65

Анонимен

преди 1 година

Ако БСП бяха наели освен Явор Дачков,Мартин Карбовски,Владо Варгала също Маги Халважиян,Рачков и Мария Илиева щяха да спечелят 9.5%

64

Анонимен

преди 1 година

Не сме уморени, а отвратени от тия набедени политически елементи.

63

Анонимен

преди 1 година

До За Борисов гласуваха А за Костадинов гласуваха още по-неграмотни, пък лъжци, които преметнаха екзитпола, че са висшисти. Интересно, ако им поискат дипломите, какъв смях ще настане.

62

Анонимен

преди 1 година

Най-негативното е, че мечтателите по дивия соц напуснаха Нинова и отидоха при Костя Чикатило. Но и те не са безкрайна бройка все пак. Нацистите винаги се наказват от историята. Особено ако са комунисти, прегърнали нацизма. И потушават свободата на словото, ако това не е тяхното слово. Диктаторите са гузни комплексари. Костадинов не прави изключение. Един от редичката, който ще завърши безславно.

61

АНОНИМЕН

преди 1 година

НАЙ ДОБРЕ Е ПРАВИТЕЛСТВО С ПП И ГЕРБ,ГЕРБ ЗАЩИТАВАТ ПЕЕВСКИ ,ГЕШЕВ И ДОГАН,ПП-ДБ ЗАЩИТАВАТ БОЖКОВ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И ЗАТОВА ИСКАТ ДА МАХНАТ ГЕШЕВ, И ГЕРБ И ПП-ДБ СА ЛАПАЛИ ЧЕРНИ ПАРИ ОТ ГОРНИТЕ ЛИЦА---ЗАТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА

60

Днес трие всичко

преди 1 година

Срещу ГЕРБ.От 103 коментари са пуснати 60.Е това е!

59

АНОНИМЕН

преди 1 година

ОБЩЕСТВОТО НЕ Е УМОРЕНО А Е ОТЧАЕНО, НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРИВАТИЗАТОР ИВАН КОСТОВ РАЗДАДЕ ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ НАШИТЕ РОДИТЕЛИ НА ПАРТИИНИТЕ СЕКРЕТАРИ И ДИРЕКТОРИ,САМО *** МОГАТ ДА СИ МИСЛЯТ ЧЕ НАРОДА Е ***

58

Край

преди 1 година

Обществото било "уморено". Не че не искало да участва в този фарс - пропорционални избори и да получава един и същи резултат ами било "уморено".Истината дето я спестяват и омармалдват е че без МАЖОРИТАРНИ избори в два тура демокрация няма. Така се е родила и без тях е невъзможна. Това обаче доброволно няма да ви го дадат - демокрация и свобода се отвоюват.

57

За Борисов гласуваха

преди 1 година

Бедни,неграмотни,60+.Това ли искате за децата си?

56

Анонимен

преди 1 година

Всички Копейковци с черен печат за Западна Европа!! Незабавно!!!

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (59) след като гласувате анти-Европа какво търсите там бе лумпеняции?!?!Обидени били?! Кое му е обидното когато миришеш и някой ти го каже?! Да не би да е излъгал. И кой ви дава право да искате неща които другите не искат?! Като искате излизане от ЕС и НАТО ей го вогзал-чемодан-Масква!! Марш племе глупаво и ***!!

54

Анонимен

преди 1 година

До 60:Е,то новите където идват още повече лъжат от старите.Виж Кирчо.От лъжи за една година двоен му стана носа като на Пинокио.Това му е наказанието за лъжите.Ако продължи скоро ще му е нужна ринопластика.На пиарите му също.

53

Анонимен

преди 1 година

С вашите идеи за изчегъртване до там ни докарахте да сме все на избори.Гласуваме и гладуваме.Обаче сега и не искаме правителство ако ще праща войски в чужда държава.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Крадец ли!? Българите искаме да се отървем от лъжите,ограбването,неспазването на закони и Конституция!!!!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 1 година

До 54:Ти си един фашист и нищо повече след като предлагаш да бъдат изгонени хора за това за кой са гласували.Нали сме демокрация?Хората един път гласуват за едни,после за други,а ти нещо не си в час с главния мозък.Лекувай се!

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Основна черта на българина е че е мнооого проУст и това е по рождение" -Ти си много ***,щом така грубо обиждаш целия народ! Всеки гласува за по-доброто! А пък ти като мислиш,че не трябва да сме по-добре си гласувай за когото искаш,само не се изказвай толкова просташки!

49

Анонимен

преди 1 година

Обществото е тъпо блеещо,българското е най ***,щом си избира крадец да го довършва

48

Радослав

преди 1 година

До Болгар: просто да се направи промяна и Не подкрепям никой да се разглежда като политическа партия. Колкото % събере, толкова празни депутатски места да остават. Да се смята, че гласуват против всичко и когато в парламент от 240 места 160 останат празни може и да се усетят политиците, че никой не ги иска! Виж, че всички си правят сбирките в работно време, без да са обявени публично предварително за да няма опасност някой случаен данъкоплатец да отиде там и да задава неудобни въпроси.

47

Болгар

преди 1 година

60 %,не гласували,искаме квадратчето НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО,да се зачита,и тогава победените отпадат,идват нови играчи, докато се получат нещата! Ето и загубите:ГЕРБ губят 50%,ПП 50%,ДПС 70%,БСП 90%, гласоподаватели.Българите в чужбина да предявят партия и да си идват!

46

Незабавно

преди 1 година

Да се издирят поименно гласували за *** в Западна Европа и да бъдат изгонени от там с черен печат в паспорта!!!