ТАКА, КАКТО ИЗЛЕЖДА ВЪНШНО, БОРИСОВ Е ПРЕДАТЕЛ И РАБОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, ТОВА ГО ЗНАМ С АБСОЛЮТНА СИГУРНОСТ! МАХНЕТЕ ТИКВАТА!

16

Анонимен

преди 1 година

Западът за радост вече разпознава българските потомствени Янко Шумкарчета така че ако ще да клекнете и прескочите няма къде и как да се покриете - Шумкарята!

15

Анонимен

преди 1 година

Паника, паника. Масова смяна на посланници от Радев със свои хора означава тотално продънва е на българския шпионаж.

14

Анонимен

преди 1 година

ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ, НЕ МАХНЕТЕ ЛИ ГЕРБ, БЪЛГАРИЯ Е ЗАГУБЕНА! ЗА БОРИСОВ С АБСОЛЮТНА СИГУРНОСТ ЗНАМ, ЧЕ ОТДАВНА РАБОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! ХВАНАЛИ СА ВИ ЗА ГУШАТА ЗДРАВО И ВИ ЗАДУШАВАТ, ШАНСА ВИ ЗА ПРОСПЕРИТЕТ Е , ДА МАХНЕТЕ АВТОРИТАРНИЯ НАГЛЕЦ БОРИСОВ И ЦЦ, НА ТЯХ И УПРАВЛЕНИЕТО ИМ, СЕ ДЪЛЖИ МАСОВАТА СМЪРТ НА МНОГО БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ , РАЗБОЛЯВАНИ И УБИВАНИ В ПОСЛЕДНИТЕ 17 ГОДИНИ. МАХНЕТЕ ТИКВАТА!

13

РАДЕВ ИНСТАЛИРА КИРО

преди 1 година

И АСЕН.. И РАШКОВ...

12

Кой колко лъже

преди 1 година

Въпросът е: Каква информация доставят посламиците ни? За пореден оът ще попитам: Посланикът ни в Украйна осведомявал ли е българския държавен глава и българското правителство каква е обстановката в Донбас след преврата 2014 г.? ако е информрал за истината, т.е. че там е практиеска война, че се стреля по хората, че се руши и .н., а уж наблюдателите от ЕС са всъщност шпиони на НАТО, ако са знаели, защо квалифицират сегашните събития като "непредизвикани ....:< ако не се, какво прави там?

11

Руски шпиони...

преди 1 година

Инсталира ги навсякъде....

10

Анонимен

преди 1 година

Радев започна и той като Борисов и техният идол Живков - слагаме наши хора навсякъде

9

Не е редно!

преди 1 година

В края на мандат, при това на служебно правителство да се сменян посланици, тъй като те отразяват политиката на редовно избран кабинет!

8

Анонимен

преди 1 година

БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, НЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ, ЕДИНИЯ Е ПРИ ПП, ДРУГИЯ ПРИ ГЕРБ, ДОКАТО ТЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТО, БЪЛГАРИЯ БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДИ , ЗА БОРИСОВ СЪС СИГУРНОСТ ЗНАМ, ЧЕ РАБОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА И Е ПРЕДАТЕЛ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЕ ОПИТВА ДА ИМИТИРА ОБРАТНОТО!

7

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ ФТМАК СКЪПО ЩЕ НИ ИЗЛЕЗЕ.. ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ВЪН ОТ ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНА. КРИЗА!

6

Анонимен

преди 1 година

Радев търси работа на неговите си хора. Типично по бългалски.

5

Най ми хареса

преди 1 година

как пратиха посланник в САЩ оня военен министър дето прети черната кутия от самолета ,катастрофирал над черно море на руснаците, та да са добре осведомени какво можем и какво не можем да правим и какви са ни тактическите планове.