164

Паню Баирски

преди 1 година

Голям смях - изгубили сме Русия! Целият свят се чуди как да се отърве от тия въшкарници, никой не ги иска и за нищо не стават!

163

Анонимен

преди 1 година

Русия заедно с Китай,Индия,Иран,Бразилия,ЮАР с други думи БРИКС ! Сравнима ли е Европа ?

162

Сата НАТО

преди 1 година

Интересно мие ако утре започне война в световен масщаб и като дойдат руснаците в Европа колко от вас ще отидат да се бият? -----////------- Кои руснаци? Къде да дойдат? Откъде ще минат и с какво? Нали в Украйна им изтребиха 350 000 човека и 1/3 от всичката бойна техника? За да дойдат в Европа, първо трябва да прекършат Украйна, а след това да *** рани к да трупат оръжие поне 10 години.

161

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Блатная Московия ще стане васална област на Китай, както беше васална област на Златната орда.

160

Ганди

преди 1 година

Едно е сигурно за Путин,ще яде чурката на китаеца,иначе изтича в канала

159

Viho

преди 1 година

А, беше най-добрият дипломат...

158

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се хванаха на играта ни... Сега да *** в Украйна. Накрая ние европейците ще управляваме и ще ползваме техните природни ресурси без пари. Ще си назначим марионетен режим в Кремъл и ще ги "вземем" в ЕС. Германците вместо да ходят там да воюват да можели по същия начин като сега да ги вкарат там белоруси, азиатци, украинци и останалите етноси в една гражданска война и да ги унищожи и омаломощен, както правим ние сега.

157

Изгуби ли?

преди 1 година

Според мен Русия изгуби връзката с действителността.Тя е една изгубена в безпътица държава,оплетена в собствената си мания за значимост.Света се интересува от друго и хич не му е до "величието",или "падението" на Русия.А кой за губи - според мен Русия загуби предвидимите и богати пазари на Европа.Нищо не е вечно,както и Путин не еи ония идващи след него трябва много да се постараят да възвърнат изгубеното доверие

156

До Европа

преди 1 година

Тоя като остаря ми прилича повече на уран гутан, отколкото на кон.

155

Анонимен

преди 1 година

Русия падна в капана на Запада. Пратихме ги в Украйна, за да ги унищожим по-лесно. Тази война е най-истинската от Втората световна насам.

154

Анонимен

преди 1 година

Загубихме много руски буряти и калмики и много танкове. Пращаме най-новите танкове на фронта Т-55. Ние поддържаме Русия да напада Запада, за да не ги преследваме из цялата пустош на Руската империя. Всички идват в Украйна да бъдат убити.

153

Олимпий Панов

преди 1 година

Интересно мие ако утре започне война в световен масщаб и като дойдат руснаците в Европа колко от вас ще отидат да се бият?Само ще си свалите гащичките и ще се молите да не боли силно щото вазелина е дефецит

152

Все едно

преди 1 година

Бивша да поства във файсбук за бившия си

151

Анонимен

преди 1 година

80 процента от българския народ каза не на руския фашизъм!БКП и Възраждане сега могат смело да се отправят към благоденстващите блата на Москва!

150

Европа

преди 1 година

Не се сърди човече защото ти си кон с капаци.

149

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Концлагер на квадрат е територията в момента... Ако не избегаш ще умреш от глад... ми бегай в Англия да береш ягоди или в Белгия портмонета бе цъpвул. Гласувай за Вгъзpaждане и шь сь оправиш.

148

Анонимен

преди 1 година

"Естествено споделяме усещане за другарство и готовност да застанем рамо до рамо ................. скоро на задна пpaшка ще застанете пред китайските си приятели :)

147

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

РФ реве заради последствията от действията на РФ.

146

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА какво е станало през 1914 год?

145

Анонимен

преди 1 година

Европа до 24 февруари беше загърбила НАТО и всякакви варварски глупости. Фокуса беше да се излезе по-бързо от ковид-кризата, кояйто беше управлявана по изключително лош и нелеп начин. И БАМ! дайдоха руснаците за да напомнят колко изостанали са и да вкарат най-голямата война в Европа по най-варварслки начин. И да, русия трябва да се изолира колкото се може повече. На зло куче - зъл прът.