152

Анонимен

преди 1 година

Един коментатор по-долу нарича путинофилската партия "Възраждане" българофилска. Само за подобно твърдение трябва да иде в затвора. Лъжлива пропаганда. Наказуемо е.

151

Анонимен

преди 1 година

Смеах! Висшисти)))))))

150

Анонимен

преди 1 година

Да спориш с възрожденец, все едно да спориш с развален грамофон. Ако бяха висшисти, както са излъгали в екзитпола, щяха да спорят интелигентно. А те ползват само лозунги. Явно и по коментарите им, че не са такива, за каквито се представят. Нито един грамотно написан коментар от възрожденец. И не четат книги. Какво искаш от такива. Никой не би ги допуснал да помиришат управление. Има подобни портии в Европа, но те ползват доказателства, а тези ползват истината за дъвка, все едно мафия!

149

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149 Да не мислите, че някой ви вярва за образованието. нали познаваме лично много от вас. Лъгали сте анкетьорите. То е ясно. Единствените ви образовани са отцепниците от БКП военни пенсионери.

148

Ivan

преди 1 година

А сега направете проверка на фактите за парапетите....ще излезне друга класация

147

Buba

преди 1 година

Прочети историята и тогава пиши глупости!

146

Анонимен

преди 1 година

Фактите са че възраждане е единствената бългсрофилска партия, партията с най висок % на образовани и интелигентни мъже в активна възраст! Нямаме необразовани и джeндъpи сред избирателите, тези гласове отидоха в пп-лгтб, герб и дпс.. И при пенсионерите доста изоставаме, но с възрастта хората стават по наивни и вярват на лъжитe по медиите, и вота на жeнчoвцитe липсва, понеже си мислят, че ако не робуваме на Сащ или Русия, ще дойде кумчо вълчо да ни превземе.. Само официални факти!

145

Анонимен

преди 1 година

До Нямам Няма да стане твойта. Все пак повечето българи не кльопат Възраждане. Тези проценти ви бяха горе-долу максимумът. Много се изложихте с изгонването на журналистката от събранието си. Когато пречиш на журналистите, това винаги завърша зле. Дори за нацистите.

144

Анонимен

преди 1 година

Костадинов все пак лъже по-малко от електоралните си единици, които вкупом лъжеха анкетиращите от екзитпола, че са висшисти)))). Надминаха шефа си.

143

Анонимен

преди 1 година

Я, верно! Досущ Чикатило на фотото. Да не са роднини, тъй си мязат? 1:1

142

Анонимен

преди 1 година

Когато пред чужденец споменеш прос...1титутка, той казва: "Рускиня, нали?"

141

Анонимен

преди 1 година

Руснаците напълниха Запада с обратни и с наркомани, ама в паспортите им вече не пише руснак.

140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 139 Ама разбира се, възрожденците сте така зомбирани, че сте станали слепи и глухи за лъжите на вожда си. Сидеров беше цвете пред този. Тоя лъже и не трепва. И електоратът му *** повтаря лъжите в надежда, че като ги повтори сто пъти, току-виж станали истина)))). Да, ама не. Вие си му вярвайте като искате. Но да не ни ревете после.

139

Асенка Василева

преди 1 година

Съжалявам, но българската държава лъже! В паспорта ми пише "мъж", а аз всъщност съм жена, омъжена при това!

138

Анонимен

преди 1 година

До Втори Въпрос Типичен въпрос за Копейка. На фактите, които не им отърват, да казват внушение.Който става да не се врътка в леглото, ползва връткави въпроси. Импотентни въпроси демек.

137

Втори Въпрос

преди 1 година

Какво внушава тази платформа?! Че само ППДБ не лъжат ли?!

136

Анонимен

преди 1 година

От Възраждане не са лъгали,а казваха неудобни за някои истини.Има голяма разлика.

135

Анонимен

преди 1 година

Историята се изясни. Ботев, говорейки често против Русия, накрая е бил гръмнат от някой завистлив едновремешен Копейкин, който не е изтърпял, че героят е велик и че е русофоб. Нищо чудно и Левски да е предаден от русофил. Като нищо.

134

Анонимен

преди 1 година

Путин връчи медал на Бареков, Малинов, Сидеров, а на Костадинов - кога? Само пари не стигат, трябват и почести за чуждата родина! Откога се пъне човекът и пак без медал. Срамота!

133

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос Руснаците, как кой. Нали те са най-богати и цветущи.. Другите са доброволци, не са платени като Копейката. Възрожденците така си мислят - че те самите като са платени, всички са като тях. Ми не всеки е продажник като тях.