151

Асен

преди 1 година

Демек ДБ се продават за власт

150

Анонимен

преди 1 година

Този лятото избутваше автомобили от пътя. После като го показаха по телевизията прехвърли отговорността върху шофьора си. Такъв му е морала на кадъра от Джет Кредит.

149

Анонимен

преди 1 година

Ами това е много добра новина.

148

Анонимен

преди 1 година

Съставянето на правителство на ГЕРБ-СДС-ДСБ ще бъде много позитивно нещо за РБ! Вижда се, че тази възможност е предизвикала вече мозъчни визпаления у някои индивиди бълнуващи безумни вопли и клетви!

147

Незабавно

преди 1 година

Всички,които гласуваха за вашингтонските васали,да не умуват много,ами да си стягат парцалките за укрия!Там ги очакват с огромно нетърпение за пушечно месо!

146

todor

преди 1 година

Тоя е бита крта,тръгнал да се пъчи и мъчи да каже нещо,Но,не е познал ,щото С ГЕРБ няма преговори ,докато са празни затвори !!!

145

Малко за политика

преди 1 година

Ще преговарят ГЕРБ и ДБ, къде ще ходят. Не им завиждам на еквилибристиките, които се налага да правят. От посолството на САЩ вече губят търпение. Трябва да се праща оръжие за Украйна, а и военни (я доброволци, я наемници) също.

144

Нищо ново

преди 1 година

До Бил: Много отдалеч си вадиш заключенията. Защо не се пробваш и с времето на "О бозе почившият цар Борис Трети". Сега сме 2023г. драги. Повече от 30 години минаха от времето на Тодор Живков. И да са останали някои, са в пенсионерските клубове, не в политиката.

143

Бил

преди 1 година

Всеки народ има това което заслужава особено когато след 45 години управление на хитреца от Правец ни докара да се мразим един друг злоба,завис,лъжа.измама и потъпкване на всичко човешко затова преди доста години избрах свободно да живея и да мисля.God bless USA.

142

до 138

преди 1 година

Аз не виждам как Великобритания е затворила заводи и й се е сринала икономиката след напускане на ЕС! Нито пък тази на Казахстан след като не е в ЕСн за Китай дс не говорим, след като не е подчинена на САЩ вече! Имс алтернативи, но те не са в двете ти леви ръце или 4 крака, нито в лесните пари!

141

СС батка

преди 1 година

До SSА ,виж ти нали уж укранците били ес- ес овци ,а то СС фашизма бил на агресора...

140

Анонимен

преди 1 година

Ако Кирчо, Кокорчо и Сие напуснат ПуПу, тази формация няма да има повод за съществуването си, да не забравяме, че беше нарочно сформирана с цел и изпълнители, нарушили на Конституцията и разбили икономиката! Ско не сте го забелязали или сте КуКу или сте от Тях! Даже БСП го забелЕзаха! Не изоставайте!

139

Анонимен

преди 1 година

Гласувалите за *** основно рАботят гастарбайтери в Западна Европа. Ако бг излезе от ЕС ще ми ядете оная работа тъпуннгерии!!

138

Един Българин

преди 1 година

До 139 Ами ти нали не гласува та директно гласът ти да отиде за герб с хартиената бюлетина? От позицията на силата се преговаря по-лесно отколкото с 20 депутата.

137

Строител

преди 1 година

Ако бспто и корни са под 4 процентовата бариера, аз съм с две ръце да има нови избори. Вън червените сатрапи от парламента. Нинова и останалите пияници да си намерят нормална работа, а не да се занимават с кражби и мързел. Хахахаха

136

въпрос

преди 1 година

Кожпейкин пледира да напуснем ЕС. Мечтата на путин да сбъдне. Но...сериозно ли има дори и един човек, който иска това? Това означава: 1. Свършват лесните пари от ЕС.2. Свършват ,колкото и малко да са досега, чуждите инвестиции. 3. Затварят се всички предприятия, които разчитат на извос с ЕС. 4. Токът се увеличава в пъти; мобилните услуги също; няма пари за пътища, социални проекти, здавеопазване, култура...А,бе вие от ***.... нормални ли сте?

135

Анонимен

преди 1 година

80 процента от българския народ каза не на руския фашизъм!БКП и Възраждане сега могат смело да се отправят към благоденстващите блата на Москва!

134

5

преди 1 година

Не правителство , а за предателство преговарят !Затова мълчат!Ще ни въвлекат във войната тези пУлитици!

133

Анонимен

преди 1 година

Подписват си присъдата. Кой ще им вярва после, те и родата им вече ги мразят. Единият арестува другия, сега са първи дружки заради министерски постове.

132

К.КОСТАДИНОВ

преди 1 година

Чувствам се поласкан че върли опоненти си подават ръка пред погледа на чичо Сам за да прекъснат растежа на Възраждане. Но не са познали. Тази коалиция е най-доброто което може да се случи за Възраждане но в същото време най-лошото за държавата . И тук аз съм озадъчен. Дали да стискам палци да се коалират или да избера България. Отговора е лесен. Избирам България пред опцията за бърз растеж на Възраждане !Хубавите неща стават бавно!!