46

Анонимен

преди 1 година

какъв срив при БСП, събрала се отайката от въртоглавите и ще правят конкурент на главните въртоглави - видяхме резултата, само бетонираха поста на отрочето на заврение зет пепеляшко, преди поне подаваше оставка за пето място, сега и това не направи

45

Анонимен

преди 1 година

..платена буруджиева..от герп ,пфу...

44

ББ

преди 1 година

До Анонименда се "обединят" с обслужващи путин?да се обединят с руски агенти и мафията ограбваща България?продължете да грабите и манипулирате хората оставени без образование и ценности от десетилетия!ПП няма да ви стане чадър!6 520 000 сме последното преброяване,имащите право на глас са 6 590 000...над 1 000 000 са непълнолетните нямащи право на глас...1 070 000 мъртви гласуват за руските партии дпс-гроб-***...дърти комунистки ви манипулират от десетилетия,четете фактите моля!

43

Анонимен

преди 1 година

ПП обещаха да изчагъртат Герб. да видим дали ще чагъртат или ще се обединят "за благото на България"

42

Малко за политика

преди 1 година

Сигурно Бойко се надяваше ГЕРБ да е втора, защото тогава от ПП-ДБ щяха да дойдат с бъклица да го канят да подкрепи правителството им. Сега обаче палачинката се обърна: Бойко трябва да очаква подкрепа от тях. Най-вероятно (ако не се намеси посолството на САЩ) няма да получи подкрепа и няма да даде на вторият мандат. И пак отиваме на трети мандат, и пак (най-вероятно) на БСП. Просто няма на коя друга партия да го даде Радев. И какво следва? Почти сигурно - пак на избори.

41

До 39

преди 1 година

До Анонимен Точно в Пловдив МВР хвана хората на ПП от махалата, същото е и в София!

40

До 31

преди 1 година

До мак Удобно си забравил, че ГЕРБ дойдоха на власт по време на световната финансовата криз!

39

Анонимен

преди 1 година

Там където няма как да се купят гласовете, а именно в най големите градове на България- София и Пловдив, се видя какво стана. В София ППДБ водят двойно пред ГЕРБ. При месните избори само тия два града да вземат, това е половината население на България и най-големите бюджети. Честито на пировата победа на ГЕРБ, очаквам да спазят обещанието си и да направят правителство. Близките месеци ще бъдат много тежко и не очаквам да задържат рейтинг.

38

Анонимен

преди 1 година

Мафията си върна държавата. После да не се оплаквате, че нещата не са добре.

37

Анонимен

преди 1 година

Колко от 64-е депутати са ПП и колко ДБ?Заедно посолство питам:-))))

36

chelsea

преди 1 година

Като цяло няма какво да се анализират тези избори ,те са опорочени,90%грешки в протоколите говори за адски некомпетентна и неквалифицирана изборна администрация,неумение елементарно да работиш с телефон и да броиш и смяташ,тези избори говорят за девалвация тотална на нацията ,опростачване на всяко ниво!КАСИРАНЕТО им е задължително,аргументи ,бол!!!!!

35

Лошо ... много лошо

преди 1 година

И ПП+ДБ и Герб , все към война ни тласкат. В предишният парламент, първото нещо което гласуваха беше да се изпраща оръжие, даже преди да са съставили правителство. Сега ще гласуват за изпращане на жива сила и даване на територията ни за военни действия.

34

Анонимен

преди 1 година

Тази комунистическа скумрииия дъртаааа е време да се пенсионира и да си стои вкъщи. С ония двете - Пиргова и Коларова все на оборот го карат, квото има кажат партиите, тва говорят. Не ти трябва да си политолог, за да го разбереш

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Айде стига с това пл.ю.eнe по ПП. Изборите вече минаха. Не можете да се спрете. Нали ГЕРБ спечелиха с техните машинации, както 12 год. го правеха.

32

Анонимен

преди 1 година

Големият губещ са ПП, щото ГЕРБ/ ДПС прецакаха умишлено машинния вот. Колко РАЗПИСКИ от машинния вот не са отчетени, никой няма да каже. Колко бюлетини на хартия за ПП са задраскани, никой няма да каже. ГЕРБ/ ДПС изиграха ПП, както се очакваше. Продажната Нинова стои в основата на хартиената коалиция. Тая същата да излезе пред пенсионерите и да каже защо няма да има Великденска добавка. Нали БСП уж е социална партия, нали уж загрижена за хората...

31

мак

преди 1 година

До Анонимен25. Май навсякъде пп причиниха катастрофа, не само тук, нали. Сега за 0 време герб ще оправи положението, ама друг път. Хората ги искат - искат ги на принципа да се върне познато зло, освен това помнят, че по гербаво време беше друго не защото вожда и шайка са велики, а защото нямаше кризи и война и управляваха с рахат.

30

todor

преди 1 година

ЕДна песен пеехте преди избори,друга сега ...или кой по допре ви захранва,лобитате та се зомбирате !!1

29

999

преди 1 година

Ами да. ЗАЩО КИРО НЕ ОПОВЕСТИ КОЯ Е НАЙ- БОГАТАТА ЖЕНА В БГ??? И това е Цветелина Бориславова. Защо Киро сега не каже и коя е Славена Точева, хостесата от Герб?!?

28

Анонимен

преди 1 година

Киро наля много пари в тая кампания, подкупил беше и медиите. Ако си спомняте в изборната нощ как обявиха, че ПП са първи. А то изобщо не е било така. И после, видиш ли, обрат настъпил... Ей така, манипулации и изцепки две години гледахме.

27

Страдащ

преди 1 година

Изборите не са спечелени,те са КУПЕНИ.СРАМ И СМЯХ?