39

О, божке

преди 1 година

Те поне да бяха верни тези екзит полове. Всичките показаха променкаджиите, че бият. Онези даже курдисаха масите с балоните и шампанско за 20 хилки. Защо сега мълчат къде е пиячката, и няма ли да почерпят поне младите наивници гласували за тях? Големи егоисти, ей.

38

Анонимен

преди 1 година

Това е като да глобиш някой с кола за 200к за превишена скорост... Бълха ги ухапала...

37

Анонимен

преди 1 година

Ако може да се глобят всички медии, които предоставят ефирно време на Андрей Райчев.

36

Анонимен

преди 1 година

Ако може БНТ да се глоби с 10 000лв, затова че беше изтипосала лицето Григорова в най - гледаното време и на мен ми беше причинен дискомфорт да превключвам останалите телевизии.

35

Анонимен

преди 1 година

Слугите на брюксел работят за разрушаване на българската икономика - петков и другата оттрепка до него - подписаха договор с брюксел, а после парламентът решава да се предоговаря, защото е вреден за бълг. икономика. Предателите пак се явяват на избори, вместо да им се търси някаква отговорност - може да бъдат изключени от явяване на избори. И така до безкрай - чуждите агенти ще бъдат прогонени и вкарани в затвор - друг вариант е България изчезва от картата като държава. Не си правете илюзии.

34

Анонимен

преди 1 година

Ясно, а всичките акаунти и *** на ДБ, които агитираха през целия ден да се "натиска" да се гласува, че резултатите са близки и даваха данни непрекъснато? Кой ще глоби тези нагли фанатици?

33

А кой ще глоби ЦИК

преди 1 година

за неграмотния председател на СИК в Столипиново?

32

Опаа

преди 1 година

ЦИК трябва да глоби себе си ... че отново прецакаха изборите

31

a

преди 1 година

Аууууу, жестоки глоби. Ще ги фалират направо..... Все едно мен да ме глобят с 5 стотинки.

30

Анонимен

преди 1 година

При такива глоби, по-добре е още от сутринта да дават резултати от екзитполовете. Така в динамика ще се променят резултатите и избирателната активност ще се вдигне до небесата. ако е за едните 5000лв.

29

D

преди 1 година

Ако бяха 7/8 tv, с колко ли нули щеше да бъде!

28

Анонимен

преди 1 година

а нещо за короната нема ли бе - не видех един с маска на гласуането - Що?

27

водещ по бнт

преди 1 година

т.е данъците на гражданите ще платят глобата на националната телевизя, която се издържа от данъците на гражданите . Браво, браво господине. Тая държава, с това население, няма да се оправи никога.

26

Анонимен

преди 1 година

25 Тук е България не сащ. Шмекерии с викане на хора на който не му достигат отдавна го им като излъчат резила. Тези точно това са направили и са знаели че глобата е малка. Освен това със същият успех можеш и да питаш защо не сме президентска. Защото сащ са. И защо купуването на глас е престъпление. Защото там лобизма е разрешен. И защо нямаме две камари. Защото там има. И още доста такива неща. Писна ми от американизирани плондери.

25

Анонимен

преди 1 година

Вземете им лиценза да предават в изборния ден , Цик да направи частна Тв само за изборния ден ,държавана ТВ , това бнт си е поредното нпо вече

24

Анонимен

преди 1 година

И каква е логиката на подобна забрана въобще , например при президентските избори в САЩ буквално на всеки 5 минути пускаха как вървят изборите щат по щат ( друг е въпроса защо в България бе нужно подобно отразяване) Сигурно е някакво соц наследство като забраната за продажба на алкохол в предходния ден

23

леле мале

преди 1 година

Сега БТВ-то няма да имат от къде да ги дадът тия 2000 лв.Тая могъща сума за американските медии.

22

Факт

преди 1 година

Хахахахаха

21

Анонимен

преди 1 година

Явно някой не е доволен от резултатите си и затова разбутва ЦИК. *** ще размислят за глобата защото гарван на гарвана око не вади.

20

Дааам ФАКТ

преди 1 година

Законов Капитализъм.Демек имам ли пари и да нарушавам законите ще си платя.голям праз.А те имат пари томно тези и са диви Капиталисти.Огледално на всичко ставащо и на пътищата.Който има пари ще фучи и убива щото си плаща, който няма ще кара бавно.21-ви ВЕК демокрация.Искахте я, получихте я ама с дебелата дръжка.Честито.