49

КОБА

преди 1 година

ДО 43ИКОНОМИКАТА НА КИТАЙ ТРЪГНА КОГАТО СЕ ОТКАЗАХА ОТ КОМУНИЗМА И ПОЕХА ПО ПЪТЯ НА ФАШИЗМА,ЕДНА ПАРТИЯ НА ВЛАСТ С ЧАСТНИ ЗАВОДИ И МИЛИАРДЕРИ Е ФАШИЗЪМ--УЧУДВАЩ Е ФАКТА ,ЧЕ НИКОЙ В СВЕТА НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ ТАЗИ ИСТИНА

48

Анонимен

преди 1 година

Ще обсъждат предаването на Сибир на жълтокожите :)

47

Анонимен

преди 1 година

До 51: Това дето го говориш, добро или лошо, е напълно невъзможно, защото би нарушило грубо Конституцията на РФ. И ако искаш да звучиш сериозно, а не като папагал, който повтаря глупостите, дето се дрънкат по тв от платени "експерти", престани да говориш за всичко все едно е прищявка на Путин. Президентът на РФ, който и да е той, просто няма такава власт. Правилно или не, това е решение на руския елит, а не на един човек.

46

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Срещата протича така - москалският дипломат вади куфарче със злато и го предава на китайския си колега в замяна на преструване да си говорят по важни въпроси за период от 30 минути и стискане на ръце пред камерите.

45

до 47

преди 1 година

До Анонимен- Дори и така да е, никой нормален не заменя кон за кокошка/фон лайен/

44

Пижо

преди 1 година

А телефонът на Син Дзинпин продължава да дава заето на Байдън. Деменцията дори спи с червената слушалка, белким някой му вдигне отсреща. А на Клоуна се пуска гласово съобщение: "В момента не може да говорим с вас, нито да ви ходим на гости. За повече информация, натиснете 1 - Кремъл"

43

the historian

преди 1 година

хаха, това е нагло, сега трябва да подкрепя Лавров, because you are so russian, а на предната среща you called me Litvinenko, изобщо не ги/ви подкрепям, този е опозиция на Разпутин колкото и Медведев, тоест това са нагли използвачи, единият заплашва, а другият изисква, това няма да стане

42

Анонимен

преди 1 година

В БРИКС са 4 от 7-те най-големи икономики в света, от старото Г-7 само 3 все още са сред 7-те най-големи икономики (САЩ, Япония и Германия), като Япония и особено Германия след взривяването на Северен поток скоро също ще са извън седмицата. В БРИКС е най-богатата на ресурси държава (при това с разлика), а към БРИКС силно гравитират или са вътре и всички останали най-богати на ресурси, с изключение на 2-рата и 3-тата (САЩ и Канада), така че май няма да плачат много за стария световен ред.

41

Анонимен

преди 1 година

Китайската икономика порастна, само защото се отвори към Запада - политически при Мао и Никсън, икономически - при Дън Сяо Пин. Огромният растеж на Китай стана възможен само заради това.Същото се отнася за Бразилия и Южна Африка. Индия няма място в тесен съюз с Китай заради окупираните й райони в Хималаите. Остава им Русия - а тя ще купува каквото й предложат на каквито иска цени. Иначв няма лошо - нека да пробват с новата валута. Ще е добре.

40

Хаха

преди 1 година

Как ли ще ги наведат китайците руските мишки с БВП по-малко от това на град Ню Йорк? Да не говориме за руския пазар от крадци на тоалетни чинии.

39

Анонимен

преди 1 година

Едва успях да изкажа задоволството си от работата на новия китайския външен министър Цин Гaн и отново положителна новина. Този сравнително млад човек с име съзвучно с мощна китайска императорска династия, може да се окаже на най-високия пост в КНР в близко бъдеще.

38

БАНко

преди 1 година

ТОВА Е ОТГОВОРА НА РУСИЯ И КИТАЙ НА КОЛЕНИЧИЛИТЕ УРСЪСЕЛ И МАКРОН !!! ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ !!!

37

Анонимен

преди 1 година

Очертават Новия Сверовен Ред в който няма да има място за лузъри като САЩ. ПП. За ЕС отдавна вече никой не говори.

36

Анонимен

преди 1 година

Следващата стъпка е златният руско-китайски стандарт - съвместна валута на 100% обезпечена със злато.

35

Все ми е

преди 1 година

Какъв ти БРИКС БЕ БАТЕ ВСИЧКИ БЯГАТНА ЗАПАД ДАЖЕ И НАЙ ВЪРЛИТЕ ПУТЛЕРИСТТИ СА НА ЗАПАД

34

Анонимен

преди 1 година

Ама защооооооо?!?! Нееееееее..... Неееееееее!!!! Само ФАЩ, ЕС и зеленския могат да се срещат!!!! Нееееееее..... Веднага да наложат санкции на Китай хахахахахахахахахах

33

Ахмат Козар

преди 1 година

Никой не ви е задължава да ползвате нито еврото нито долара изнасяйте се Към Страните от Брикс и стига сте Пискали Като ***. КУ..... ВИ

32

Анонимен

преди 1 година

Стартира банка на БРИКС и създаване на обща валута на страните членки в тази организация Банката ще се оглавява от бившата президентка на Бразилия Дилма Русеф..Китай,Русия и 2/3 от света са решили да приключат с долара,а това означава и край за задокеански кашерен краварник

31

Нахален Голтак

преди 1 година

Малко по малко Чайниците ще си Налапът Сибир а Пуття ще гледа катоУчуден Зеленчук (0)

30

Свидетели на вова

преди 1 година

Каква стана тя. Малкият Вова искаше да стане император, а стана васал на китайците. А мисли ли с комплексираното си делюзивно съзнание мъничкият Вова, че китайците са забравили Външна Манджурия, откъдето най-вече олигофренясалите военни на Малчика Вова пращат на заколение в Украйна сополанковци с по два тампона в ръка?