22

Холмс,

преди 1 година

боя се, ******н какво ще каже че заслужава ...

21

Анонимен

преди 1 година

О не. Ние не искаме еврото. А какво искаме? Фалиралата България през 1999 влезна във валутен борд от такива смешни и като Костов, техноимпексова и министъра на финансите тогава и сега. Тога ЕС ни взеха в съюза заедно с фалиралата Румъния които и те са в борд и те ги фалира ха тайните копейковци и сега някакъв м у н ч о иска български лев. АМИ ТОЙ Е УМРЯЛ ***.

20

Народът

преди 1 година

Българският народ иска евро и Шенген в най-кратки срокове!

19

Анонимен

преди 1 година

Румънците са европейци, БеГетата са pucoблизци!

18

Не яж гвна,

преди 1 година

Зиг Хайл Шмолци! На всички е ясно,че става дума за едно определено пристанище Ротердам,разпределителен център на дрогинката за скъпите ти др0гарчета от запада... Другото са евроатлантически булшит на квадрат:)

17

Анонимен

преди 1 година

Кой Ви каза че искаме еврото в България и тъпия Шенген.....кво ни зомбират сеедно е накаква привилегия божествена да сме в шенген с евро валутата, а не че ще обеднеем ....*** наглите европейци

16

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

България - не. Няма как да бъде допусната в държава чиитго граждани напълниха парламента си с русофили и путинисти. При това доброволно! Щото все пак изборите бяха горедолу честни.

15

Драги Българи

преди 1 година

Ще видите еврозона и шенген през крив макарон драги ми Българино, ще бъдеш третиран като *** на европа, защото това заслужавате. Избрахте си крадците, лъжците и мошенниците. Младите ще бягат, старите ще остават, пари за нормален живот никога няма да видите и ще бъдете държани в България като затвор и третирани като такива.

14

Анонимен

преди 1 година

Не Промяната ви е върнала 20 години назад, а мафията на Герб и Бойко! А вие си го избрахте пак , в добавка и една путинска партия, затова България вече не я искат никъде! Как този народ не проумя, че Европа ИСКА да работи с ПП и ДБ начело, защото ЕДИНСТВЕНИ имат волята за борба с корупцията!

13

Анонимен

преди 1 година

Днес той разговаря с румънския държавен глава Клаус Йоханис, а вчера говореше за ускорението и перестройката в Германия. Напомня ранният Горбачьов.

12

Анонимен

преди 1 година

Ние - не. Благодарение на промяната. Тия ни върнаха 25 години назад. Само Македония е зад нас. Ама и това не е сигурно.

11

Бай Течо

преди 1 година

Туй ако стане, отварям магазин за гумени лодки! Езроидиотите искат да охраняват вместо 270 километра, 700 километра граница...Умници!

10

Анонимен

преди 1 година

Този господин,не беше ли подсъдим,докато беше кмет на Хамбург,за финансови злоупотреби?Те американците и Швааб такива си ги избират,за да ги държат за топките .Марионетки,като много нам познати бг политици .

9

Анонимен

преди 1 година

За България вече никой и дума не отронва след изборите...така ще е за в бъдеще!

8

Анонимен

преди 1 година

Драги ЕС, вече не ви щем нито меда, нито жилото! Достатъчно години подсмърчахме на вратата ви като бедни деца. Довиждане и благодарим ви за отношението!

7

Анонимен

преди 1 година

Аве, Шолци земи се у ръце и виж къдя та набутаха американците. Взривиха ти патоците, за да ти пробутват скъпия си газ, накараха те да се разоръжиш тотално и да дадеш всичко на украта, прибраха ти производствата у тях си с привлекателни оферти, засипаха те с всевъзможни могранти, бежанци и прочие висящи на социалки индивиди, а ти решаваш кой какво заслужавал. *** се гръмни.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоа па внук на есесовец,сигурно ни мрази,че сме спасили евреите.

5

Анонимен

преди 1 година

Метай отставка Шолци,Бундеса е колония.

4

Хмм

преди 1 година

Спокойно, с копейката никъв шанс нямаме да влезем в Шенген. Направо с тва мислене сме Столипиново на Европа

3

Анонимен

преди 1 година

Убиват в бобов дол сега