39

Толкова ли са тъпи?

преди 1 година

Това значи да си подарят ядрените ракети на НАТО. Отнема 15-30мин. НАТО да поеме контрол върху тях при нужда.

38

Анонимен

преди 1 година

НА СРАТ - ТЕРОРИСТИТЕ са още живи какви ЯО - ХВАНЕТЕ ПЪРВО ТЕРОРИСТИТЕ ТЪ ПИ РУСНАЦИ

37

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Следва ядрено оръжие да се разположи в Полша и Финландия, за паритет.

36

Анонимен

преди 1 година

Скоро и във Венецуела

35

анонимен

преди 1 година

трябва да рагърнат ядрени оръжия покра границата на северна корея и китай

34

Анонимен

преди 1 година

Еми Нато също да слагат ядрени ракети до Беларус. Какво?!?

33

Мишев

преди 1 година

Е,каква стана тя -Путин може да разполага в чужда държава ядрено оръжие ,а Обединена Европа не може ?! И после защо никой в Европа не ги обича руснацитре - ами как да ги обича ?! Не ви ли се струва,че Путин си прави каквото си иска ?!

32

G.I. Joe

преди 1 година

Лукавия Мошенко колко е доволен и си мисли че сега никой няма да може да го пипне като има ядрени оръжия. Тъпън от класа.

31

Анонимен

преди 1 година

В Украйна ще се разположат ядрени оръжия на САЩ. Путин първи нарушава правилата от споразумението за изтегляне на ядрените оръжия от Беларус и Украйна.

30

Vans

преди 1 година

Все едно нямат вече в Каининград, ай сктр

29

Анонимен

преди 1 година

"Посейдон" не иска разходи и поддръжка - типичен рушшляк с IQ числото Pi. Вярва, че лилиПутяя е стъпил на слънцето заедно с другаря КимЧенГрух.

28

R.A.T.M

преди 1 година

Беларус, та Беларус, а че в тихия и атлантическия океан има подводници с Булава, Оникс и за 4 Мин ще светнат хиляди слънца от Вашингтон до Лос Анджелис не ви притеснява, те руснаците и в Калининград имат ядрени ракети. Може и влака с ракетите да са пуснали, да обикаля руските простори. Всъщност руснаците могат да атакуват през северния и южния полюс, тоест няма съвременна защита. И пак ще напиша ядреното оръжие е оръжие на страха, никой няма да го използва, но ако има *** ще бъдат последните

27

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко е яко *** унищожи всички ОПГ в беларус сега има само битови престъпления

26

Анонимен

преди 1 година

тези двамата спокойно ще започнат 3-ата световна война

25

паси предателят

преди 1 година

Не само в Беларус трябва да има в Куба, Никарагуа, Венесуела в Сирия във Виeтнам ( там имаше 2 Съветски военни бази) естествено С. Корея трябва да получи МБР и ПВО системи като С-400 и Иран разработки и ядрените технологии. Особено С.Корейският лидер Ким Чен знае много добре езикът на Англосаксонците как да разговаря с тях език от който те разбират. .Тогава нещата ще се променят корено и Световното зло ще бъде принудено да се съобразява с някои неща.

24

Анонимен

преди 1 година

За 5 год Лукашенко направи така че всички борчета,мутри ,"бизнесмени" с дебели вратове и ланци да престанат да съществуват.А в бг си ги избираме за политици,радваме се когато спонсорират спортни "предимно биячески" клубове и тн.Още преди 5 год Лукашенко каза че ако американците продължат с модернизацията си на термоядрени бомби и те ще се видят принудени да имат.Ето случва се.Каква е драмата?

23

Зозо

преди 1 година

Копейката, Болен и Гуцанов си мечтаят България да е "независима" като Беларус, ама греда :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Вовата можел ???

преди 1 година

Знаете ли какво прави във момента Вовата-- не знаете ? Ами копае си сам дупката ,няма кой да го остави да притеснява НАТО - направо ще го запраскат ,той няма да си разиграва коня ще го ударят по главата със чехъла и толкова !

21

Кире

преди 1 година

Да разгъват, колкото искат. Даже по всички граници да си сложат, а Путин една в спалнята да си сложи да си я гушка. Това няма да спре младото население на Русия да емигрира на драго сърце. Никой от чужбина никога и не си е помислял да ги напада, но както и през 90-те, разпада ще дойде от вътре, от собственото му население, което не приема да са роби на една шайка олигарси.

20

Нямат файда

преди 1 година

Да си поставят ядрените оръжия или др такива на оръден изтрел от натовска държава -- точно за това Щатите не доставят ядрено оръжие във Полша за да не бъде лесно унищожено ! Нали затова е войната във Украйна -за да не бъде ковенционалното оръжие на НАТО до самата Русия и да могат да им съсипят ядрения арсенал --само че Русия вече е обградена а джуджаки се пъне да плаши ,той освен да го играе плашило друго не може ,армията му е капо --натовската авиация може да я изтрие за миг!