11

BatSot456

преди 1 година

Марсилия отдавна прилича на ивицата Газа.

10

Алекс

преди 1 година

Марсилия е превзета от тъмнокожи и подобни престрелки не са изненада.

9

Анонимен

преди 1 година

До Юрист(7) това че не разбирате за какво говоря само удостоверява ниското ви интелектуално ниво. Или пък сте заинтересована страна по темата. Няма значение какво ще разкрива и докладва полицията !!!! Има значение какво и кого ПРИКРИВА Каскетирата!!На всички е ясно за какво иде реч!!

8

Анонимен

преди 1 година

Разследването било поверено на следствието. Щеше да е чудно, ако бе поверено на задругата на ловците и риболовците.

7

Анонимен

преди 1 година

Амам как ... Нали в част 1 се разбраха, че няма се занимават с наркотици?

6

Юрист

преди 1 година

До АнонименНаучете най-после кой какво прави и стига сте писали за каскетура.Прокуратурата не разкрива престъпления. Това го върши полицията. Прокуратурата повдига обвиненя на престъпниците, най-общо казано.Може всеки да прочете в търсачката кой какви задължения има в една държава.

5

Тираджията Z

преди 1 година

Едно време ни пращаха съобщение ако ще почиваме да е поне на 100 км от Марсилия инък са те обират може и да те наръгат.Също и на светофар не се спира щот ти свалят половината стока за 1 минута.Толкос за Марсилия

4

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата във Франция БРОИ точно като и булгарише каскетура. Те са за това за да броят. За друго НЕ стават!!Престъпността във Франция е по-висока дори от Бг.Там си един Бейрут.А домовите кражби са си като добър ден.

3

Анонимен

преди 1 година

Борба за територии. Който е по тарикат отстранява конкуренцията с куршуми в десетката. Там наркоманите са на път и под път. Всеки втори шмърка здраво. Колкото по малко конкуренция толкова повече пачки за тариката.

2

DEA

преди 1 година

Vive barbekoa

1

Чичо Пенчо

преди 1 година

Французите вече не са същите французи, каквито ги знаем. Сред сегашните французи изпъква един типаж, приличащ на нашенски охранен нагъллл ром.