28

баба мара

преди 1 година

я ни кажете защо крадете гемиите на чужда държава до там ли я докарахте

27

Анонимен

преди 1 година

При такива нагли и продажни евроатлантици, неискащи да проумеят, че от многото избори държавата загива, нищо чудно на следващите избори Възраждане да излезе на 1-о място.

26

Радослав

преди 1 година

До 27 и всички след 1989 са все от вашата рода! Комунист до комуниста! Цял живот паразитиращи на чуждият труд! Всяка друга държава която публично ви отстреля дръпна напред! Трябваше всичко с червена книжка като Чеушеску да свърши и сега България щеше да е пред Румъния!

25

Радослав

преди 1 година

До 27: хайде стига с тези комунистически опорки! Формулата за измерване на качеството на живота която използва ООН е измислена 1990г.! Били сме 23 от 24 африкански страни! С 50 лева заплата си имал ти стандарт на живота. Със салам кучешка радост и хляб от фуражно зърно което даже братско Зимбабве не искаше! 3 долара ти беше заплатата бе комунист! С 50 стотинки данък на месец сега цивриш за пенсия от 1000 лева на месец!

24

Анонимен

преди 1 година

В България няма демокрация, а е олигархия на децата на фашисти.Как да направят демокрация фашистите, все едно Хитлер в Германия и Мусолини в Италия.Ограбиха народа няколко пъти, отнеха му достиженията и всичко стана като преди 44г.

23

до псевдо демократа

преди 1 година

Комунистите не са избили елита, а избиха крадливите убийци фашистите.По- европейска България не била никога повече от периода 1944- 89.Тогава бяхме на 23 място според ООН по стандарт на живота и бяхме нормална европейска страна.Днес за 33 г т нар демократи, а те потомци на избитите фашаги , ни направиха колония на ЕС И САЩ, а сме на 139 място по развитие и мязаме на африканска държава по доходи.

22

Възраждане

преди 1 година

Докато България е в ЕС и НАТО ще е така!! Пълен хаос и безизходица!!

21

Анонимен

преди 1 година

Референдум за присъединяване към РФ кога?

20

Точен

преди 1 година

Благодарение на демокрацията сме с 30 % по-малко и върмим към изчезване.

19

Анонимен

преди 1 година

Избори докато пак дойдат руснаците.То е ясно вече.

18

решение

преди 1 година

Докато ЕС неосъзнае,че Бългаиря е завладяна от русия държава, няма да спре тази лъжлива пропаганда на руските слуги. Крути мерки срещу пропагандата и лъжливите новини; импичмънт на радев;съд и затвор за проповядване на насилие и война, затвор за тези, които постоянно говорят за бесилки, белене,концлагери...този език на омраза е наказуме и сега---но гешефтурата нехае.

17

Анонимен

преди 1 година

Един референдум за излизане от НАТО и още един за излизане от ЕС! Това е началото на решението на българските проблеми. Но както се вижда, на т.нар. "евроатлантици" не им стиска!

16

Анонимен

преди 1 година

"ЕС и НАТО позволиха на явни бандити да ограбват българския народ с десетилетия" - ЕС и НАТО не избират парламента. Те могат да предложат подкупи, но подкупите и гласовете за ГЕРБ, ДПС и БСП идват от хора с българска лична карта. ЕС и НАТО не са никакви в България, ти какво очакваш да дойдат да арестуват политици ли? Защо в Румъния има над 100 арестувани политици, а в България няма, нали и румънците са в ЕС и НАТО? Тук самите ние го позволяваме и няма общо с ЕС и НАТО.

15

Анонимен

преди 1 година

ЕС и НАТО позволиха на явни бандити да ограбват българския народ с десетилетия! И дори ги подкрепяха в това им богоугодно дело! Благодарим им от сърце!

14

Анонимен

преди 1 година

Коцето е като жена ми. Хубаво говори, върти, суче, върти, суче, все на нейното да е, ама нищо да не прави ... пък и често послъгва! Накрая се оплита и почва да омръзва.

13

Анонимен

преди 1 година

"90% сме Русофили и НЕНАВИЖДАМЕ Американските окупатори и Брюкселските педерраси ! останалите 10% са евреи и 3-тополови изродди !!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!" - слез на земята момче - 14% при избирателна активност 40%, това са 6% от гласоподавателите и то половината гласуват против ГЕРБ и ПП, а не за Възраждане, а останалите 94% отказват този тип политика. Ако Възраждане искат да имат място в политиката трябва да се съобразят с останалите 94% от избирателите, а не да пеят Пенкеле.

12

Анонимен

преди 1 година

Вижте демографските данни след влизането ни в НАТО и ЕС. Където се живее добре обикновено населението нараства.

11

Анонимен

преди 1 година

Австрия не е член на НАТО. И никога не е била.

10

Анонимен

преди 1 година

До В БългарияНе знам дали сте 90%, но добре се виждате. Дали сте русофили или направо ***...или. Второто със сигурност.

9

Анонимен

преди 1 година

Не може на бялото да се казва черно. Там където има НАТО и ЕС е добре в сравнение на обратното. Сравнете Молдова с Румъния например.