14

Ха-ха

преди 1 година

Избирателите им вече се уморявали да гласуват.... От какво се уморяват? Да вземат по 100лв?

13

kolio

преди 1 година

най-важното е, че пп няма да участват в никакво правителство

12

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са в изолация. Факт!

11

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са впрегнали придворните си социолози в опит за разцепление на ПП-ДБ.

10

Анонимен

преди 1 година

Тази Буруджиева не спря услужливо да пророкува и угодничи в полза на Герб, и то години наред, във всички медии! Като че ли е най- влиятелният и безпристрастен експерт, натрапен да формира обществено мнение за тази или онази партия. Целта на ИТН пък била остри критики към ПП....Че нали чалгарите уж градяха кампанията си с идеята да съборят мафията от Герб и изведнъж, целият им фокус се измести към ПП? За Бойко нито дума. Ехо, не всички в тази страна страдат от амнезия.

9

Върти върти опашчице

преди 1 година

Христо Иванов ще предаде идеята на ПП и като добър професионал ще направи фелац.о на дебелото дyпe Буцан. Ще получи подкрепа и от истинския българин,дето за 60 години се научи да ни говори на развален турски,демек Каратдаиъ. Ибаче номадчето мравояд щеше да събаря Сараите и да вкатва Буцан в затвора,ама това беше за пред публиката хахажхааа

8

наблюдател

преди 1 година

Не става сега света е друг.

7

Гошо

преди 1 година

Да може да се направи правителство: Борисов министър председател, петима зам председатели, шефовете на партии. На квотен принцип разпределяне на министерствата, като министъра е от дадената партия, а неговите пет заместници от останалите. Така всички ще носят отговорност за управлението на страната и няма всеки петък да си задават въпроси, а ще се контролират.

6

Анонимен

преди 1 година

Колко много празни приказки в една статия...

5

Анонимен

преди 1 година

Буруджиева е от БКП. Бащата на Бурурджиева, Иван Буруджиев е терорист комунист, физическият убиец на генерал Христо Луков.

4

Хари

преди 1 година

Надежда всяка тука оставете,за палците пак здраво се хванете!На много обещания,много крадене!Това е България и то не само днес!

3

обективен

преди 1 година

Който може да бяга - да бяга, защото сега пак ще падне под гербристко робство, и по 19 коби ще ни свалят, а асфалта ще е под 10 см защото 2 год не са краднали нищо.

2

Ще има

преди 1 година

правителство, ама друг път.

1

Буруджиева

преди 1 година

Е болна гербаджийка,откакто Нинова я изгони