5

Анонимна

преди 1 година

Знаех си, че все някой ще предложи "мъжко мляко". А иначе, и аз мисля, че да си шкуриш зъбите с каквото и да било вкъщи най-много да изтъни емайла и да си докараш по-големи проблеми.

4

до 4-ти, Именно!

преди 1 година

Това с кристално белите зъби е като с снежнобелите черупки на "био" яйцата. Абсолютно неестествено.

3

Анонимен

преди 1 година

ако искате да се нубдаете непрекъснато от зъболеккар. избелвайте си зъбите. Зъбите по природа НЕ са бели, външният слой е белезникав цвят. Това е ЗАЩИТНИЯТ емайл. Ако решите да го униюожите чрез киселини, правете го, но си отваряте огромно поле за кариеси и всякакви др. вреди. Рекламите точно това целят - нетрекъсмато да плащате заради суетата и глупустттта си.

2

кристина

преди 1 година

ем *** има навсякъде.. в училищата с това трябва да се започва от самото детство- как да се грижи човек за себе си, как, кога и с какво да се храни, да знае как ни е създал създателя и как работи нашето тяло, например че след 7 стомаха престава да работи, *** са основния враг и т.н. а колкото до здрави и блестящи зъби, промяната идва отвътре навън, а не обратното.. една диатомична пръст ще свърши повече чудеса от който и да е външен избелител..

1

....

преди 1 година

А бе вие нормални ли сте, бе? Искате някои необразован да започне да си търка зъбите със сода или оцет?!?!?!??!??! Знаете ли какво ще им докарате до главата? Как си позволявате да пишете подобни неща?