29

Урсулю :

преди 1 година

"Ще направим ферми за насекоми в ЕСССР! Ще на храним с тях всички послушни жълтопаветни толупести евроатлантичета! Да живеЙ неолибера3т-глобализЪма! Ура за еврoGейските ценности и свръхуспешната зелена сделка!"

28

това заслужавате

преди 1 година

Скоро всичко, което купувате ще е с добавени брашна от печени и смлени червеи, *** и дървеници. Да живее зеленото и нула въглерод животновъдство!!!

27

contractor

преди 1 година

цеха за мухи у лозен затвориха ли го? Две от бившите ми шевчетата имат къщички там но им намирисва малко ... направо плача

26

Анонимен

преди 1 година

едната компания с 15 бона заплата е МЕХО или нещо такова, но не ги препоръчвам.

25

До 23

преди 1 година

Благодаря. Дано се случат нещата позитивно за всички в сектора. Имаме страшен потенциал и експертиза, но за БГ е невъзможно да се реализира такова знание. Технологиите ги пазят развитите държави.

24

Анонимен

преди 1 година

Е нали са зелени, преживните са с голям въглероден и азотен отпечатък, инсектите са безобидни, много ясно че ще намаляват, докато изчезнат.

23

Анонимен

преди 1 година

Не са намалени, а насилствено се затварят от държавите! Не сме толкова *** и следим какво се случва. Холандските фермери вече от няколко месеца стачкуват, защото ги принуждават да си затварят фермите. Ясно е, че ЕС иска да има пълен контрол върху храната и накрая всички да ядат насекоми. А това няма как да стане ако има независимо производство!

22

до 22

преди 1 година

Масово в ИТ сектора сме на заплата на едно място и си имаме собствени фирми и през тях работим Бизнес 2 Бизнес към други фирми или клиенти. 20к се изкарват с лекота. 3-4 часа работа на ден максимум. Ако си кадърен, разбира се. Ама опитът идва с времето. Преди години това, което сега правя за 2 часа, ми отнемаше 2 седмици. Външен консултант в Швейцария прави около 1000 франка на ден. Поне аз толкова изкарвам по единия си проект. Другото е от заплата, която е повече от ок- над 12к е..

21

Работник

преди 1 година

10х . Ще погледна форумите. Дойдох от клас ААА+ държава в България същата работа 6 пъти по-ниско заплащане спрямо предходното ми. Стисках зъби но не се търпи вече двойният стандарт. И май ще ставам контрактор и аз. Щото с работа...само хляб вода и бензин...и ...дърво е като цяло.

20

contractor

преди 1 година

Тука всички си траят като бити ... разпитай у форумите, но да има ги. Но парите не са всичко , изхарчваш ги и пак си мухэл. Споко от следващия месец може по-малко да взимам.

19

Работник

преди 1 година

До contractor, дай жокер за фирма, че ни мъчат с 10 години стаж на 4-6 пъти по - ниски заплати в България.

18

contractor

преди 1 година

Понеже сега прочетох - аз съм и ИТ и фермер. ИТ-та също сме хора , малко въздушляци но това е положението както каза един колега докато дават 15к месец ще ги взима. Със здраве и по-малко хейт.

17

Анонимен

преди 1 година

Щурците ги ям като пуканки!

16

Анонимен

преди 1 година

Стадата гласуват за ПП. Така са ги насочили от телевизора.

15

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за зърнени култури, а не както нескопосано в статията е преведено "култури".

14

cantractor

преди 1 година

Не се притеснявайте има млади и доста корави фермери. Под млади разбирайте 35 - 40 г .

13

ЯЖ БРЪМБАРИ ЗА КЛАУС

преди 1 година

Има план за унищожение на земеделието и особено животновъдството - върви добре - промиването на мозъци също е плодотворно сред слабите интелекти. Записал съм в този конкретен сайт скорошен пасквил относно вредността на кравешкото пръцкане и огромният му принос за климатични промени. Смешно, ама някои вярват. Което вече не е смешно, а страшно.

12

30% от които

преди 1 година

от как изпраскахме санкциите. Не се бършете с предните 7 години.

11

Анонимен

преди 1 година

Не им се работи на хората. Искат само получават пари и да лежат. Животновъдството е тежка работи а пък не е високо платена. В днешно време е много трудно да намериш работници. Селата са пусти. Няма хора. Не само в България в цяла Европа е така.

10

Анонимен

преди 1 година

За БГ страшно няма, вчерашните избори показаха 100к овце в повече, които са гласували за Копейката. Без "полезни животинки" няма да останем.