98

Биткойн

преди 10 месеца

Къщите и парцелите са подценени особено около София!Направете сметка колко струва голям апартамент и само ще видите в кое е по-добре да се инвестира!Паркоместата в собствен двор личен гараж поне двоен брой стаи лично пространство в двора са допълнителен плюс на къща спрямо апартамент!

97

Скоро

преди 1 година

ще се спука имотния балон, както става в Швеция, няма как да ни подмине това, с мижавата ни икономика.

96

100

преди 1 година

100

95

100

преди 1 година

100

94

Дони

преди 1 година

Да добавя, че в Симеоново и Драгалевци слънцето се скрива поне час по-рано от което и да е място в даунтаун София...

93

Анонимен

преди 1 година

Много по-хубаво от Божурище и западната част на София са селата около Нови Искър. Негован например който е включен в плана за бъдеща канализация, в подножието на Стара планина, постоянно огрят от слънце, езеро за риболов.И пак е на 12 км от центъра.

92

Анонимен

преди 1 година

Сихурен съм вече , че българите не могат да осмилят елемнтарната математика .

91

Анонимен

преди 1 година

Мине се малко време и почват да пишат дивотии като македонците тия брокери. 200 к евро в тъпо село до София? Ами направих си труда и двустаен апартамент в 6-ти квартал във Виена е 270 к евро. Със сигурност има и по-евтини. Това е все едно живееш около х-л Плиска и да стигнеш до центъра на София като разстояние. И това с градски транспорт, метро, нощен автобус. А тука си вързан за колата си в някакво безумно село?! Ненормалници.

90

Дони

преди 1 година

...имотите в Горна баня, Бояна, Драгалевци, Симеоново, Лозен и Герман, Бистрица и Панчарево са... със неизградена канализация, със северно изложение, нездрвословна социална среда, често биват тотално наводнени...

89

Филип

преди 1 година

В капитализма е така.Един живее под наем,друг в имение.Един яде боб,друг телешко за 200 лв.пържолата.Един живее с модел,друг с 200 килограмова помакиня.Като не знаете за кого да гласувате,няма да мрънкате

88

Дончо

преди 1 година

Едно време какви майстори имаше.Сега хем лъжат с парите,хем са пълни аматьори

87

Anonymous

преди 1 година

Не знам дали някой е гледал цените на строителните материали, но ако преди 3 години някой е вкарал в някакво жилище 100 000 сега те отговарят на 200 000. В случая човека какво е виновен?

86

Анонимен

преди 1 година

Аз лесно ще я взема тази заплата от 2700лева. Но този който ги дава тези 2700ле. заплата, той откъде ще ги вземе не знам ако е частна фирма.

85

do 71

преди 1 година

В Божурище има "работни места" за бачкатори по складовете на Jysk и BHTC. Дават около 5к таван, ако си скъсаш задните части от работа. Това не е работа за нормални квалифицирани хора, които на седмица правят по толкова. Научете се- 2023та сме. МАСОВО квалифицираният труд се извършва дистанционно. Именно и такива кадърни хора купуват имоти на чист въздух до града за без пари. РАБОТЕЩИ ОТ ВКЪЩИ.

84

Рамбооо

преди 1 година

Елате у Бусманци там шопу е сложил приемливи цени на къщовете. Има съседи чернокожи и много се пипа. Почистват ви двора до шумка. Нема да се разправяте със строители

83

до 79

преди 1 година

Току-що отворих сайта на НСИ. Средна заплата в София-град- 2700лв.. Реално поне тройно повече заради сивия сектор. 1495лв. бруто не взима и чистачката в офиса ни. Хубав ден.

82

Анонимен

преди 1 година

50% от апартаментите в София са празни !!!.

81

Анонимен

преди 1 година

Еми, ако искат и по 3 млн. лв да искат, само че аз лев няма да дам в град, който почти няма нито една нормална улица. Обстановката е тип Кербала, повсеместно. Ама те нека си искат. София е много далеч от уредена европейска столица. Единственото, което се урежда е на всеки метър да се строи сграда. Да видим какъв ще е крайния резултат.

80

Прави си

преди 1 година

До МатематикоНо, колко от тези тук знаят френски, могат да работят там и да се реализират. Те половината са на кварира тук и пищат, зашото така и ще си останат. Каква франция, какви 5 лева :)

79

Айше

преди 1 година

Къщата у факултета ми излезе 20 хиляди.Глупави ора